pondělí 15. prosince 2014

Seznam filmů o 2. světové válce a koncentračních táborech

Nejen poslední dobou zaznamenávám čím dál tím větší zájem o tématiku druhé světové války a zejména židovskou problematiku zachycenou filmem. Rozhodla jsem se tudíž udělat přehledný seznam filmů s tématikou WW2, které jsem již shlédla a postupně ho s dalšími shlédnutými filmy aktualizovat. K názvům připojuji i  krátké shrnutí a hodnocení včetně odkazu na ČSFD.
 Filmy jsou řazeny podle hodnocení tamtéž.






Bratrstvo neohrožených
 (2001) ČSFD 94%


10-ti dílný seriál vychází ze skutečných příhod roty E 506 - Easy Company v době 2. světové války. Mapuje cestu členů roty E od prvního seznámení v armádním tréninkovém středisku v USA až po konec války.

Schindlerův seznam (1993)  ČSFD 92%


Polský Krakov 1939. Židovská obec je vystavována stále se zvyšujícímu tlaku ze strany nacistů. Do této vřavy vstupuje obchodník Oskar Schindler, člen Nacistické strany, velký svůdník a muže vydělávající na válečném utrpení, který dokázal najít v sobě člověka a zachránit ty, kterým už zdánlivě nebylo pomoci... Natočeno podle skutečných událostí. Jo a Ralph Fiennes v roli Amona Goetha je prostě...archetypální.

Naše matky, naši otcové (2013) ČSFD 89%


Jeden z nejlepších filmů o 2. světové válce, který jsem viděla. Třídílný snímek vypráví příběh pěti přátel, které válka rozptýlí na různá místa. Wilhelm, uvážlivý důstojník německé armády, odjíždí na východní frontu se svým mladším bratrem Friedhelmem, emotivním snílkem, více se zajímajícím o literaturu nežli o válčení. Do Wilhelma je zamilovaná Charlotta, mladá zdravotní sestra, která se těší na službu ve wehrmachtu i na východní frontu. Greta, talentovaná zpěvačka, se touží stát druhou Marlene Dietrich. Její přítel židovského původu Viktor stále nemůže přesvědčit své rodiče, aby opustili Německo.

Zachraňte vojína Ryana (1998) ČSFD 89%


Ani sebelepší výcvik nemohl spojenecké vojáky připravit na to, co je čekalo po vylodění v Normandii, na pláži s krycím jménem Omaha. Přestože byli naplněni odhodláním a vírou ve vítězství, jen málokdo z nich bitvu o tento malý kus francouzského pobřeží přežil. Z pohledu kapitána Johna Millera je zřejmé, že si uvědomuje nebezpečí, které na jeho jednotku čeká. Netuší však, že to není zdaleka ten nejtěžší úkol, který bude muset se svými vojáky splnit..

Život je krásný (1997) ČSFD 88%


První polovina filmu dle mého názoru za moc nestojí, ale ta druhá všechno vynahrazuje.
Číšník Guido se zamiluje do půvabné učitelky 
Dory, narodí se jim syn. Po pěti letech šťastného manželství je Guido kvůli svému židovskému původu odvlečen spolu se synem do koncentračního tábora. Aby před malým chlapcem zatajil šokující okolnosti a uchránil ho před hrůzami nacismu, předstírá, že všechno kolem je pouhá hra, připravená k synovým narozeninám. Hra, na jejímž konci na oba čeká velká odměna...

Pianista (2002) ČSFD 88%


Film Pianista je příběhem Wladyslawa Szpilmana, skvělého pianisty a uznávaného interpreta Chopinových skladeb. Příběh začíná v okamžiku, kdy ve varšavském rádiu zní Chopinovo Nokturno v C# moll v jeho podání. Píše se rok 1939 a Szpilmanovi je 28 let. Polsko je napadeno německými vojsky, která brzy přicházejí i do jeho hlavního města Varšavy. Téměř okamžitě jsou uplatněny tvrdé restrikce vůči zdejší židovské komunitě. Szpilman a jeho rodina - rodiče, bratr a dvě sestry - žili až dosud spokojeným životem, brzy jsou však také donuceni podřídit se ponižujícím pravidlům. Kromě toho, že jim docházejí peníze a jídlo, musí pod hrozbou přísného trestu nosit na rukou Davidovu hvězdu. Nátlak se postupně zvyšuje a rodina je na tom stále hůře. Brzy jsou donuceni prodat obrazy, stříbro, nábytek a nakonec i Szpilmanovo drahocenné piáno. Největší ranou je však rozhodnutí, podle kterého mají být všichni Židé umístěni do uzavřeného areálu, obehnaného vysokými zdmi - na místo, které brzy vstoupí do dějin jako Varšavské ghetto.

Velký útěk (1963) ČSFD 86%


Za 2. světové války nejvyšší německé velení zřídilo speciální tábor, kam byli deportováni nejproblémovější zajatci spojeneckých armád. Velitel tábora plukovník von Luger upozorní seniora zajatých spojeneckých důstojníků kapitána Ramseye, že z tohoto tábora, který má nejtvrdší opatření proti útěku, se nikomu uniknout nepodaří. Ten však von Lugerovi připomene, že pokusit se o útěk ze zajetí je povinností každého správného důstojníka. A hned první den se tuto povinnost pokusí splnit hned několik čestných mužů. Neúspěšně. Velitel Barlett, jemuž se podařilo zorganizovat už několik útěků, proto navrhne Ramseymu neuvěřitelnou akci, při níž by z tábora zmizelo najednou dvě stě padesát zajatců. A tak se rozjedou dokonale utajené přípravy na největší útěk této války.

Modlitba pro Kateřinu Horowitzovou (1965) ČSFD 86%


Film na motivy stejnojmenné novely Arnošta Lustiga vycházející ze skutečných událostí.
Krásná polská židovka Kateřina se přimíchá do skupinky bohatých židů, kterým byla slíbena záchrana z koncentračního tábora deportací do USA výměnou za peníze...

Hanební pancharti (2009) ČSFD 86%


Mladičké Shosanně přímo před očima německý důstojník Hans Landa vyvraždil členy její rodiny. Ona sama jen tak tak unikne do Paříže, kde se ukryje pod novou identitu provozovatelky biografu. Na jiném místě hákovým křížem rozkopané Evropy se pod vedením lehce zupáckého amerického poručíka Aldo Rainea formuje neobvyklá vojenská jednotka. Úkolem jejích členů je nejen přežít na území plném nacistů a jejich přisluhovačů, ale zároveň likvidovat jejich elity a to tak efektně, že tím mezi nimi budou šířit strach a paniku. Říkají si Pancharti a právě je čeká ta nejtěžší mise, která může zcela změnit průběh války. V jednom pařížském biografu se chystá premiéra nového německého propagandistického eposu a téhle události se má účastnit řada nacistických špiček (možná i samotný Hitler). Úkolem Panchartů bude na akci proniknout a ukázat šéfům Třetí říše, jaké to je, když je člověk po smrti. Nepočítají ovšem s tím, že přímo pod světlem promítačky osnuje svůj plán pomsty za smrt blízkých osiřelá Shosanna a že když se jeden geniální plán na atentát střetne s jiným, výsledkem může být ještě geniálnější neúspěch.


Europa, Europa (1990) ČSFD 86%


Pro ty, co hledají něco podobného, jako "Napola, Hitlerova elita". Ve snímku Evropa, Evropa se seznamujeme s roztodivnými osudy židovského chlapce Sallyho, jemuž se podařilo přežít stalinskou převýchovu, aby se po drastických zvratech stal synem pluku ve wehrmachtu a nakonec se ocitl jako nadějný adept Hitlerjugend v elitním nacistickém učilišti. 

Deník Anne Frankové (2001) ČSFD 85%


Dvoudílný film na motivy známého příběhu z deníku holandské židovské dívky Anny Frankové.

Musíme si pomáhat (2000) ČSFD 85%


Smutným hrdinou vyprávění je maloměstský penzionovaný úředník Josef Čížek, který pod tlakem okolností schová ve svém bytě mladého židovského uprchlíka. Situaci mu značně komplikuje zejména čechoněmecký kolaborant Prohaska, který nadbíhá jeho půvabné ženě Marii.

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) ČSFD 84%


Osmiletý Bruno je synem nacistického důstojníka, který je povýšen a poté odvelen z pohodlí Berlína do opuštěné oblasti na venkově. Bruno, jehož starší sestra už má jiné zájmy, se cítí osamělý a nemá si s kým hrát. Z nudy a ze zvědavosti neposlechne matčino varování, že se nemá vzdalovat od domu, a vydá se k nedaleké „farmě“. Netuší, že je to koncentrační tábor, kde se v praxi provádí „konečné řešení“ židovské otázky. Náhodou se však setká se stejně starým Shmuelem, který je oblečený do pruhovaného „pyžama“ stejně jako kuchař, který pro Brunovu rodinu vaří. Přestože chlapec na druhé straně plotu s ostnatým drátem žije úplně jiný život než Bruno, dvojice se skamarádí a Bruno si zvolna si začíná uvědomovat, jaký je doopravdy svět dospělých...


Ostře sledované vlaky (1966) ČSFD 84%


Děj se odehrává za druhé světové války, v době, kdy se lidské vlastnosti projevují stejně jako v době hlubokého míru, jenom jsou v konfrontaci s válečným děním lépe vidět. Vypráví příběh mladičkého eléva Miloše Hrmy, který na malé železniční stanici přes své milostné problémy dospívá na práh mužství...


Hitler: Vzestup zla (2003) ČSFD 83%


Tento film z kanadské televizní produkce se snaží o rekonstrukci mládí, studia a vzestupu diktátora Adolfa Hitlera, který vstoupil do dějin tím, že rozpoutal 2. světovou válku a díky jehož plánům "konečného řešení" se mu podařilo zabít miliony židů. Film zachycuje i jeho nejbližší spolupracovníky Rudolfa Hesse, Ernsta Röhma, ale i jeho neteř Geli nebo seznámení s družkou Evou Braunovou. Film se natáčel z velké části v Česku.



Konference ve Wansee (2001) ČSFD 83%


Píše se 20. leden 1942. Je mrazivý den, sněží a nikdo netuší, co se zanedlouho odehraje v domě u jezera Wannsee nedaleko Berlína. Major SS Adolf Eichmann osobně dohlíží na to, aby pohoštění i nápoje připravované pro skupinu očekávaných nacistických pohlavárů byly bez jediné chybičky. V limuzínách s osobními šoféry se postupně sjíždějí nejvýše postavení muži Třetí říše někteří v uniformách SS, jiní v oblecích vládních úředníků, další ve zcela nenápadném civilu. Posledním z patnácti pozvaných je Reinhard Heydrich obávaný šéf hitlerovské policie a říšský protektor. Už ve chvíli, kdy vkročí do vstupní haly, vzbuzuje mezi ostatními hosty zároveň obavy i respekt nejen proto, že má nejvyšší hodnost, ale zejména proto, že sám maršál Göring rozhodl, aby Heydrich svolal tuto tajnou schůzku a vyřešil na ní veškeré podrobnosti konečného řešení židovské otázky. V následujících devadesáti minutách právě tito muži rozhodnou o osudu milionů lidí v celé Evropě. A když konspirační setkání skončí, konečné řešení začíná.


Operace Silver A (2007) ČSFD 83%


Dvoudílný film vypráví  dramatický příběh lásky, hrdinství i slabosti.  Příchod parašutistů, vyslaných z Anglie, kteří se v Pardubicích objeví, znamená zásadní zlom v dosavadním životě obou žen i v životě jejich manželů. Do nebezpečných akcí, které mají parašutistům pomoci splnit zadaný úkol se zapojí nejen ony, jejich manželé, ale i řada dalších osob kolem nich. Přes to všechno však Hana ani Táňa nezapomínají na svou touhu uplatnit se u filmu, touží po krásných šatech a nemohou přehlédnout mužský šarm a svádění Alfréda Bartoše, jednoho z parašutistů. Přátelství obou dívek začne dostávat povážlivé trhliny. Spolu s tím se přiostřuje i nebezpečí odhalení celé této pardubické skupiny. Němcům se podařilo zachytit několik stop, a jedna z nich vede k Valčíkovi, který se skrývá pod falešným jménem coby vrchní v pardubickém hotelu Veselka. Všichni si začnou uvědomovat vážnost situace.

Nepřítel před branami (2001) ČSFD 82%


Příběh líčí souboj ruského ostřelovače Vasilije Zajceva s německým rozvědčíkem majorem Konigem. Ten dostal za úkol zlikvidovat vojáka z Uralu, který má pro sovětskou válečnou propagandu nesmírnou cenu. Jeho nadřízený Danilov z něj doslova "stvořil" zářivý prototyp skromného, prostého a přitom neohroženého hrdiny, schopného bez zaváhání položit život za vlast. Netuší, že si tím také postavil do cesty soka v lásce. Německá strana věří a doufá, že smrt Vasilije by alespoň na čas ochromila bojeschopnost rudoarmějců u Stalingradu.'A Ed Harris je prostě... wow! :-)

Černá kniha (2006) ČSFD 82%


Film, do kterého jsem se zamilovala na první podívání. Skvělá hudba, kostýmy, herci, prostě všechno.
Vypráví příběh židovské dívky Ráchel, která byla svědkem masakru celé své rodiny a jí jediné se jako zázrakem podařilo uprchnout. Připojí se k domácímu odbojovému hnutí, od nichž 
 dostane za úkol infiltrovat se na velitelství gestapa tím, že svede šarmantního německého kapitána...

Valkýra (2008) ČSFD 82%


 Skutečný příběh plukovníka Clause von Stauffenberga (Tom Cruise), který stál v čele rozsáhlého protinacistického spiknutí, jehož hlavním cílem měla být likvidace Adolfa Hitlera a odstavení jeho nejvěrnějších spolupracovníků od moci.

Pád Třetí říše (2004) ČSFD 81%


Film, který mapuje poslední dny života Adolfa Hitlera v bunkru pod říšským kancléřstvím.
V tomto filmu se také objevila tolikrát parodovaná scéna rozčilujícího se Hitlera :-)

Poslední dny Sophie Schollové (2005) ČSFD 81%


Drama posledních dnů členů ilegální skupiny Bílá růže. Na začátku 80. let vznikly dva filmy inspirované těmito událostmi, jejichž autory byli režiséři Michael Verhoeven a Percy Adlon. Rothemundův snímek předčí tyto poměrně akademické filmy tím, že režisér si za ústřední hrdinku vybral postavu Sophie Schollové, skrze niž se mu daří drama sugestivně přiblížit. Tomuto silnému filmu o osobní statečnosti několika mladých studentů dominuje autentický projev Julie Jentschové v hlavní roli.

Železný kříž (1977) ČSFD 81%


Seržant Steiner je vynikající a mnohokrát dekorovaný voják, ale válku nenávidí. Příchod nového velícího důstojníka, kapitána Stranskyho s jeho prušáckým nadšením, ho v tom jenom utvrdí. Steinerovi muži svého velitele slepě poslouchají a jeho nadřízení plukovník Brandt a kapitán Kiesel, otupení vlekoucí se válkou, jeho svérázné jednání tiše tolerují.

Běž chlapče, bež (2013) ČSFD 80%


Srulikovi je devět let, když v roce 1942 uteče z varšavského ghetta. Schová se v nedalekých lesích, kde se se spolu s dalšími uprchlými židovskými dětmi snaží přežít do konce války. Spí v korunách stromů a živí se tím, co si sami uloví nebo ukradou na přilehlých farmách. Hlad a zima Srulika ale přinutí, aby se vrátil zpátky do civilizace, kde si musí změnit jméno na Jurek Staniak a předstírat, že je sirotek z katolické rodiny. Ve vesnicích potká lidi, kteří riskují vlastní životy, aby mu pomohli, ale i ty, kteří ho zradí. Dojemný a zároveň inspirující příběh o cestě jednoho chlapce, který musel ze dne na den dospět, aby přežil.

Poslední motýl (1990) ČSFD 80%


Francouzský mim Antoine Moreau je zatčen gestapem a odvlečen do Terezína.  Dostane za úkol připravit dětské divadelní představení, které by inspekční delegaci Mezinárodního červeného kříže přesvědčilo o spokojenosti a štěstí života v ghettu. Moreau se však dokáže vzepřít nechutné objednávce a pojme inscenovanou hru O perníkové chaloupce jako podobenství o skutečnosti, jež měla být utajena.

Želary (2003) ČSFD 80%


Hlavní hrdinka Eliška je z důvodu uzavření vysokých škol nedostudovaná lékařka a nyní pracuje jako zdravotní sestra v městské nemocnici, kde má milostný poměr s úspěšným chirurgem Richardem. Spolu s ním je zapojena do domácího odboje.  Jedné noci přivezou na chirurgickou kliniku těžce poraněného muže, venkovana ze vzdálených pohraničních hor. Muž potřebuje nutně transfúzi. Má stejnou krevní skupinu jako Eliška. Ta mu svým dárcovstvím zachrání život. 
Odbojová skupina, v níž jsou lékaři zapojeni, je dekonspirována a pronásledována gestapem. Všem hrozí smrt. Zatímco vedoucí skupiny, primář Richard, milenec Elišky, přes noc zmizí do ilegality, pro Elišku její spolubojovníci za jejími zády narychlo vymyslí jiný, zdánlivě bezpečný úkryt. Dohodnou se s pacientem Jozou, aby Elišku ukryl ve své dřevěnici daleko v horách. S falešnými dokumenty, s novou identitou, je Eliška, nyní Hana, donucena ze dne na den opustit městský život a stát se ženou horala. Žít uprostřed divoké přírody, v horské vesnici, kde se zastavil čas před sto padesáti lety. Tato vesnice sluje tajemným názvem Želary.


Brestská pevnost (2010) ČSFD 79%


22. červen 1941. Západní hranice Sovětského svazu. 3:15 hodin ráno. Začíná jedna z největších operací druhé světové války, operace Barbarossa - německý útok na Stalinovo impérium. A právě v těchto dnech se odehrává příběh obyvatelů města Brest, které se stane cílem prvních útoků wehrmachtu. Sověti se ale drží v místní pevnosti. Jak dlouho vydrží? Brest se tak stane místem hrdinného odporu.

Habermannův mlýn (2010) ČSFD 78%


August Habermann, který bez předsudků dával práci Čechům i Němcům, a jeho nejbližší přítel Březina. Po začlenění Sudet do Třetí říše tlak ještě zesílí, na tomto místě personifikovaný esesákem Koslowskim. Habermann i přesto dál vytváří pro své české zaměstnance ochranný štít a odmítá se plně podvolit „mateřské“ ideologii. Jenže šílená doba nakonec dostihne i jeho. Při volbě ze dvou možností, z nichž ani jedna není dobrá, učiní rozhodnutí, které se stane záminkou k tomu, aby se bezprostředně po válce stal hlavním cílem na seznamu „českých vlastenců“, z nichž většinu tvoří jeho bývalí chráněnci. Samozvaným soudcům a katům jde ale spíš o jeho majetek než o spravedlnost. Dokáže před nimi Habermann zachránit alespoň ženu a dítě?


Země hraček (2007) ČSFD 76%


Pro ty, co hledají něco podobného jako Chlapec v pruhovaném pyžamu.
Německo 1942: aby ho ochránila, namluví Marianne Meißnerová svému synovi, že jejich židovští sousedé se chystají na výlet do Země hraček. Jednoho rána její syn zmizí a s ním i židovští sousedé.



Vzpoura (2001) ČSFD 76%



V lednu 1943 nacistické jednotky opět vpadly do varšavského ghetta s posláním, které již předtím plnily mnohokrát: shromáždit Židy k deportaci do tábora smrti Treblinka. Ale tentokrát je to jinak. Ozbrojení muži a ženy z židovské odbojové organizace proniknou do davu lidí, určených k deportaci. Poté, co je vydán signál, obrátí se proti svým utlačovatelům a udeří v zoufalém boji za svobodu.


Můj nejlepší nepřítel (2011) ČSFD 74%

Vídeň roku 1938: Syn židovského galeristy Victor Kaufmann a dělník Rudi jsou nerozluční přátelé. Přesto skončí Victor v koncentračním táboře a Rudi se přidá k SS, kde nacistickým kumpánům prozradí tajemství: Kaufmannovi vlastní Michelangela! Když má být obraz darován ducemu, vyjde najevo, že jde o padělek: Italové jsou pobouřeni. Rudi musí Victora dopravit z koncentračního tábora k výslechu do Berlína, letadlo se však cestou zřítí. Victor sebere po nehodě zraněnému Rudimu jeho esesáckou uniformu a nechává na místě vězeňské hadry z lágru... Role se vyměnily a začíná hra o život. 


Poslední vlak (2006) ČSFD 72%


Berlín 1943. Židovská otázka se blíží ke svému konečnému řešení a nacisté se rozhodnou odvézt zbývající židovské obyvatelstvo z Berlína. Zbývá jich sedmdesát tisíc. V průběhu celého jara jsou večer co večer odvlečeny celé rodiny, starci, děti, kdokoliv. Do posledního vlaku složeného z dobytčáků je nasázeno 688 lidí. Mezi nimi i slavný boxer Neumann, kabaretiér Noschik, šestáctiletá Ruth a další. Ti všichni si záhy uvědomí, že jejich cesta skončí v Osvětimi, kam všechny transporty směřují. Boj o život však začíná již v přecpaných vagónech. Je vedro a není voda, hysterie se stupňuje a během několika dnů začnou přibývat mrtví. Jedinou možností záchrany je útěk...

Poslední cyklista (2014) ČSFD 67%


Klárka byla nechtěné dítě, proto ji vlastní matka hned po narození odložila do sirotčince. Manželé Orensteinovi naopak po vlastním dítěti toužili marně a když už přestali doufat, rozhodli se pro adopci. Jen shodou náhod se bezdětní manželé setkali s odloženým dítětem v klášterním sirotčinci, a tak se Klárka ocitla v rodině dobře situovaného úspěšného advokáta, která ji zahrnula láskyplnou rodičovskou péčí a jejímuž životu dalo děťátko v povijanu smysl. Klárka neznala význam slov adoptivní rodina a nevěděla nic o židovském původu ženy a muže, kteří pro ni byli od malička maminka a tatínek. Nevěděla ani to, že se z ní zápisem do matriky židovské obce stala také Židovka. Co z toho by malé dítě mohlo pochopit? Díky babičce poznávala židovské zvyky, svátky a jejich starozákonní smysl. Orensteinovi nechali malou křesťanku zapsat do matriky jako svou dceru, jako Židovku, hlavně proto, aby ji co nejlépe zajistili do budoucna. Chtěli, aby byla šťastná a aby ji nikdy znovu nepotkal tragický osud odloženého dítěte. Netušili, co všechno se změní po nástupu fanatického vůdce k moci v sousedním Německu a jeho expanzi do dalších zemí Evropy. Protižidovská opatření platila pro všechny bez výjimky a jejich důsledky pocítili také Orensteinovi. Když pochopili zoufalost situace, která se s každým dalším dnem zhoršovala, pokusili se Klárku zachránit. Šance, jak to zařídit, byly jen dvě. Mohla odjet s příbuznými do Ameriky nebo se vrátit ke své biologické matce, křesťance. Musí to být ale co nejdříve. Cesta do Terezína bude totiž nevyhnutelná i pro ně a je jen otázkou času, kdy budou muset opustit bezpečí svého domova.


Tmavomodrý svět (2001) ČSFD 79%


Příběh o statečnosti, hrdinství a nevděku historie, ale také příběh o velké lásce, přátelství a chlapské cti. František Sláma, pilot, odešel po okupaci Československa v roce 1939 k Britskému královskému letectvu bojovat proti Němcům. Do každodenního boje o život, ve kterém má přátelství cenu zlata, zasáhne osudové setkání s Angličankou Susan...

Paní z Izieu (2007) ČSFD 79%


Dojemný příběh židovské zdravotní sestry Sabine Zlatinové, která se snažila zachránit židovské děti před nacismem. Přidá se k humanitární organizaci, v rámci které se snaží zachránit židovské děti před zavlečením do koncentračních táborů. Sama ukryje 44 dětí na venkově - ve velkém domě v osadě Izieu...
Vojenský historik se sice při scéně, kdy jeden z esesáků pochoduje s brigadýrkou wehrmachtu na hlavě asi bude dost divit, ale jinak tento film není vyloženě špatný.

Kukačka v temném lese (1984) ČSFD 79%


Pozoruhodný pokus načrtnout věrohodný portrét nacistického důstojníka, velitele koncentračního tábora, se dotýká protikladných stránek jeho osobnosti - na jedné straně starostlivý, pečující o rodinné blaho, na druhé straně bezcitný nacista, uplatňující bez zábran vyhlazovací politiku. Právě tento člověk, podmanivě ztvárněn Olegem Tabakovem, se ujme třináctileté Emilky z Moravy určené na převýchovu; jejíma očima se pak díváme na vnucenou rodinu, na složité utváření vztahů k člověku, jenž se k ní snaží chovat laskavě. Děvčátko prochází bolestným poznáváním pravé skutečnosti. Během svého pobytu v Německu se snaží nezapomenout na svůj skutečný domov a věří, že se ještě jednou ve svém životě setká se svou maminkou a vrátí se.

Napola: Hitlerova elita (2004) ČSFD 79%


Friedrichu Weimerovi je sedmnáct a právě ukončil školu. Pochází z chudých poměrů, přesto však sní o tom, že v životě něco dokáže. Jediné, čemu se intenzivně věnuje, je amatérský box. Šanci dostává v okamžiku, kdy se setkává s chápavým Voglerem, který sdílí jeho boxerskou vášeň a učí na elitní nacistické střední škole Nationalpolitische Erziehungsanstalt (Napola). Ten zajistí, aby tam byl Friedrich přijat, a stává se jeho mentorem. Friedrichovým novým přítelem se stává syn vysoce postaveného nacistického pohlavára Albrecht Stein - citlivý mladík, který před ním neskrývá své pochybnosti o ideologii, kterou si ostatní studenti nechávají bezmyšlenkovitě vtloukat do hlavy. V každodenní konfrontaci s tvrdým a námitky nepřipouštějícím drilem se Albrecht stále zřetelněji dostává do konfliktů. Friedrich pochopí, že kamarád si svůj osud zvolil i za cenu sebezničení. Rozhodne se, že využije posledního zbytku svobody, který mu osud nabízí, a pokusí se žít čestný život.


Zlodějka knih (2013) ČSFD 78%


Film Zlodějka knih vypráví příběh Liesel, která se během druhé světové války dostane do pěstounské rodiny Hanse Hubermanna  a jeho ženy Rosy, aby zde začala nový život. Liesel se snaží zapadnout – doma i ve škole, kde si z ní spolužáci utahují, protože neumí pořádně číst. Liesel je odhodlaná situaci změnit s jednostrannou posedlostí rodícího se učence. A získá k tomu pomoc svého dobrosrdečného nového tatínka. Hans se s Liesel učí dny i noci, během nichž se Liesel snaží podrobně prostudovat svoji první knihu, Hrobníkovu příručku, kterou si tajně „odnesla" z pohřbu svého bratra.Liesel se také spřátelí s jejich novým hostem, židovským uprchlíkem Maxem, kterého před nacisty skrývají ve sklepě. A právě Max je dalším, kdo ji povzbuzuje ve čtení a v touze po vzdělání. Postupně se mění i její přátelství s mladým sousedem Rudym, který Liesel sice škádlí, ale přitom se do ní zamiluje. Dobu plnou utrpení a strádání pak všichni společně překonávají pomocí knih, které nejen pro sebe Liesel krade v knihovně místního starosty. A postupně se naučí vážit si nejen síly slov, ale i moci nad nimi.

Zázračné děti (2011) ČSFD 78%



Poltawa, Ukrajina, počátek čtyřicátých let. S invazí německého wehrmachtu byly náhle ukončeny dobré vztahy mezi Němci a Rusy. Ovšem to neplatí pro děti, které jsou už pár let dobří kamarádi: Němka Hanna Reich a židé Abrascha Kaplan a Larissa Brodsky. Všechny tři pojí láska ke klasické hudbě. Abrascha a Larissa jsou navíc nadaní muzikanti. Obě děti jsou v Sovětském svazu známé a komunistická partaj má v plánu je poslat do USA. Jenže těsně před jejich odjezdem se politická situace radikálně změní: Nacisté vyhlásí válku Sovětskému svazu. Dětem je něco mezi dvanácti a třinácti lety a absolutně nechápou vlnu šílenství a brutalitu dospělých. Jediná cesta, jak utéct před katastrofou je navzájem si pomoci a získat si srdce dospělých prostřednictvím svých výjimečných hudebních schopností.


Stalingrad (1993) ČSFD 78%



Příběh nejdelší a nejkrvavější bitvy 2. světové války. Hitlerovy příkazy zněly neustupovat a nevzdávat se, v kruté zimě tak zahynuly více než dva miliony mužů. Boj o Stalingrad se tak stal přelomem ve vývoji války a Německo se z této zničující porážky nikdy nevzpamatovalo. Brutální realitu můžete vidět očima německého důstojníka Hanse von Witzlanda (Thomas Kretschmann) a jeho čety.  Příběhy obyčejných německých vojáků, kteří poznávají pravou povahu režimu a nadšení z budování Třetí říše u nich pomalu přechází v rozčarování a v touhu dostat se za každou cenu domů.

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977) ČSFD 77%


Nejsem si zcela jistá, jestli sem ten film patří, ale budiž... V Praze byl zahájen provoz netradiční cestovní kanceláře Universum, která pořádá zájezdy do minulosti. Toho chce zneužít skupinka neonacistů pod vedením jistého Klause Abbarda. Mají v plánu odcestovat do Německa za druhé světové války a pomoci Hitlerovi vyhrát válku tím, že mu dají vodíkovou bombu. Za tím účelem jsou domluveni s pilotem Karlem Burešem, který je má časostrojem dopravit na místo určení. Nikdo ovšem netuší, že Bureš se osudného rána při snídani udusil rohlíkem a nyní se za něj vydává jeho identické dvojče Jan, který o zmíněném plánu nemá ani ponětí.


Protektor (2009) ČSFD 77%



Rozhlasový reportér Emil Vrbata a herečka Hana jsou manželé. Atraktivní Hana slaví první úspěchy ve filmu, je obletována ctiteli. Emil žárlí. Německá okupace a začátek války obrátí jejich životy naruby. Hana je konfrontována se svým židovským původem, z výšin nadějně rozběhnuté kariéry padá na dno společenského žebříčku. Emil využije šanci zachránit a zároveň ovládnout Hanin život. Odmítne rozvod, v zájmu Haniny ochrany setrvá v „rasově smíšeném manželství“ a stane se hlasem německé propagandy. Smlouva s ďáblem si ale vybírá daň. Emilova sebeúcta se hroutí, láska k Haně se mění v „protektorství“, manželství se propadá do lhostejnosti. Osud na Emila přichystal past. Na útěku od milenky ve spěchu ukradne cizí kolo a šlápne do pedálů. Jenže z rozhlasu už drnčí poplašná zpráva: "V Praze byl spáchán atentát na zastupujícího říšského protektora Heydricha, jeden z pachatelů ujel z místa činu na bicyklu...". Náhodný kontakt se zdánlivě banálním předmětem odstartuje Emilovu zběsilou jízdu o život, o odpuštění v očích milované ženy.

Člověk bez osudu (2005) ČSFD 77%



Citlivé a neobvykle pojaté vyprávění židovského chlapce Gyuriho, který se postupně propadá soukolím nacistické vyhlazovací mašinerie, staví na kontrastu děsivosti života v táborech a nezúčastněného, zdánlivě racionálně odtažitého vyprávění dospívajícího teenagera, který se snaží vyrovnat s nenormálními podmínkami tím, že se na ně snaží pohlížet očima normality. Po návratu zjišťuje, že jeho zkušenost je nesdělitelná a musí se s ní vyrovnat sám nepomůže mu ani jeho židovství, ke kterému postupně ztratil pouta, ani jeho příslušnost k maďarskému národu, mezi jehož příslušníky se setkává spíše s lhostejností až nepřátelstvím než s pochopením a empatií. Jaký je tedy jeho osud? A má vůbec nějaký?

Ďáblova dílna (2007) ČSFD 77%


Původem ruský malíř Salmon Sorwitsch je králem padělatelů a ve světě hazardu, sázek a lehkých žen se cítí jako ryba ve vodě. Sám si vyrábí bankovky, které pak otáčí v kasínech. Život mu ale nastaví tu horší tvář, to když je při vlně represí vůči židům zatčen a transportován do Mauthausenu. Když je po pěti letech přesunut do Sachsenhausenu, čeká už jen na to nejhorší, na svůj definitivní konec. Život má pro něho ale ještě jedno překvapení. Společně se speciálně vyškolenou skupinou vězňů je vybrán na supertajný projekt – padělání bankovek nepřátel říše. V přísně střeženém místě pracují na výrobě stovek miliónů falešných liber a dolarů, kterými chtějí nacisti zavalit zahraniční trhy a způsobit tak zhroucení ekonomiky. Pro těch pár vyvolených se stává padělatelská dílna jakousi zlatou klecí, ve které je o ně sice dobře postaráno, ale cesta odtud vede zase jen do plynové komory. Není v zájmu, aby se o tajném projektu dozvěděl svět.

Pramen života (2000) ČSFD 76%


Silný a strhující příběh české dívky Grétky Weisserové odkrývá skrytou tvář zrůdného programu Lebensborn, kterým chtěl druhý muž Třetí říše Himmler zajisti vůdci dokonalé, rasově čisté potomky. Vybrané dívky procházejí nacistickou převýchovou a o Valpuržině noci mají plánovaně otěhotnět s vybranými esesáky. Grétka se snaží vzepřít svému osudu a po příjezdu do sanatoria na břehu velkého jezera se zamiluje do židovského chlapce Lea, syna bývalého majitele, který se zde skrývá

Max Manus (2008) ČSFD 76%


Příběh z  prostředí norského odbojového hnutí o neuvěřitelném dobrodružství tamního národního hrdiny Maxe Manuse. Doporučuji!

Vzpoura (2001) ČSFD 76%


V lednu 1943 nacistické jednotky opět vpadly do varšavského ghetta s posláním, které již předtím plnily mnohokrát: shromáždit Židy k deportaci do tábora smrti Treblinka. Ale tentokrát je to jinak. Ozbrojení muži a ženy z židovské odbojové organizace proniknou do davu lidí, určených k deportaci. Poté, co je vydán signál, obrátí se proti svým utlačovatelům a udeří v zoufalém boji za svobodu.


V temnotě
 (2011) ČSFD 75%


Drama natočené podle skutečných událostí, které se odehrály v nacisty okupovaném Lvově (tehdy Polsko, nyní Ukrajina). Leopold Socha, malý polský zlodějíček a zároveň údržbář místních kanalizací, schová za peníze v podzemním labyrintu skupinu Židů, kteří se snaží uniknout likvidaci lvovského ghetta. Zpočátku je hlavním Leopoldovým motivem cynická snaha vydělat, postupně ale vzniká mezi ním a skupinou zvláštní pouto, které se s každou novou dramatickou událostí v podzemí prohlubuje. Když skupině dojdou peníze, Leopold vidí, že je nemůže opustit a skrývá její členy dále, za což jemu i celé jeho rodině hrozí smrt. Film diváka díky skvělé režii a kameře doslova vtahuje nejen do atmosféry tmavého lvovského podzemí, ale i do výjimečného příběhu mužů, žen i dětí, kteří se čtrnáct měsíců snaží za neustále vzrůstajícího nebezpečí vyhnout smrti. Snímek se vymyká obvyklým hollywoodským schématům, ve kterých jsou pouze dobré a špatné postavy. Zde mají hrdinové obě stránky, o to jsou ale lidštější, působivější a nám bližší.

Bitva v Ardenách (1965) ČSFD 74%


V zimních měsících roku 1944, krátce před přelomem roku, jsou spojenecké armády připraveny zaútočit na Německo. Hitler však vymyslí poslední zoufalý plán nařídí svým armádám znovu zabrat Francii a obsadit strategicky důležitý přístav v belgických Antverpách. Battle of the Bulge se snaží ukázat dosah konfliktu jak z perspektivy amerického důstojníka tajné služby, tak velitele německé tankové brigády.
Oko historikovo zapláče nad vyobrazením vojenské techniky a také nad tím, že bitva ve skutečnosti probíhala v lese, zatímco ve filmu se odehrává spíše na poušti.
Ž
enské oko však potěší famózní herecký výkon Roberta Shawa.


Lidice (2011) ČSFD 72%



Film přibližuje osudy obyvatel Lidic skrz mezilidské vztahy, a to zejména lásku, která stojí na začátku celého příběhu. Jde o velkofilm plný emocí, který poukazuje na to, jak zdánlivé maličkosti mohou změnit chod dějin a způsobit tragédii. Rok 1942 – německá propaganda úzkostlivě tají genocidu páchanou na civilním obyvatelstvu. Po atentátu na druhého muže třetí říše Reinharda Heydricha však udělá výjimku. Po vypálení malé české vesnice Lidice, vše vyhlásí do světa. Jako záminka k vypálení obce stačí jeden milostný dopis. V době svého tragického konce, v červnu 1942, měly Lidice za sebou dějiny trvající nejméně šest staletí. Nacisté chladně popravili všechny lidické muže, ženy a děti nechali převézt do koncentračního tábora. Některé děti dali na převýchovu. Celková bilance – 192 popravených mužů, 58 žen zemřelo v koncentračních táborech a 88 dětí bylo posláno do plynu.


Devátý den (2004) ČSFD 72%


Abbého Henryho Kremera propustí nacisté jednoho dne roku 1942 ze živoucího pekla z koncentračního tábora v Dachau a pošlou ho domů do Lucemburku. Po pár dnech na svobodě ale zjistí, že od německých katů nedostal milost, ale že má devět dní na to, aby přesvědčil lucemburského biskupa ke spolupráci s německými okupanty. Mladý důstojník Gestapa Gebhart se snaží přimět abbého Kremera, aby vyvolal rozpor mezi lucemburskou církví a Vatikánem. Za nesplnění tohoto úkolu mu hrozí převelení do některého z vyhlazovacích táborů.
Začíná devítidenní válka mezi těmito dvěma muži, pro jednoho boj o moc, pro druhého boj o přežití. Gebhart, vysvěcený diákon, se ho nejprve snaží přesvědčit teologickými argumenty, když ale vyjednávání zklamou, musí nastoupit ráznější prostředky. Zvítězí v abbém hlase svědomí nebo hrůza z návratu do koncentráku?


Síla odvahy (2008) ČSFD 71%



V tomto filmu se mi nesmírně líbilo věrné zobrazení dámské dobové módy. Louise, Jeanne, Suzy, Gaëlle a Maria tvoří úžasný odbojový tým. Ocitnou se na francouzském okupovaném území s úkolem zachránit britského geologa a zabít německého plukovníka SS.
Příběh pěti žen, které se staly hrdinkami, byl inspirován skutečným osudem Lisy Villameurové, která působila za 2. světové války ve francouzském odboji.

Lore (2012) ČSFD 71%



Poté, co byli Lořini nacističtí rodiče uvězněni americkými a sovětskými vojsky a ona byla ponechána svému osudu, přebírá dívka zodpovědnost za své čtyři mladší sourozence a vede je z Bavorska přes zničenou zemi na sever do bezpečí babiččina domu vzdáleného asi 900 km. Jak se ze dnů stávají týdny, potkají sourozenci záhadného a fascinujícího Thomase (Kai Malina), vyčerpaného židovského uprchlíka, o jehož minulosti nikdo nic neví. Thomas se skupinkou putuje přes lesy a pole a postupně si díky vytrvalé houževnatosti a znepokojující dobrotivosti přece jen získá jejich důvěru. Má však Lore Thomasovi důvěřovat? A pokud nebude, co se stane s jejími sourozenci? Přežijí? 

Šedá zóna (2001) ČSFD 71%



Když velitelé koncentračního tábora Osvětim sestavili speciální komando z židovských vězňů, slíbili jeho členům několik měsíců života navíc za spolupráci při bestiálním vyhlazování ostatních Židů. Členům komanda se podařilo zorganizovat ozbrojenou vzpouru, jedinou, ke které v tomto vyhlazovacím táboře došlo. Na samém jejím začátku objevila skupina čtrnáctiletou dívku, která zázrakem přežila hromadnou popravu v plynové komoře. A tak záchrana jediného lidského života ohrozila akci, která mohla zachránit tisíce jiných.

Hlava v oblacích (2004) ČSFD 70%


Další z mých nejoblíbenějších filmů.  Gilda Bessé žije ve svém pařížském bytě společně s irským učitelem Guyem Malyonem a španělskou uprchlicí Miou. Přestože se schyluje k válce, Gilda si novou situaci nepřipouští a ze všech sil se snaží užívat si radostí života. Dokonce i její kariéra fotografky nabírá slibně na obrátkách. Ale Guy a Mia cítí, že je potřeba proti fašismu bojovat. Životní cesty tří přátel se rozdělují. 


Žena v Berlíně (2008) ČSFD 69%


Tento film  zobrazuje násilí páchané ruskými vojáky na německých ženách při dobývání Berlína na jaře 1945. V této době hlavní hrdinka - fotografka Anonyma - hledá pomoc a lásku u jednoho z ruských důstojníků. 
Odhaduje se, že na konci 2. světové války vojáci Rudé armády znásilnili až 2 000 000 německých žen, každou z nich průměrně 12x. Obětem bylo mezi 8 a 90 lety.


Pearl Harbor (2001) ČSFD 69%


Danny a Rafe jsou od dětských let přáteli a oba si zamilovali letadla a létání. V dospělosti se oba stávají piloty americké armády.Rafe, který je starší, přihlásí jako dobrovolník do britských RAF a odchází bojovat do Evropy. Krátce před odchodem se seznámí se zdravotní sestrou Evelyn. Rafe přizná Evelyn, že odchází do války. Danny s jednotkou a skupina zdravotních sester jsou převeleni na havajskou základnu Pearl Harbor, kde Evelyn oddaně čeká na každý Rafeův dopis. Jednoho dne je to právě jeho nejlepší přítel Danny, který přináší Evely smutnou zprávu. Rafe byl sestřelen nad mořem a zahynul. Ačkoliv se tomu brání, mezi oběma lidmi, které bolí ztráta přítele, začne vznikat milostné pouto. Zanedlouho spolu Danny a Evelyn stráví noc. Jednoho dne se však před dveřmi Evelyniny ošetřovny objeví Rafe, živý a zdravý. Zraněného pilota totiž vylovili z moře a zachránili francouzští rybáři. Rafe okamžitě pozná, že mezi Dannym a Evelyn vznikl cit. Jeho reakce je tvrdá a odmítavá, večírek na uvítanou skončí rvačkou. Do milostného trojúhelníku však nečekaně vstoupí historické události. 7. prosince 1941 napadlo Japonsko nečekaně základnu Pearl Harbor.

Hodina tance a lásky (2003) ČSFD 68%


Jeden z nejhorších filmů, které jsem na toto téma shlédla. Esesáci jsou naprosto příšerně ztvárnění a celé je to takové divné.
Dospívající Kristina Kleinburgerová, dcera velitele pevnosti koncentračního tábora, přijíždí z bombardovaného Berlína za svými rodiči, jejichž život pro ni představuje svět harmonie a klidu. Rodiče se pokusí její iluze ještě upevnit hodinami baletu, kterými ji má provázet bývala maďarská primabalerína. V jediném dni se tak vzdor záměrům a plánům otce, typického německého důstojníka, hroutí Kristininy představy a iluze o společnosti rodičů a jistotách domova a celá zvrácenost a zrůdnost německého válečného a totalitního mechanismu před ní vystupuje s tragickou neúprosností i s ozvěnou blížícího se konce války.


Přežít s vlky
 (2007) ČSFD 66%


Pravdivý příběh sedmileté židovské dívenky, která se sama uprostřed zuřící války vydá z Belgie směrem na východ, kam Němci odvezli její rodiče. Obrovské útrapy, jaké na neuvěřitelné cestě prodělá, ji poznamenají na celý život. V nejtěžších chvílích jí pomáhají přežít vlci, naproti tomu setkání s lidmi jí pokaždé přinese pouze stres, bolest a zklamání. Nezvyklý a mimořádně působivý pohled na válku očima dítěte, které všechno intenzivně prožívá, ale nic plně nechápe
.

Colette (2013) ČSFD 66%


Film na motivy stejnojmenné knihy od mého velmi oblíbeného spisovatele Arnošta Lustiga. Příběh zajatců Viliho a krásné belgické židovky Colette vypráví o osudu tajné lásky v prostředí hrůzy a smrti, o tenké hranici mezi dobrem a zlem a pravdou a lží.. V osvětimském koncentračním táboře se před námi odhaluje nelítostný svět každodenního boje o přežití. Vládne tu přísná hierarchie i mezi samotnými vězni. Obchoduje se se vším, co může zachránit život, nebo alespoň na chvíli oddálit smrt. Židovka Colette přijíždí do Osvětimi transportem z Belgie. Vězeň Vili jí poradí, co má říci při selekci, a tím ji zachrání před smrtí v plynové komoře. Colettiny krásy si brzy všimne fanatický důstojník SS Weisacker a zaměstná ji ve své dílně. Nezadržitelně propadá jejímu kouzlu a zároveň se opájí krutostí a mocí nad životem a smrtí rasově méněcenné bytosti. Navzdory každodennímu utrpení se Vili a Colette sbližují. Jejich láska jim dodává sílu snášet peklo koncentračního tábora. V zoufalém boji o život společně naplánují riskantní útěk...

Ďáblova čísla (1999) ČSFD 66%


Dle mého názoru velmi špatný film. Esesáci se chovají jako hodní strejdové, častokrát jsme svědky naprosto nesmyslných situací.
Šestnáctiletá Hannah Sternová slaví s rodiči a tetou Evou židovské Velikonoce. Jako každý v jejím věku nemá ráda vzpomínání dospělých, zvlášť když se točí kolem holocaustu, kterým prošli její předkové. Letos má Hannah podle starého zvyku otevřít dveře proroku Eliášovi. Právě v tu chvíli se ale záhadně ocitá v Polsku roku 1941, kde poznává stejně starou sestřenici Rivkah. Spolu pak jsou pozvány na tradiční židovskou svatbu půvabné Leah se Samuelem. Uprostřed obřadu je ale slavnost přerušena nacisty a všichni jsou násilím odvlečeni do koncentračního tábora. V nelidských podmínkách se všudypřítomnou smrtí si Rivkah přeje jediné: přežít a jmenovat se Eva. To je moment, kdy Hannah dochází, že je spojením mezi minulostí a současností a že Rivkah je ve skutečnosti její milovaná teta.

Otčina (1994) ČSFD 65%


Filmová fikce o tom, co by nastalo, kdyby Hitler vyhrál válku. Píší se 60. léta a válečné zločiny Němců jsou utajovány. Hitler chce domluvit příměří s americkým prezidentem, aby mohl zničit Stalinovy válečné zbraně...


Ghetto (2006) ČSFD 64%


Litva, 1942. Posledních několik tisíc Židů přežívá v sedmi blocích vilniuského ghetta, dokonale izolovaných od okolního dění druhé světové války. V tomto malém světě šéfuje sadistický mladíček Kittel, nacista jenž rozhoduje o životě a smrti člověka prostým pohybem palce. Kromě toho má však v oblibě umění, a tak když v jedné z Židovek objeví bývalou operní hvězdu, neváhá nechat uvnitř ghetta obnovit divadelní soubor. O představení je obrovský zájem, ale atmosféra je kvůli přítomnosti Němců příliš napjatá. Někteří Židé z dění v táboře dokonce profitují. Když však Německo začne na východní frontě prohrávat, osud ghetta je zpečetěn...

Adolf Eichmann (2007) ČSFD 63%


Natočeno na základě závěrečného vyznání Adolfa Eichmanna mladému izraelskému vyšetřovateli Avner Lessovi. Eichmann, který byl hlavním hitlerovským architektem konečného řešení židovské otázky, tak činí těsně před svou popravou v Izraeli. Chycen zpravodajskými agenty v Argentině 15 let po druhé světové válce je nejhledanější muž světa pokořen a pravda odhalena. S brilantním Thomasem Kretschmannem v hlavní roli.


Obsluhoval jsem anglického krále (2006) ČSFD 61%


Tématem je životní dráha číšníka, později hoteliéra a nakonec cestáře v době politických zvratů první půle dvacátého století. Mnohokrát v životě pocítí, že jím druzí opovrhují pro malý vzrůst, pro sympatie k Němcům, pro jeho češství, proto, že má původ odloženého dítěte, i pro osobitou životní filozofii. Nikdy však nezatrpkne, neoplácí nenávistí, nemstí se. Touží po bohatství a uznání ve své profesi, touží po milující ženě - ale dostává se mi jich jen krátce. Není uznán ani jako árijec, ani jako milionář..

Iron Sky (2012) ČSFD 59%


Tohle je spíš taková legrácka :-)
V posledních chvílích druhé světové války se tajný nacistický program vyhnul destrukci a ukryl se na odvrácené straně Měsíce. Během 70 let přísného utajení Nacisté zkonstruovali gigantickou vesmírnou pevnost s masivní armádou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem příliš blízko tajné nacistické základně, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal… i když o něco dříve, než bylo plánováno. Washington prohlašuje, že jeho mise je jen propagační kampaní Prezidentky Spojených států, ale co jiného by člověk mohl být, když ne zvědem pro bezprostřední útok pozemskými silami? Čtvrtá říše musí reagovat!


Stalingrad (2013) ČSFD 53%

Skupina odhodlaných ruských vojáků se uprostřed zničeného města ze všech sil snaží před nemilosrdnou německou armádou ubránit strategickou budovu. Během obléhání vzniká mezi vojáky a mladou ruskou ženou, která v domě žije, nečekané pouto. Tenhle film je jednoduše řečeno takový ruský průjem - sovětští vojáci střílí i za roh a jsou v podstatě neprůstřelní. Na filmu ale chválím super zvuk - mít domácí kino, při bojových scénách se klepou skleničky i sousedům ve vedlejším vchodě.
Ale jinak asi jediný důvod, proč se na film podívat je sympaťák Thomas Kretschmann.

Hitler Kaput (2008) ČSFD 50%


Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci!

Walking with the enemy (2013) ČSFD ???


Mladý muž je oddělen od své rodiny během druhé světové války. Rozhodne se ji hledat pod maskou nacistického důstojníka SS a odhaluje více než jen, kde se nachází jeho rodina.Bohužel u nás zatím k nesehnání :-(


  ***

Viděli jste už všechny? :-) A které další byste doporučili? 

285 komentářů:

  1. Úžasné,konečně se snažil někdo zkompletovat tuto historii ale postrádám zde jeden z oněch filmů které uchvátily mě Jmenuje se DOKTORKA GISSELA PERLOVA....Doporučuji skouknout...Ahoj Ayaxaya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Láska je vždy krásná, když jste s pravou osobou, vy a skutečný milenec. Jsem Mayruris Camplelo Můj přítel se se mnou rozešli a byl jsem osamělý, takže jsem byl nasměrován na velmi laskavý a velké kouzlo zaklínač Dr ADELEKE, který mi pomohl přivést zpět svého milence ke mně a požádal mě o 340 eur za položky potřebné pro kouzlo a dnes jsem s ním teď a my jsme spolu šťastní. Jsem velmi vděčný za to, co jste udělali pro mě Dr ADELEKE můžete E-mail mu aoba5019@gmail.com nebo Whatsapp mě přes +27740386124 .

      Vymazat
  2. Hezký seznam :) nejraději mám Černou Knihu, Hitler Kaput atd.... Jediné, co mě mrzí je, že nikde není k sehnání film Walking with the enemy :( tenhle film bych chtěla opravdu vidět.....

    OdpovědětVymazat
  3. super výčet filmů...děkuji moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Jen tak namátkou: Sophiina volba, HHhH, Nejtemnější hodina, Dunkerk, Okupace ve 26 obrazech, okrajově také Obecná škola, Z Paříže do Paříže (a podle stejné předlohy dřívější Un sac de billes), Vojandy, Na shledanou chlapci, Saulův syn, Marta a já, Obchod na korze, Kanály, Soumrak dne, Maléna, Je třeba zabít Sekala... to jsou všechno kvalitní filmy, některé však bohužel u nás téměř neznámé nebo zapomenuté.

    OdpovědětVymazat
  5. CO DALŠÍ ODPOVĚDNOST PRO CO DĚLAT ISIKOLO PRO ME A MŮJ DOMÁCNOST.
    Jmenuji se martin Marisa, žijící v současné době v Chorvatsku, chci rychle říct světu, že existuje skutečné on-line kouzelník, který je silný a originální. Jmenuje se Dr. Isikolo. Nedávno mi pomohl spojit můj vztah s mým manželem, který odešel Když jsem se obrátil na doktora Isikola, dal mi pro mě kouzlo lásky a můj manžel, který říkal, že s mnou nemá nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit, abych se vrátil. on je zpátky s touto láskou a péčí. dnes jsem rád, že všichni víte, že toto kouzelnické seskupení má pravomoc obnovit zlomený vztah zpět. protože jsem teď s mým manželem spokojený. Pro každého, kdo čte tento článek a potřebuje jakoukoli pomoc, dokáže Dr. Isikolo nabídnout jakoukoliv pomoc, jako je Léčba všech typů nemocí, soudní případy, kouzlo těhotenství, duchovní ochrana a mnoho dalších. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím svého e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com nebo co ho zajímá +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  6. NEJVĚTŠÍ SPELL KASTER MÁ MÍSTA A PLNĚNÍ ZPĚT NA MÉ.
    Dobrý den, jsem Lana Ivano. Po letech ve vztahu s mým manželem se rozloučil se mnou. Udělal jsem vše, co mi bylo k dispozici, abych ho vrátil, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak špatně kvůli lásce, kterou jsem měl za něj, prosila jsem ho se všemi, dělala jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému příteli problém a navrhla, že bych měl spíše kontaktovat kouzelník, který by mi pomohl odhodit kouzlo, abych ho vrátil zpět, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zprávu o kouzelnici nazvaném DR RICO OSULA a ujistil mě, že není problém a že všechno bude v pořádku před třemi dny. On dal kouzlo a překvapivě druhý den, zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapen, že jsem odpověděl na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno, co se stalo, chtěl, abych se k němu vrátil. On také řekl, že mě tak moc miloval. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme znovu začali šťastně žít. E-mail s kouzelnými kolečky je: ricoosulasolutiontemple@gmail.com nebo co ho napiš nebo zavolat +2348133261196 .. Můžete ho poslat e-mailem, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo jiném případu.

    1) Kouzla lásky
    2) Ztracené kouzla lásky
    3) Kouzla rozvodu
    4) Kouzla manželství
    5) Vázací kouzlo.
    6) Přerušení kouzel
    7) Zakažte minulého milovníka
    8.) Chcete být propagováni v kanceláři / loterii
    9) chtějí uspokojit vašeho milence
    Obraťte se na tohoto skvělého muže, pokud máte nějaké problémy s trvalým řešením
    přes ricoosulasolutiontemple@gmail.com nebo co ho napiš, nebo ho teď telegramujte +2347082727576.

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy nevěřím v deklaraci lásky, dokud jsem se nesetkal s mým přítelem, který mi řekl všechno o DR.Chamberci, který přivedl svého bývalého přítele, i když mi řekla, že jí nevěřím, protože jsem si myslela, že by měla mít stejný falešný kolečko Spell, moje peníze. I když jsem jí dal příležitost vysvětlit vše, co má říct o DR.Chamberci, řekla jsem jí, že je spousta podvodníků, kteří chtějí vzít naše peníze a já jim nikdy nebudou oběť, i když se můj snoubenec má oženit mě pár měsíců, trpělivě čekám na jiného, ​​ale moc ho miluji. Řekla mi, že tento DR.Chamberc není falešný, že je správný a že pomohl mnoha lidem, aby se vrátili své drahé, a pak jsem se jí zeptal, jak to funguje a jaké požadavky mám před tím, než může láska se mě valí? Řekla mi, že mu pošlu e-mail na chamberc564@yahoo.com a musím mu říct, co chci. Opravdu jsem ho poslal a řekl mu, že potřebuju svého bývalého chlápka. Řekla jsem mu, že je to můj přítel, který mě na něj nasměroval, proč jsem pochyboval o jeho práci? Řekl, že jeho práce je 100% bezpečná a zajišťuje, aby se nikdo nikdy nedostal do svého chrámu a zůstane stejný. Stal jsem se ohromen na jeho slovech, který mi řekl, a přišla ke mně nějaká myšlenka, jak to vím o všech věcech, které jsme předtím diskutovali. Řekl, že než začne mou situaci, musím mít víru a důvěřovat mu, nechat ostatní kouzelníky a trpělivě čekat sám, že když mohu říci, že dělám všechno, dostanu svého milence zpátky po dobu 72 hodin. Řekl jsem v pořádku, slibuji, že s vámi pracuji sám, pak mi dal formu, jakou jsem vyplnil, a já mu to posílám se svými obrázky i obrázky mého bývalého milence. On mi odpověděl o 30 minut později a řekl mi, že jeho bohové potřebují nějaké věci, aby hodil pravopis na mě a můj problém je velmi snadné, pokud mohu nabídnout tyto věci. Poté, když se ho zeptám, jak mohu tyto věci dostat a jak ho mohu poslat za házení lásky, řekl mi, že bych se neměl obávat, že zde existuje prodejce ve své vlastní zemi. Získejte věci pro mě. Pak se ho zeptám, kolik stojí za nákup všech těchto výrobků? Řekl mi, co jsem mu s plnou důvěrou poslal. O hodinu později mi zavolal a řekl mi, že můj problém byl vyřešen, že budu čekat 72 hodin, že se mou lásku zeptá na mne tak, jak jsem to udělal podle jeho slov, když to bylo asi osmnáct hodin příští tři dny moje první zavolal mi, jestli je doma, chce mě spěchat. Řekl jsem mu, že doufá, že je všechno dobré, řekl, že ano, když jsem mu řekl, že by mohl přijít, můj bývalý kluk se vrátil ke mně a požádal o odpuštění, že věděl, co se s ním stalo. Právě teď jsem tak ráda, že jsem obnovil svého milence zpět a plánujeme, aby se naše svatba brzy objevila, zavolala jsem DR.Chambercu a moc mu děkuji a ptám se ho, co pro něj dělá jako ocenění, řekl mi měl bych zapomenout a držet své peníze, že není po penězích, ale pomáhat lidem, kteří potřebují pomoc tam, vše, co potřebuje, abych udělal více svědectví o něm tak, aby tam lidé, kteří potřebují pomoc, mu také pošlou co je to proč Dneska dnes vydávám své svědectví. Kéž by váš dobrý pán nadále požehnal a dal mu delší život a moudrost. TOTO JE DR E-mailová adresa chamberc564@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  8. E-mail Dr. Isikolo za opravdové kouzlo lásky: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    Ahoj diváci, Jmenuji se Iva Štefan Jsem velmi šťastný, že sdílet toto svědectví ***, byl jsem zraněn a srdce rozbité, když můj manžel opustil mne s našimi dvěma dětmi, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, miloval jsem tolik jsem se snažil, abych ho přivedl zpátky, ale bez úspěchu, v jeden věrný den, když jsem přišel z práce, setkal jsem se s mým přítelem, kterému vysvětlím svůj problém, a ona mi řekla o kouzelném kolečku nazvaném "Dr. Isikolo", která ji také otěhotněla, když hledala dítě, kontaktovala kouzelníkem prostřednictvím e-mailu, který mi dal, a kouzelník mi řekl, co mám dělat, a já jsem udělal přesně tak, jak mi bylo řečeno, abych můj manžel, který mě dlouho nezavolal, mě zavolal a začal se omlouvat za všechny špatné věci, které mi způsobil, a teď mě miloval víc než kdy předtím, bratři a sestry, když procházíš nějakou druh problému kontaktujte jej a já vám 100% záruku, že vyřeší vaše problémy. toto je jeho kontakty isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  9. E-mail Dr. Isikolo za opravdové kouzlo lásky: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    Ahoj diváci, Jmenuji se Iva Štefan Jsem velmi šťastný, že sdílet toto svědectví ***, byl jsem zraněn a srdce rozbité, když můj manžel opustil mne s našimi dvěma dětmi, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, miloval jsem tolik jsem se snažil, abych ho přivedl zpátky, ale bez úspěchu, v jeden věrný den, když jsem přišel z práce, setkal jsem se s mým přítelem, kterému vysvětlím svůj problém, a ona mi řekla o kouzelném kolečku nazvaném "Dr. Isikolo", která ji také otěhotněla, když hledala dítě, kontaktovala kouzelníkem prostřednictvím e-mailu, který mi dal, a kouzelník mi řekl, co mám dělat, a já jsem udělal přesně tak, jak mi bylo řečeno, abych můj manžel, který mě dlouho nezavolal, mě zavolal a začal se omlouvat za všechny špatné věci, které mi způsobil, a teď mě miloval víc než kdy předtím, bratři a sestry, když procházíš nějakou druh problému kontaktujte jej a já vám 100% záruku, že vyřeší vaše problémy. toto je jeho kontakty isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  10. Mým účelem dnes je sdílet tento článek se světem o tom, jak mi doktor Isikolo pomohl dostat zpět svého přítele, který se se mnou rozloučil před 4 měsíci. Snažil jsem se, abych mohl vidět důvody se mnou, abychom mohli pokračovat v našem vztahu, ale on mě popřel. Děkuji Bohu za to, že mi pomohl pomoct jít do internetu, prohledal jsem to správně a viděl jsem různé recenze doktora Adodu a já jsem trval na tom, že jsem to zkusil tím, že bys ho kontaktoval prostřednictvím aplikace, která je na (+2348133261196). Dal mi důvod znovu žít a připravil kouzlo a řekl mi, že se můj Ex-přítel vrátí ke mně do 48 hodin. Můžete mi věřit, můj EX-přítel se vrátil ke mně a naše svatba bude držet brzy. Kontaktujte jej teď! pokud potřebujete nějakou pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196
      a dělá hodně kouzel. Ještě jednou chci říci, že jsem velmi potěšen za vaši pomoc.

    OdpovědětVymazat
  11. O MŮJ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH

    Jmenuji se Hellen Brinkerhoff, jsem ze Skotska, chci se podělit o skvělé zprávy o mém životě všem a těm, kteří potřebují pomoc i v jejich životě. Po dobu 6 let trpím, můj manžel mě opustil a šel dál vzít jinou ženu jen proto, že jeho rodina mě nemiluje, také proto, že jsem mu nedokázala dát dítě, byla jsem v slzách po dobu 6 let trpí, protože když se můj manžel rozvedl, hledal jsem kouzelník, který mi pomohl on-line setkali se tolik kouzelníků, ze mě všechny shromáždili, aniž mi pomohli, ale 14. května 2018 jsem viděl místo ženy online, která sdílí dobrou práci kouzelníka s názvem Dr. Odia, musím odvahu kontaktovat ho, když jsem ho kontaktoval, řekl mi, že můj problém byl vyřešen, protože jsem se s ním spojil, po jeho kouzelném odlévání mi řekl, že se můj manžel vrátí ke mně za necelých 24 hodin, což mi se stalo překvapivě, Řekla mi, že můj manžel říkáme, abych se mi omluvila. ihned poté, co mi to všechno řekl, můj manžel mi zavolal telefonem a začal mě prosit, abych ho přijal zpět po 6 letech rozvedení. dnes sděluji tuto zprávu, protože chci, aby svět věděl o něm a jeho dobré práci. Jsem také velmi ráda, že jsem těhotná teď po svém těhotenském kouzlení a pro ty z vás, kteří potřebují nějaký druh pomoci, problém s penězi, problém s penězi, pojmenujte ji, rád kontaktujete Dr. Odia dnes a máte problém vyřešen tady jsou jeho kontaktní údaje Email: odiasolutioncenter@gmail.com, Pro přímé volání a Viber Chat Číslo: +27638836445.

    OdpovědětVymazat
  12. O MŮJ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH

    Jmenuji se Hellen Brinkerhoff, jsem ze Skotska, chci se podělit o skvělé zprávy o mém životě všem a těm, kteří potřebují pomoc i v jejich životě. Po dobu 6 let trpím, můj manžel mě opustil a šel dál vzít jinou ženu jen proto, že jeho rodina mě nemiluje, také proto, že jsem mu nedokázala dát dítě, byla jsem v slzách po dobu 6 let trpí, protože když se můj manžel rozvedl, hledal jsem kouzelník, který mi pomohl on-line setkali se tolik kouzelníků, ze mě všechny shromáždili, aniž mi pomohli, ale 14. května 2018 jsem viděl místo ženy online, která sdílí dobrou práci kouzelníka s názvem Dr. Odia, musím odvahu kontaktovat ho, když jsem ho kontaktoval, řekl mi, že můj problém byl vyřešen, protože jsem se s ním spojil, po jeho kouzelném odlévání mi řekl, že se můj manžel vrátí ke mně za necelých 24 hodin, což mi se stalo překvapivě, Řekla mi, že můj manžel říkáme, abych se mi omluvila. ihned poté, co mi to všechno řekl, můj manžel mi zavolal telefonem a začal mě prosit, abych ho přijal zpět po 6 letech rozvedení. dnes sděluji tuto zprávu, protože chci, aby svět věděl o něm a jeho dobré práci. Jsem také velmi ráda, že jsem těhotná teď po svém těhotenském kouzlení a pro ty z vás, kteří potřebují nějaký druh pomoci, problém s penězi, problém s penězi, pojmenujte ji, rád kontaktujete Dr. Odia dnes a máte problém vyřešen tady jsou jeho kontaktní údaje Email: odiasolutioncenter@gmail.com, Pro přímé volání a Viber Chat Číslo: +27638836445.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den mé jméno je Kristina Oren. Chci se podělit s celým světem o tom, jak Dr. Dr Isikolo, hlavní kněz ISIKOLO SPELL TEMPLE, mi pomohl sjednotit své manželství. Prošla jsem hrubé a těžké časy, protože můj manžel mě nechal za druhou ženu a úplně mě ignoroval s dětmi. Chcete-li snížit dlouhý příběh, po dvou letech rozpadu s mým manželem bez telefonních hovorů nebo e-mailových zpráv. Byl jsem tak frustrovaný, protože jsem kontaktoval tolik jiných kouzelníků bez výsledků. když jsem četl o jeho webových stránkách na drisikolosolutionhome.webnode.com, tak jsem se rozhodl kontaktovat jej za pomoc. k mému největšímu překvapení, za pouhých 24 hodin později mi zavolal manžel a začal prosit o odpuštění. Jsem teď šťastná žena s krásnou holčičkou. Všem díky Dr. Isikolo. Můžete kontaktovat Dr. Isikolo přímo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com. zavolejte nebo co jej na telefonu +2348133261196 nebo Viber +2347082727576.

    OdpovědětVymazat
  14. Před 9 měsíci mi můj snoubenec opustil další dívku a řekl mi, že se mnou znovu nemůže pokračovat, řekl, že se nemůže oženit se mnou nebo mít s sebou něco společného, protože mě už nemiluje. abych se ho zeptal, jaký je problém, ale on si udržel docela a odešel a po nějaké měsíce mi nevolal ani neodpověděl na telefon, když jsem mu zavolal. Byla jsem zmatená a nevěděla, co dělat, dokud mi přítel neřekl, jak DR IMOSE pomohla s její manželstvím. Kontaktoval jsem DR IMOSE e-mailem a všechno mi řekl a o 48 hodin později mi zavolal Derick, můj snoubenec a začal mě prosit, abych mu odpustil, a od té doby jsem se sliboval, že řeknu slovo, jak mám svého snoubence zpátky ... Jste v nějakém vztahu krize nebo nemocné a potřebujete lék k léčení jakéhokoliv druhu nemoci ???? pak kontaktujte společnost DR IMOSE prostřednictvím e-mailu: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na + 1-(619)-830-4690

    OdpovědětVymazat
  15. TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA
    Jmenuji se Mcdowell Shabis. Toto je svědectvím velkého kouzelníka DR "IMOSE", který mi pomohl vrátit můj milostný život zpět. V den, kdy mě můj manžel opustil, se zdálo, že věci jsou ponuré a atmosféra byla těžká. Všechno se zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc v kouzelných kolečkách, které mají schopnost vrátit mému bývalému manžela zpět. Jak jsem předpokládal, šel jsem na internet a jak jste viděli i při hledání spolehlivého kouzelného seskupení, viděl jsem spoustu svědectví, které kouzelníky provádí při ozdravení bývalých manželů a milovaných. Vedl jsem víru v DR IMOSE, kontaktoval jsem ho a poté, co mu vysvětlil věci, přijal, aby čelil výzvám na zemi. Byl skvěle skvělý. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti, aby mu vzdal hold za svou nesobeckou službu mé situaci. Chvályhodný, prokázal velkou odvahu, že se pokouší nalézt řešení pro prakticky jakýkoli daný problém. Kontaktujte jeho e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na +1-(619)-830-4690

    OdpovědětVymazat
  16. Many people have wrote articles of how they were helped by a spell caster but I am very grateful to this very great spell caster who brought my ex husband back to me. This testimony is a true story and my name is Ana Redzematovic. When i came in contact with this man was also through a testimony written about him and i have also encountered many testimonies about how he has been helping others with their life. To get back with an ex is one of the most inner most feeling many people would love to experience especially as those memories with our ex always cloud our mind when someone else does some of those things our ex used to do. I was a single parent for almost 6 years and though my ex husband was far away from my kids i still wish someday he will return back to me. This spell doctor i encountered known as DR ISIKOLO helped me with my wishes and i am happy to say that i am back with my ex husband and i am very happy sharing the testimony with everyone so that they too can meet this great doctor and solve their problems. I don't know what others might feel about getting their ex back in their life but i always know there is a blessing in disguise with just a single re-connection with an ex. If you want to successfully get back with your ex, contact this great spell caster at Email: isikolosolutionhome@gmail.com. or Whatsapp him on +2348133261196 and share an awesome testimony too just like me.

    OdpovědětVymazat
  17. Nikdo by se neměl zbavit pravomocí DR ISIKOLA, protože je ve svých pracích skvělý. Jmenuji se Alice Edgarová. Získat mého manžela zpět je to, co jsem očekával a nikdy si nedokázala představit. Já a můj manžel jsem byl ženatý čtyři roky a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se od mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je a jak čas pokračoval On hledal rozvod. Byl jsem tak strašný a zmatený a já jsem udělal vše, co bylo možné, aby ho dostal zpátky, ale bylo to všechno marné a myslela jsem si, že veškerá naděje byla ztracena a při hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém o velkém kouzelníkovi, který se jmenoval Dr. Isikolo a pomáhal jí vyřešit svůj problém. Nikdy jsem nevěřil v kouzelnictví v celém svém životě, protože jsem si nikdy nepomyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se tomuto muži dát šanci a na své největší překvapení, udělal svou práci a přinesl pozitivní výsledek a já jsem se dokázal dostat můj manžel. Dokonce i po tom, co jeho kouzelník udělal svou práci, zjistil jsem, že se můj manžel tak mírně zamiloval se mnou jako dříve. Toto kouzelné odlévání není mytí mozků, ale on otevřel oči, aby viděl, jak moc ho miluji a potřebuji, a teď jsem šťastná Žena znovu a nevím, co mám dělat za toto Velké kouzelnické kolečko, a tak používám toto příležitost říct komukoliv, kdo má podobný problém, aby mu poslal e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com. nebo WhatsApp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  18. Jak mám svého manžela zpátky. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v lásky kouzel nebo kouzel, dokud jsem se nesetkal s tímto kouzelníkem, když jsem šel navštívit můj přítel v Africe v letošním roce na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž, který se jmenuje doktor Isikolo, je opravdu mocný a mohl by pomoct kouzlami, které by vám přinesly zpáteční, ztracené, špatné milovníky a magické peníze, kouzlo nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastná a živá svědectví, protože ten muž, kterého jsem chtěl vzít, mě nechal 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho miloval, ale jeho matka byla proti nám a neměl dobrou placenou práci. Takže když jsem se setkal s tímto kouzelníkem, řekla jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí. Zpočátku jsem byl nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to vyzkoušel. A za dva dny, kdy jsem se vrátil do Německa, mi přítel (nyní manžel) mě sám zavolal a přišel ke mně, že se omlouvám, že všechno bylo urovnané se svou matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, abychom se mohli oženit. Nevěřil jsem tomu, protože doktor Isikolo se jen zeptal na mé jméno a jméno mého přítele a všechno, co jsem chtěl, aby to udělal. No, teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  19. Nikdy jsem nevěděl, že lidé mají stále sílu a dělají věci takhle. Jsem Klara Tomi z Německa. můj manžel opustil mě a moje dítě před dalším rokem, od té doby můj život byl naplněn bolesti, zármutkem a traumatem, protože to byla moje první láska a my jsme spolu po léta a nemohli si představit můj život bez něj . Viděl jsem několik svědectví o skvělém kouzeláři DR Isikolo a o tom, jak pomáhá lidem po celém světě, že v několika dnech může vrátit milence, nejdřív jsem se to zasmál a řekl mi, že mě to nezajímá, ale kvůli lásce, kterou mám můj muž jsem se poradil s velikým kouzelníkem a po dvou dnech mě moje největší překvapení můj manžel poprvé zavolal po třech letech, že mi chybí a že je to tak líto, že jsem prošel všemi věcmi, chce mě zpátky, budeme spolu trávit svůj život a slibujeme, že nikdy neopustím mě a mé dítě znovu. Pořád nemůžu uvěřit svým oči, protože je to velmi neuvěřitelné, je to příliš dobré, než aby to byla pravda. Jediné, co mohu říci, je, že vám děkuji DR Isikolo za to, že jsem přivedl svého manžela ke mně, mému dítěti a komukoli, kdo by potřeboval pomoc tohoto skvělého kouzelníka, dovolte mi, abych mu upustil svou poštu zde isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Co ho napiš na +2348133261196. kontaktujte jej a vyřešte své emocionální nebo manželské problémy.

    OdpovědětVymazat
  20. SALUTI tutti là fuori ... mi chiamo (Robert Lora) Vengo dalla CANADA, non dimenticherò mai l'aiuto che il dottor Ogudugu mi ha reso nella mia vita coniugale. Sono sposato da 8 anni e mio marito e io ci amiamo molto. Dopo 6 anni di matrimonio, mio ??marito cambiò improvvisamente che stava avendo una relazione con una signora fuori dal nostro matrimonio, mio ??marito tornò a casa un giorno raccolse le sue cose e lasciò me ei bambini alla sua padrona fuori in quel momento ero confuso non sapendo cosa fare di nuovo perché ho perso anche mio marito e il mio matrimonio. Stavo cercando aiuto in internet, ho visto molte persone condividere testimonianze su come il dottor Ogudugu li aiutasse con i loro problemi coniugali, così ho contattato l'e-mail del dottor Ogudugu gli ho detto il mio problema e mi è stato detto di essere calmo che sono venuto nel posto giusto potevo tornare mio marito entro le prossime 48 ore, con mia grande sorpresa mio marito venne nel mio ufficio chiedendomi in ginocchio che dovessi trovare un posto nel mio cuore per perdonarlo, che non avrebbe mai tradito di nuovo, gli chiedo subito che gli ho perdonato. Amici, il tuo caso non è troppo difficile perché non offri al Dr Ogudugu una possibilità, perché so che ti aiuteranno a risolvere il tuo rapporto con il tuo ex partner. Il dottor Ogudugu è il miglior incantatore in circolazione per risolvere qualsiasi problema per te.
    {1} HIV / AIDS
    {2CANCER
    {3} HERPES
    {4} DIABETE
    (5} HERPERTITIS B

    Email: GREATOGUDUGU@GMAIL.COM
    Call / WhatsApp: +27663492930

    OdpovědětVymazat
  21. Nepředstavitelné a neuvěřitelné. Tohle je Martina Petar, mám dobrou zprávu, kterou se podělím s celým světem. Potřebujete svého bývalého manžela nebo milence naléhavě? Chci vám říci, že se nemusíte bát, protože mám dobrou zprávu pro ty, kteří se s touto situací potýkají nebo podobní, protože vždy existuje naděje a řešení všech problémů. K dispozici je skvělé kouzelnické kolo nazvané DR Isikolo, které dokáže opravdu řešit všechny vaše problémy. Získat svého milence zpět je to, co si nedokážu představit, ale když jsem ztratil Mike, potřeboval jsem pomoc a někde se obrátit špatně, ale můj bratranec mi vyprávěl o tomto kouzelníku, který jí také pomohl na internetu. Myslel jsem, že to nebude fungovat, ale jen jsem se snažil dát tomuto muži šanci a objednal jsem LOVE SPELL. O dva dny později zazvonil telefon. Mike byl znovu jeho staré já a chtěl se vrátit ke mně! Ne jen se vraťte, je to opravdu zázračné a kouzelník ho otevřel, aby věděl, kolik mě miluje a potřebuje. Toto kouzelné odlévání není vymývání mozků, ale on otevřel oči, aby věděl, kolik lásky musíme společně sdílet. Doporučuji každému, kdo je v mé staré situaci, aby ho vyzkoušel, protože vám pomůže a udělá věci tak, jak by měly být. Máte-li nějaký problém nebo podobný problém, kontaktujte ho prosím na jeho emailu: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 Děkuji vám DR Isikolo ve skutečnosti jste zázračná a mohou vaše bohové někdy odměnit za vaše dobré skutky

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, chci se podělit o mé nádherné svědectví. Po dlouhých letech ve vztahu ke svému manželovi se rozloučil se mnou, udělal jsem vše pro to, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc kvůli lásce, kterou mám pro něj jsem ho prosil se všemi, dělal jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému příteli mému problému a navrhla, že bych měl spíše kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct odhodit kouzlo, abych ho přivedl zpátky, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil kouzlu, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, já poslal emailem kouzelník a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj býval před třemi dny vrátil ke mně, on dal kouzlo a překvapivě druhý den, to bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi říkal, byl jsem tak překvapen, že jsem odpověděl na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme začali znovu žít šťastně. Od té doby jsem dělal slib, že někdo, koho vím, že má nějaký vztah problém, bych pomohla takové osobě tím, že jsem se obrátil na něho jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl se svým vlastním problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com mu můžete poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo jiném případu.

    Láska kouzla
    Vydělat dobré peníze nebo vyhrát loterii.
    Dosáhnout úspěchu v podnikání.
    Duchovní problémy.
    Vyhrajte soudní věc.
    Podívejte se na svého partnera života.
    Získejte dobře placenou práci.
    Získejte kontrolu nad svým manželstvím.
    Získejte laskavost a získat přitažlivost od lidí.
    Vraťte ztracené peníze.
    Uzdravte všechny nemoci. jak léčitelná, tak nevyléčitelná.
    Vyřešte problémy s těhotenstvím a požehnejte s dětmi atd.

    Obraťte se na tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
    přes babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Poděkuj mi později

    OdpovědětVymazat
  23. Jmenuji se Marija Dino. Jedná se o velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl tím, že mi pomohl získat svého bývalého manžela zpět svým kouzlem a láskou. byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na Dr. Isikolo email na internetu o tom, jak pomáhá tolika lidem, aby jim dostali zpět a pomohli upevňovat vztahy. a přimět lidi, aby byli šťastní ve svém vztahu. vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, ale k mé největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slaví, protože se můj manžel zcela změnil za dobro. Vždycky chtěl být u mne a nemůžu dělat nic bez mého daru. opravdu se těším svému sňatku, což je velká oslava. budu pokračovat v svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně skutečné kouzelník. POTŘEBUJETE POMOCI KONTAKTUJTE DOPORUČUJÍCÍHO DOCTORU TEĎ PŘIDAT EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp jej na +2348133261196. On je jediná odpověď na váš problém a ve vaší rodině se budete cítit šťastní. jeho prostřednictvím webu sedí: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    OdpovědětVymazat
  24. Jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět.

    Budu věčně zadlužen velkému doktorovi Ocoloseovi za to, že jsem opravil své rozbité manželství poté, co mě manžel opustil mě za svou milenku po dobu 6 měsíců. Nikdy jsem nevěřil kouzlům, dokud mě můj kamarád nepředstavil. Zpočátku jsem o něm byl skeptický, protože jsem slyšel hodně o falešných kouzelných kolečkách, ale za mnou pochyboval, protože jsem zoufale chtěl vrátit mého manžela zpět a já jsem udělal podle toho, co mi nařídil. Teď se můj manžel vrátí do jednoho týdne od kontaktu s ním. Žiju šťastně s manželem po 6 měsících rozvodu a nebudou si odpočívat, dokud nebude znám po celém světě. On také se specializuje na kouzla peníze, loterie kouzla, kouzla nemoc E.T.C. Spojte se s doktorem Ocolose nyní na jeho emailu: ocolosehelp@gmail.com
    Nebo WhatsApp +2348101599658

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý den, přátelé, jsem Andrea Maria žijící ve Švédsku ve Švédsku. Jsem na tomto blogu nová, nemám opravdu moc vědět, jak se zde věci vyvíjejí, ale četla jsem zde dobré komentáře ke svědectví a já také chci přidat trochu ze svých vlastních životních zkušeností, což by bylo pro mnohé z nás užitečné kteří hledají odpovědi a řešení problémů se vztahem. Po manželství s mým manželem Andersonem po devět let nemáme žádné vlastní dítě, nebyla jsem schopná otěhotnět po tolika letech manželství. To byl velký problém, který jsem měl s mým manželem Andersonem a věřím, že veškerá chyba byla moje, že ne otěhotněla, manžel se mi rozdělil kvůli tomuto problému, že jsem nemohl otěhotnět, udělal jsem všechno, abych ho vrátil, navštívil jsem lékaři v různých třídách nemocniční a jiné manželské poradny, ale všechno bylo marné, chci svého manžela zpátky do mého života, miluji ho tolik. Modlil jsem se, aby se se všem vrátil, slíbil jsem mu a členové rodiny s ním mluvili, že problém není mým, že nemám dítě, ale odmítl. Vysvětlil jsem svému manželskému problému svému nejlepšímu příteli, kolegu v pracovním úřadě, a navrhla, že bych se spíše obrátil na spirituální láskyplné kouzlo, abych vrátil mého manžela domů a žehnal mi s plodem lůna. Moji přátelé mi doporučili, abych kontaktoval doktora Oduduwa, skvělou bylinku z tropické oblasti Sahary v Africe, která by mi pomohla udělat kouzlo lásky k tomu, abych se ke mně vrátila zpět k manželovi, ale já jsem ten, kdo nikdy nechtěl věřit v duchovní moc, neměl jsem jinou možnost, že jsem to vyzkoušel, posílám zprávu na soukromou e-mailovou adresu Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster (at) gmail. com) pravopisný kanál. Oduduwa mi řekla, že se mnou nebude nic potýkat, že všechno bude v průběhu 3 dnů v pořádku, můj manžel Anderson se vrátí domů, aby se se mnou setkal, Oduduwa Duchovný kouzelník hodil pravopis do vzduchu a udělal všechny ostatní kouzla hláskování v mém jménu ve svém chrámu o půlnoci.
    Překvapivě byl druhý den kolem 16.00 hodin. Dostal jsem telefonát z neznámého čísla, můj manžel mi telefonoval, byl jsem tak ohromen. Odpověděla jsem na můj telefonát, hle, to byl můj manžel Anderson, který volal, měli jsme dlouhý rozhovor a omluvili se mi. Manžel se vrátí domů do 3 dnů, jak to řekl Oduduwa. O pár týdnů později jsem se cítil horečnatě, navštívil jsem rodinného lékaře na vyšetření, hle, tři týdny jsem těhotná poté, co se můj manžel vrátil domů.
    Dneska jsem tak šťastná, protože minulý měsíc jsem porodila chlapečka, po tolika letech v manželství bez toho, abych měla dítě, Oduduwa obědl kouzlo kouzla, aby mi vrátil mého manžela domů a on připravil Tradiční mumlání mám těhotenství mít dítě.
    Radost a štěstí srdce je příliš mnoho, Dnes mám dítě a můj manžel v lásce ke mně. Slíbila jsem Oduduwovi, aby se podělil o můj dobrý příběh poté, co to funguje perfektně bez jakéhokoli vedlejšího efektu.
    Mám tento mocný záměr, aby někdo s podobnými problémy s manželstvím / vztahem kontaktoval Oduduwa za okamžité řešení, e-mail: (dr.oduduwaspellcaster (at) gmail.com)
    pomoc ve vašem vztahu nebo jiné problémy, jako jsou:
    i) kouzlo lásky vrátit bývalý milostný vztah
    ii) tradiční bylinné léčivé přípravky na léčbu rakoviny,
    iii) tradiční bylinky na vyléčení HIV a AIDS (pohlavně přenosné nemoci)
    iv) Tradiční bylinky pro vyléčení z krve, vyléčené z nemocí
    v) Rozvodové kouzla
    vi) rolí manželství (dobrá kouzla)
    vii) závazný pravopis
    viii) Zrušení kouzel
    ix) Propagace hodnosti v kanceláři
    x) Chcete být těhotná a mít své vlastní dítě.
    xi) chtít uspokojit svého milence na posteli, silné muže erekce.
    WhatsApp č .: +2348135842629

    OdpovědětVymazat
  26. Dobrý den, šťastní přátelé nového roku, je to můj rok svědectví. Zázrak se stále děje, přečtěte si mé zázračné svědectví. Nemohu ani vysvětlit, jak se to všechno stalo, funguje to jako slib Drigbinovie, velkého člověka, který Bůh zvykl přinést pravou lásku ke svému manželství s jeho kouzlem. Můj manžel podepsal rozvodový list před šesti lety poté, co kamarád navštívil náš domov. Žijeme v Marylandu v USA, po více než šest let jsme měli dvě děti společně, kvůli mým dvěma synům obětuji všechno, abych pracovala v manželství, po nějakém měsíci můj manžel přestal dělat věci tak, jak používá a kdy snažte se mu říct, že skončíme s bojem, jednoho dne se můj manžel podíval do očí a řekl, že je mezi námi. byl jsem tak překvapený, takže jsem se ho zeptal, co jsem udělal špatně, ale na straně, chtěl nový život. Miluju svého muže tolik, že jsem nemohl žít bez něj den po mé straně a moje děti mohou žít tam dál. Můj manžel odešel domů po dobu čtyř měsíců. žádné telefonní hovory nebo textové zprávy od něj. Byl jsem tak strach a plakal celý den a noc na dlaždici Jednoho dne přišel domů opil s některými doklady s ním Pokusím se s ním mluvit, ale spal, takže když spal, podíval jsem se na dokumenty, které jsem byl tak překvapen, že jsem viděla rozvodové papíry, takže jsem četl rozvodový papír a byl jsem tak šokován, že jsem viděl mé jméno na dokumentu. Následujícího dne se ho zeptám, co to znamená, ale on sám chtěl nový život sám, volal jsem ho a prosil ho, aby přestal, co dělá. že ráno přišla žena a řekla mi, že je můj manžel právník. Tak jsem ji pustil dovnitř, pak ji nechal vědět, co se děje, a ona by měla dostat právníka, ale já ji prosila, že nemám peníze nebo někoho, kdo může pomozte mi. Takže podepisuji rozvodový papír a to bylo, že v loňském roce mi starí přátelé řekli, že můj bývalý manžel nyní pracoval blízko svého domova a teď má s sebou novou ženu, rozhodl jsem se, byla. Byl jsem šokován, když jsem viděl toho stejného právníka, který jsem zíral plakat. Tvá přítelkyně mi pomohla zotavit mého manžela zpátky mi řekla o doktorovi igbinovii, jak pomáhal lidem tak chtít, tak chci domů a číst on-line blog o poradenství / rozvod, četl jsem svědectví od ženy, jménem Mary Michael, jak. Drigbinovia jí pomohla vrátit manželství zpět, nikdy jsem nevěřila kouzlu kouzel, ale rozhodla jsem se to zkusit. Takže jsem mu poslal zprávu na své e-mailové adresy doctorigbinovia93@gmail.com, před dvěma hodinami mi odpověděl, a řekla jsem mu všechno o mém manželském problému, udělal mi slib, že mi pomůže vrátit se ke mému manželovi zpět. Drigbinovia mě poučila a řekla mi, co mám dělat během těchto sedmi dnů oběda lásky kouzlo. Sleduji všechny pokyny a dělám to, co jsi mě požádal, abych se dobře ujal. Jen tři dny po lásce bylo oběd ve vzduchu, můj manžel mi zavolal neznámým číslem. Byl jsem tak překvapen, že můj manžel stále má své telefonní číslo, aby mě kontaktoval tak laskavě. Zpočátku byl můj manžel obezřetný a cítil se provinile, že mne i naše děti osamocil po mnoho měsíců, aniž bych řekl nic jiného, ​​než aby můj manžel Raymond přišel do kostela v kostele přes noc, aby se omluvil. Jsem velmi rád, že můj Farmily je na zádech, jsem vděčný za to, co mi Drigbinovia pomohla. Velmi doporučuji každému, kdo má problém s manželstvím nebo partnerem, kontaktujte jej dnes, abyste se rychle vrátili k vaší skutečné lásce.

    OdpovědětVymazat
  27. všichni lidé napsali články o tom, jak jim pomohl kouzelník, ale jsem velmi vděčný tomuto skvělému kouzelníkovi, který mi přivedl bývalého manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a mé jméno je Enisa Borya. Když jsem se s tímto člověkem dostal do styku, bylo to také prostřednictvím svědectví o něm napsaných a také jsem se setkal s mnoha svědectvím o tom, jak pomáhal druhým svým životem. Chcete-li se vrátit s ex je jeden z nejvíce vnitřní nejvíce pocit, mnoho lidí by ráda zažít obzvláště, protože tyto vzpomínky s naší ex vždy oblaku naše mysl, když někdo dělá některé z těch věcí, které naše bývalá zvyklý dělat. Byl jsem jediný rodič už skoro 6 let a přestože můj bývalý manžel byl daleko od svých dětí, pořád si přeji, aby se jednoho dne vrátil ke mně. Tento kouzelný doktor, se kterým jsem se setkal, známý jako doktor Odunga, mi pomohl se svými přáními a rád bych řekl, že jsem zpět se svým bývalým manželem a jsem velmi šťastný, že sdílím svědectví se všemi, aby se také mohli setkat s tímto skvělým doktorem a vyřešit problémy. Nevím, co ostatní mohou mít pocit, že se dostanou zpět do svého života, ale vždycky vím, že tam je požehnání v přestrojení s jediným re-spojení s ex. Pokud se chcete úspěšně vrátit s vaším ex, kontaktujte toto skvělé kouzelník na isisikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Co sepsat na +2348133261196 a sdílet úžasné svědectví taky jako já

    OdpovědětVymazat
  28. Moje ime je Elizabeth James, ja sam iz SAD-a, ja sam ovdje da svjedočim o dobrom djelu AROZA SPELL CASTER & DUHOVNOG HRAMA.
    Bila sam u braku deset godina i bez djeteta, a moj je suprug prijetio da će me razvesti i oženiti drugu ženu.
    Upoznao sam prijatelja koji me je upoznao s dr. Arozom koji mi je pomogao da bacim čaroliju i bila sam trudna i sada sretno živim s mužem i djecom.
    Prolazite li kroz probleme kao što su .....
    Duhovni problemi
    Tradicionalni obredi
    Problemi s brakom
    Novčane čarolije
    Barreness
    Rješenja o razvodu
    Privlačnost
    zapošljavanje
    Sudski slučaj
    Revevge
    Zdravstveni problemi
    Osjećate li da nemate budućnosti?
    Jeste li izgubili žar za životom?
    Osjećate li se kao da to gubite?
    Jeste li stalno pogođeni lošom srećom?
    Tražite li ljubav, prijateljstvo; želite li se prošli ljubavnik vratiti ili se zaljubiti u sadašnjost?
    Zatim kontaktirajte AROZA SPELL CASTER i DUHOVNI HRAM
    Nazovite ili WhatsApp +79267785378
    E-mail. arozatemple@gmail.com
    Skype. Hram Aroze
    Facebook: Arozatemple2

    OdpovědětVymazat
  29. Máte nějaký problém, který vás obtěžuje?
    Chcete vyhrát loterii?
    Máte nějaké onemocnění?
    Jste depresivní?
    Potřebujete léčení?
    Chcete vrátit ex?
    Nebo potřebujete otevírat atd.
    Přináším dobré zprávy; Doktor Ilekhojie, skvělý psychický / kouzelník vám pomůže. V kouzelách je velmi dobrý, takže se doporučuje
    ze vzdáleného a blízkého. Promluv s ním dnes
    být schopen vám pomoci. Užíváte soukromí
    Přísně důvěrné. Pošlete jej e-mailem na adresu: gethelp05@gmail.com nezemřete svou nemocí, nezapomeňte ... zasloužíte se být šťastní!

    OdpovědětVymazat

  30. Jsem velmi štastná, že všem slyším, že mé svedectví rekne. jsem Tracy Johnsonová ze sjednoceného státu, jsem zdravotní sestra, tento príbeh mého milostného života. Byla jsem vdaná za 4 roky a v pátém roce svého manželství musela druhá žena vzít svého milence od mého a muj manžel me opustil a deti a trpeli jsme po dobu 2 let, až jsem se setkal s príspevkem, kde tento muž Dr. Kakuta nekomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu pomuže privést mého milence zpátky domu a ver mi, že mi jen posílám svuj obrázek a to muj manžel a po 48 hodinách, jak mi to rekl, videl jsem, že do domu vcházelo auto a vidím, že to byl muj manžel a že prišel ke mne i k detem, a proto jsem rád, že každý z vás podobný setkal se s tímto mužem a nechal svého milence zpátky k sobe. Mužete ho kontaktovat touto e-mailovou adresou gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. dostat svuj problém vyrešit jednou a pro all.i am
    živé svedectví.
    (1) Pokud potrebujete ex back.
    (2), pokud potrebujete lék na onemocnení HIV
    (3) pokud potrebujete lécit kožní onemocnení
    (4), pokud potrebujete lécit virus Ebola.
    (5), pokud potrebujete vylécit onemocnení obezity
    (6) pokud máte vždycky špatné sny.
    (7) Chcete být ve vaší kancelári povýšeni.
    (8) Chcete, aby ženy / muži behali po vás.
    (9) Pokud chcete díte.
    (10) Chcete být bohatí.
    (11) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
    navždy tvoje.
    (12) Pokud potrebujete financní pomoc.
    (13) Jak jste byl podvodníkem a chcete
    obnovit ztracené peníze.
    (14), pokud chcete zastavit rozvod.
    (15), pokud chcete rozvodit svého manžela.
    (16), pokud chcete, aby vaše prání byla udelena.
    contact.gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Jak jsem se vrátil můj bývalý kontakt Dr. Isikolo pro naléhavé a rychlé lásky kouzlo Via isisikolosolutionhome@gmail.com Nikdy jsem nevěřil casting kouzla, ale Po 6 letech datování můj ex-milenec ona se rozlouskala se mnou, já si stále představit, jak Dr Isikolo přivedl mého bývalého milence zpátky ke mně za pouhých 48 hodin. Nikdo mě nikdy nedokázal uvěřit, že existuje skutečné kouzlo, které opravdu funguje. Am Cherry jménem, ​​chci rychle říct světu, že existuje skutečné online kouzelnické kolečko, které je silné a originální, jménem Dr. Isikolo, pomohl mi nedávno, abych znovu spojil svůj vztah s mým bývalým milencem, který mě opustil, kdy Kontaktoval jsem doktora Isikola, který za mne zažil kouzlo lásky a můj bývalý milenec, který říkal, že s mnou nemá nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Vrátila se nyní s takovou láskou a péčí. dnes jsem rád, že všichni víte, že toto kouzelnické seskupení má pravomoc vrátit milovníky zpátky. protože jsem teď šťastná s milencem a nejvíce překvapující je, že naše láska je velmi silná, každý den je štěstí a radost. a neexistuje nic jako u ženy, kterou milujete. Jsem tak šťastná, že moje láska je zpět ke mně s pomocí Dr. Isikolo, pokud máte podobný problém, nebo chcete opravit váš zlomený vztah, přestat rozvést, dostat vaše bývalé zpět, dostat svou manželku nebo manžela rozvodu, radím vám aby se s ním spojil, je tam, aby vám pomohl a dal si na tvář úsměv, požádal mě a ostatním. jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Také jej můžete poslat na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj všichni, jmenuji se Theresa Walkerová, jsem s manželem dvakrát vdaná a máme dva syny. Starší jeden a mladší je 11 let. Můj manžel mě hodně miloval, ale zapojil se do záležitosti s 32letou ženou, jejíž spolupracovník. Nikdy jsem si to neuvědomoval, ale nějak se mnou postoj vůči mně a dětem, jeho pozdní příchod z úřadu mě přiměl přemýšlet nad tou věcí a 15 dní předtím, než se přiznal, že ano, a oni měli také sex. Přivezl ji do postele, když jsem byl v kanceláři. Dokonce i při mém 20. výročí pochodu se držím pryč od sexu, jak to děláme na výročí, bude to opět naše líbánka, ví, že to ale dělal před výročím dne na mé posteli, to znamená, že mé city byly naprosto bezcenné, Můj duševní stav je plný agónie, je v podstatě dobrý člověk. Miloval jsem ho velice, ale teď jsem se cítil znechucen. Myslím, že nemohu zapomenout a obnovit bolest, někdy ho vyhrožovat. Někdy ho informuje, jestli může opustit svou rodinu, oženil se s ním a chtěla ho přesvědčit, že jsem jako žena, která není pro něj vhodná. Já také mohu mít záležitost. Neměl bych s ním žít. Ve skutečnosti chce zvítězit nad mnou, když je rozvedená, říkala, že žárlí o našem vztahu a ona mě zničí tím, že vezme svého manžela. Musel jsem o tom diskutovat s kamarádem, který mě požádal, abych našel dobré kouzelnické kolečko, nejdřív jsem nikdy nevěřil v tomto hláskování Cast, ale musím to vyzkoušet až do doby, kdy jsem narazil na PROPHET Dr. JOSEPH UGO email na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem, aby dostali své ex zpět a pomohli opravit vztah a dělat lidi šťastný ve svém vztahu, vysvětlil jsem mu svou situaci a on mi pomohl ven během 7 dní, jsem dnes rád, že mi pomohl a já hrdě říci, že můj manžel je nyní se mnou znovu a on je nyní zamilovaný se mnou jako nikdy předtím. Potřebujete nějakou pomoc ve vašem vztahu, jako je získání vašeho manžela, manželky, přítele, přítelkyně, vítězství v loteriích, bylinné léčení nemocí nebo propagace práce. Diváci, kteří si přečte můj příspěvek, který potřebuje jakoukoli pomoc týkající se životních problémů, by se měl kontaktovat.

    KONTAKT - E-mail: doctorjosephugo@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    OdpovědětVymazat
  34. JAK JSEM MÁ HUSBAND ZPĚT DOMA S POMOCOU REÁLNÉHO A VÝZNAMNÉHO SPELL KASTER Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Jmenuji se Adina Josef, skoro jsem vzal svůj život kvůli mému manželovi, který mě opustil a přestal volat moje hovory, aby mi odpovídal mým e-mailem a mým vzkazům. Řekl mi, že mi už nevěří, snažil jsem se ho přesvědčit a prosit, ale on mi nevěří, ani mi neodpoví, dokud nebudeme bojovat a rozloučíme se po dobu 6 měsíců, a pak si uvědomím, že bez něj nemůžu žít kvůli lásce Mám pro něj. Snažil jsem se všechno, abych ho dostal zpátky, ale nepracoval pro mě, nějaké falešné kouzelnické kolečka mě otřásly a odešly s mými penězi, dokud jsem nenarazil na toho muže zvaného Dr. Isikolo, který mi pomohl za mne kouzlit a vidím, že se můj manžel vrátil po 48 hodinách mě prosil o odpuštění, byl jsem tak překvapen, že kouzelník, jako je doktor Isikolo, stále existuje. Pokud někdo tady potřebuje nějakou pomoc, s veškerou upřímností, kontaktujte Dr. Isikolo dnes On isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Co ho můžete poslat na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  35. Nemůžu tomu uvěřit ... Můj Ex manžel je zpátky na mě!
    Jmenuji se Marie Lucas. To je příběh doktora Isikola, který mi za tři dny kontaktoval bývalého manžela. Řekl mi, že to udělá, ale nevěřil jsem mu, ale rozhodl se ho zkusit a na své největší překvapení se můj bývalý manžel vrátil domů a začal si hrát s dětmi a políbil na tvář, klekl na kolenou a prosil mě, abych odešel bez rozloučení. Slyšel jsem, že má ženu, kterou viděl předtím, než mě opustil, a já jsem byl zničen, což mě přimělo hledat pomoc v kouzelném kolečku, jako je doktor Isikolo. Také jsem se s tímto svědkem setkal s svědectvím o něm a kontaktoval jsem jeho e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com a když jsem mu vysvětlil věci, řekl mi, abych se nemusel bát. Dneska jsem velmi šťastný, že můj manžel, který mě opustil více než 4 měsíce, se vrátil domů. Zeptal jsem se ho, co se týče druhé ženy, a řekl, že to byla jeho minulost a nic ho nikdy neopustí. Děkuji Dr. Isikolo. Obraťte se na něj, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu také pomoci na telefonu +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  36. Vykřikla jsem a vzlykala den a noc, dokud to nebylo tak špatné, že jsem to už nemohla nést. a já jsem se dostal k lidem, kteří mi pomohou, zasáhl jsem na skutečnou věc, a to je doktor Ilekhojie. skoro jsem se přestal snažit dostat mého bývalého manžela zpátky a mít spokojenou rodinu znovu .. zkusil jsem celou věc, kterou jsem věděl a s kouzly, požehnáním a mimořádnými kouzelnými schopnostmi a ihned po dvou dnech se můj bývalý manžel vrátil ke mně a on byl kajícný za všechno, co udělal. A teď je můj život vyrovnaný a znovu jsem šťastný. Poskytl skvělou službu a nemyslím si, že by lidé věděli o chrámu Dr. Ilekhojie a jeho magických mocnostech. Jsi diamant v hrubosti. Děkuji vám, Dr. Ilekhojie Jste talentová a vy se vydáváte tak volně, jako jste mi to udělali. Děkuji za to, že jste pro mě tkali kouzelná kouzla. Můj manžel je zpět ke mně tak, jak to bylo, když jsme se poprvé setkali ... z hlubin duše! Jsem nesmírně šťastná. Děkuji a Bůh vám žehná tolik pane. teď můj muž je zpět ke mně jen za 48 hodin, jak jste to řekl .. omg .. jsem plně odměněn. Děkuji moc, hodně ocenění .. Zde je Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat

  37. Já procházím vztahovou ságy s manželem po dobu 2 let, protože se mi podvádí a tato žena, která mě podvádí, je nakloněna k rozbíjení svého domova a dokonce jsme se dostali až k rozvodu a rozhodl se mě opustit. jinou ženu, řekla jsem v úterý mému příteli v kanceláři o rozvodu a ona mi doporučila doktorku Ilekhojie, která mi zachránila manželství a přivedla mého manžela zpět ke mně, klekl včera a omluvil se za všechno a přísahal, že nikdy neodejde mě někdy znovu a jsem tak šťastná, že moje rodina je zpět a moje děti jsou šťastné, že někdo s podobnými problémy s vztahy by se měl kontaktovat na gethelp05@gmail.com nebo zavolat +2348147400259 Jsem tak šťastná, že moje rodina je zpět a chci, aby každý pár pochopil rozvod není nikdy odpovědí

    OdpovědětVymazat
  38. Jsem paní Alida Ditmerová, chci se podělit o svědectví svého života každému. Byl jsem ženatý s manželem Georgem, miluji ho tak moc, že ​​jsme se vdali za posledních 8 let se dvěma dětmi. když šel na dovolenou do Francie, myslel si dáma jménem Mary, řekl mi, že už o manželství nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal pomoc, nevím, co mám dělat, dokud jsem nepotkal svého přítele slečnu pashu a neřekl jí o mém problému. Řekla mi, abych se o to nestarala, že měla podobný problém a představila mi muže jménem Dr. Isikolo láska kouzlo, které vrhlo kouzlo na jeho ex a přivedlo ho zpět po 2 dnech. Slečna pasha mě požádá, abych se obrátil na Dr. Obrátil jsem se na něj, aby mi pomohl vrátit manžela a žádal mě, abych se o to nestaral, že bohové jeho čtyř-otců budou bojovat za mě. Řekl mi o dva dny, že mě znovu spojí s mým manželem. Po dvou dnech mi manžel zavolal a řekl mi, že se se mnou vrací a hledal věci, byl jsem překvapen, když jsem ho viděl a začal křičet o odpuštění. Právě teď jsem nejšťastnější žena na světě za to, co pro mě a mého manžela udělal tento kouzelník, můžete kontaktovat Dr. Isikolo email; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  39. Jste ve špatné potřebě lásky kouzla, aby se vrátil své ex milence nebo smířit své manželství? Email Dr. Isikolo pro rychlé 48 hodinové řešení. Měl jsem problém s manželem před rokem a šesti měsíci, což nás oddělovalo. Když se se mnou rozešel, byla jsem zmatená a nevěděla jsem, co mám dělat, abych ho dostala zpátky, cítila jsem se tak prázdná uvnitř. Dokud jsem nenarazil na Dr. Isikola na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. E-mailem jsem mu a já jsem mu řekl můj problém a udělal jsem, co mě požádal, abych mu pomohl, abych stručně učinil krátký příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN, můj manžel mi zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že lituje toho, co se mezi námi děje. Konečně píšu toto svědectví, abych vám poděkovala a hluboká vděčnost vám děkovala doktoru Isikolovi za to, že dodržujete svá slova a sliby, že jste ho za pouhých 48 hodin přivedli zpět k vám, a za to, že používáte své nadané a velké síly. přiveďte ho zpátky. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  40. Vydávám svědectví o Dr. Isikolo. V loterii jsem vyhrál 100 000 eur, vzal jsem radu od někoho, kdo hovořil o této skvělé kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, kterou osoba podala svědectví na blogu, jak mu DR ISIKOLO pomohl vyhrát loterii tím, že mu poslal výherní číslo i byl zvědavý a myslel jsem, že to bylo všechno vtip, dokud jsem se obrátil na toto kouzlo kouzlo, abych sám věděl, jak tato práce způsobila, že jsem strávil hodně nákupu vstupenek a nikdy nevyhrál. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co je třeba udělat, a udělal jsem to a on mi řekl, abych počkal na tři dny a opravdu mi dal vítězná čísla, abych mohl hrát v loterii, kterou jsem udělal. první mezi vítězi. Řekl mi (můj syn vše, co potřebuju, abys pro mě udělal, je ujistit se, že se o toto svědectví podělíš s ostatními, aby mohli také vyhrát v loterii, protože nemám moc času kouzlit na internetu), to je důvod, proč jsem sdílení tohoto svědectví s vámi, že pokud chcete vyhrát v loterii je to způsob, jak on-line tipy vám mohou pomoci, obraťte se na jeho isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196 je jediná odpověď, že váš problém vyhrát loterie

    OdpovědětVymazat
  41. Když jsem našel Dr. Isikola, byl jsem v zoufalé potřebě přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a vůbec jsem neměl žádnou situaci. Prostě mě po 3 letech bez vysvětlení vyhodil. I kontaktovat Dr.Isikolo přes jeho webové stránky a on mi řekl, co musím udělat, než mi může pomoci, a já jsem udělal to, co mi řekl, až poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, aby nám pomohl dostat se zpět . Krátce po tom, co udělal své kouzlo, začal můj přítel znovu psát SMS a cítil se hrozně, co mi právě dal. Řekl, že jsem v jeho životě nejdůležitější osobou, a to teď ví. Stěhovali jsme se spolu a byl pro mě otevřenější než dříve a pak se mnou začal trávit více času než dříve. Od chvíle, kdy mi doktor Isikolo pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Vřele doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj všichni, jsem rád, že jsem mohl rozšířit své svědectví o silném kouzelníkovi, který se jmenuje Dr Isikolo. Jsem Tereza Ondra a žiji v Londýně, můj manžel a já jsme měli trochu boj, protože se mě chtěl rozvést, tak jsem se bál ho ztratit, protože ho miluju tak moc, že jsem hledal pomoc online a viděl jsem spoustu svědectví lidí o tom, jak jim Dr. Isikolo pomáhal a vycházel s pozitivními výsledky, jako jsou rozvody, rakovina, loterie, plodnost a další. Tak jsem mu e-mailem a řekl mu můj problém a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to tak, jak mu nařídil, o 48 hodin později mi řekl, že je hotový s kouzlem a můj manžel se už se mnou nerozvede a když se můj manžel vrátil z práce mi řekl, že se už se mnou nerozvede, řekl, že nevěděl, co mu přišlo, že je mu líto, že jsem byl tak šťastný, a děkuji doktorovi Isikolo za jeho pomoc Pokud potřebujete doktora Isikolo, napište mu na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  43. Pozdravy široké veřejnosti, chci dát svědectví o tom, jak jsem byl vyléčen z HIV / AIDS onemocnění lékař ILEKHOJIE jsem procházel internet hledání lék nebo nejnovější léčbu na HIV a viděl jsem mnoho komentářů lidí mluví o tom, jak Lékař ILEKHOJIE vyléčil jejich HIV / AIDS. Byl jsem strach, protože jsem nikdy nevěřil v Internet, ale byl jsem přesvědčen, aby mu zkusit, protože jsem bez naděje na vyléčení z HIV / AIDS, tak jsem se rozhodl kontaktovat ho s jeho e-mailem, který byl uveden na komentář (gethelp05 @ gmail .com) když jsem ho kontaktoval, dal mi naději a poslal mi bylinnou medicínu, kterou jsem si vzal a vážně to pro mě pracovalo, jsem volný člověk teď bez problémů, můj výsledek HIV vyšel negativní. Modlím se za tebe Dr. ILEKHOJIE Bůh ti dá věčný život, nezemřeš před tvým časem, abys byl upřímný a vděčný muž. Jsem dnes tak šťastný, můžete ho také kontaktovat, pokud máte nějaký problém Email: (gethelp05@gmail.com) tel nebo přes aplikaci: +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  44. Chci využít této příležitosti, abych poděkoval a svědčil o této skvělé kouzelné kouzlo chubygreat@gmail.com s pomocí své magie černé moci, kterou byl schopen změnit mnoho životů.
    Byl jsem ženatý za posledních deset (10) let se svým manželem bez dítěte, nikdy jsem nebyl potrat, myslel jsem si, že něco není v pořádku, a pak jsem se svým manželem navštívil několik nemocnic a místo ve jménu hledání pomoc, protože nám bylo řečeno, že žádnému z nás nebylo nic špatného.
    A pak jsem jednoho dne hledal na Google a viděl jsem svědectví o tomhle velkém kouzelnickém kolegu chubygreat@gmail.com o tom, jak pomohl někomu dostat svou ženu zpátky, když byli odděleni pomocí chubygreat, pak jsem ho kontaktoval a on Řekl mi věci, které jsem potřeboval udělat, dal některá pravidla, instrukce a některá ustanovení, která mám dělat nebo nabízet. Poté, co jsem udělal všechno, jak mi nařídil, mi pak řekl, abych si dal tři týdny, že se mi stane něco zvláštního, a třetí týden jsem se stal pozitivním, byl jsem těhotný. Díky chubygreat@mail.com za jeho velké síly, protože změnil můj život.
    Teď jsem matka tří dětí dvou dívek a chlapce a slibuji, že vám řeknu celému světu vašich velkých mocností. Díky chubygreat.
    Co ho čeká s 2348165965904 nebo emailem chubygreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Děkuji dr.ologhodovi za jeho velkou pomoc a za vše, co pro mě udělal, protože jsem mu byl představen přítelem, který s ním konzultoval o pomoc, jak může získat funkci předsedy v organizaci, kde pracuje a kde má všechno k práci. pro něj dokonale s pomocí dr.ologhodospellwork@gmail.com převzal a dostal pozici předsedy.
     Pak jsem ho kontaktoval, protože jsem potřeboval svého bývalého přítele a chtěl jsem s ním strávit zbytek života. Dal mi nějaké podmínky a řekl mi, že je třeba nějaký požadavek, a pak bude pracovat pro mě a po tom můžu zaplatit, nabídl jsem mu vše, co potřeboval s některými předměty, které mi řekl, že je třeba se dostat a pracovat. Koneckonců, pak mi řekl, že můj bývalý přítel, kterého jsem požadoval, se ke mně vrátí za tři dny a zůstane se mnou znovu, jak si to přeje. Ve třetím dni k mému největšímu překvapení jsem ho našel v penězích u mých dveří s velkým omluvou na jeho očích. Od té doby jsme byli spolu s dětmi dívka Natalie a chlapec Brown. Díky dr.ologhospellwork pro vaši skvělou práci. Kontaktujte dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo můžete whatsapp 2348156911977.

    OdpovědětVymazat
  46. VELKÝ SPELL CASTER DR ISIKOLO, KTERÝ POMÁHAJÍ ZPĚT MY EX LOVER zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196. Jmenuji se Danica Mijo, žiji a pracuji v Londýně. Můj život je zpátky !!! Po dvou letech Zlomeného manželství mě můj manžel opustil se dvěma dětmi, měl jsem pocit, že to všechno skončím, téměř jsem spáchal sebevraždu, protože nás nechal s ničím, byl jsem po celou dobu emocionálně dole. Díky kouzelnické kouzelnici jménem Dr Isikolo věčného kouzla Cast, kterou jsem potkal online. V jeden věrný den, když jsem procházel internetem, jsem narazil na několik svědectví o tomto konkrétním kouzelníkovi, který se jmenoval DR ISIKOLO. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl zpět svého milence Ex, někteří svědčí o tom, že obnovuje dělohu, vyléčí rakovinu a další nemoci. kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své starosti a k ​​mému největšímu překvapení mi dal podrobnosti o tom, jak bude pracovat pro mě, co udělal, a můj manžel se ke mně vrátil za 48 hodin, jak slíbil. Bylo to úžasné a mohu vás ujistit o tom, že od něj dostanete i vaše řešení. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu. isikolosolutionhome@gmail.com. je nejlepším kolektorem, který vám může pomoci s vašimi problémy zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  47. Děkuji DR ISIKOLO za to, že mě a mého manžela znovu spojili, všechno to začalo, když jsem oslavoval desáté výročí své matky, a na tento osudový večer jsem zavolal svému manželovi, aby věděl, kde je a později poté, co strana trošku daleko. Viděl jsem, jak můj manžel vešel s dámou, kterou jsem odvrátil a šel ho pozdravit a předstírat, že se nic nestalo, později v místnosti, když jsme se chystali spát, zeptal jsem se svého manžela, který ta dáma byla na něj, najednou na mě křičel, že jsem nikdy se ho nezeptal na to, jak žil svůj život, ale trval na tom, abych věděl, že okamžitě opustil postel a odešel pryč a od té doby jsem ho už nikdy neviděl, řekl mi, že to skončilo, ale celá moje bolest se zastavila, když jsem se setkal s DR ISIKOLO na netu, který mi řekl, že na něj hodí milostné kouzlo, a do 48 hodin se můj manžel vrátí ke mně, abych se vrátil ke mně, a stejně tak to udělal za kouzlo a za 48 hodin přišel můj manžel. prosit mě a nyní štěstí a harmonie je obnovena zpět do mého domova .. kontaktovat ho dnes na jeho e-mailu; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo VIBER ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  48. WOW!! To je ta nejkrásnější věc, jakou jsem kdy zažila v mém životě, jmenuji se Klara Hugo, nikdy jsem si nemyslela, že se budu znovu usmívat, poté, co mě můj manžel opustil se dvěma dětmi na jeden rok, všechno úsilí, aby ho vrátili, selhalo a já jsem byl zoufale jsem ho přivedl zpět domů Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud se na Facebooku neoznámím dámu jménem Ana, která mi řekla o kouzelnické kouzelnici jménem Dr Isikolo. Dala mi svou e-mailovou adresu a číslo mobilu a kontaktovala jsem ho a on mě ujistil, že do 48 hodin se můj manžel vrátí ke mně, cítím se šťastný, když jsem to od něj měl. Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, když říkal, že to jsou ďáblové práce, takže jsem stále překvapení doposud o tomto zázraku, protože je to příliš reálné, aby bylo reálné, vím, že tolik dám je tam se stejným problémem mého, ale já vám dnes říkám, že je pro něj řešení e-mailem Dr. Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  49. Jeho svědectví je o dobré práci doktora Isikola, který mi pomáhá. Jsem Nataša Dominik z Londýna. A je mi líto za to, že to na internetu, ale budu muset tento svět top kouzelník, který přinesl zpět svého manžela, který mě opustil za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu vysílání jednoho z je klient pro pomoc Vysvětlil jsem mu vše a on mi řekl o kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, o které slyšel, a on mi dal e-mailovou adresu, abych napsal kouzelníkovi, aby mi řekl své problémy. Za pouhé dva dny se můj manžel vrátil ke mně. Chci vám jen poděkovat za tuto pravdivou a upřímnou kouzelnickou kouzelnici, pane. Prosím, chci říct každému, kdo hledá nějaké řešení problému, doporučuji vám, abyste laskavě konzultovali toto kouzlo, je to skutečné, je mocný a cokoliv, co říká kouzlo, je to, co se stane, protože všechno, co kouzlo řeklo přišel jsem. Můžete ho laskavě kontaktovat: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  50. Jsem tak nadšený, protože moje zlomené manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme s manželem byli v jedné nebo druhé hádce, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které mi ublížily srdce, srdce bylo plné zármutku a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Přemýšlím o něm každý den a noc a vždy si přeji, aby se vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který naznačil, že DR Egbo může pomoci brzy vrátit se . Myslel jsem, že bych to měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to poté, co mi udělal (Kouzlo lásky), po dvou dnech mě můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mě a děti tolik vynechal, tak úžasné! Tak se vrátil ve stejný den, s velkou láskou a radostí, a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil. Od tohoto dne na našem manželství bylo silnější, než tomu bylo dříve, to vše díky dregbosolutioncenter@gmail.com, on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že tento muž je skutečný a mocný kouzelník, který jsem vždycky bude se modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste zde a potřebujete svůj Ex zpět nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, už neplač, kontaktujte tento silný výtok. Zde je jeho kontaktní osoba: e-mail na adresu: dregbosolutioncenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

    OdpovědětVymazat
  52. Hledal jsem radu, co mám dělat, abych se vrátil ke svému manželovi EX, Můj příběh je o ženě, která pracovala s mým manželem ve stejné kanceláři, měli tajnou záležitost a já jsem je chytil, z toho důvodu jsme měli my rozdělit, ale stále ho miluju, ale zdá se, že byl hluboce v lásce s druhou dámou a nechal mě k ničemu, po několika týdnech hledání pomoci jsem narazil na DR EVANS, který mi může pomoci, kontaktoval jsem DR EVANS pro pomoc vzhledem k tomu, že jsem potřeboval svého milence EX zoufale, protože je to moje všechno a můj život. Bůh se stal slávou, můj manžel EX se ke mně vrátil do 24 hodin a přísahal, že mě nebude znovu podvádět a slíbil mi, že mě bude navždy milovat, diváci, kteří čtou můj článek, který také potřebuje jeho pomoc, by ho měli kontaktovat s jeho e-mailem: ikhaleasolutiontemple@gmail.com nebo WhatsApp ho +2348167472976

    OdpovědětVymazat
  53. Díky Bohu jsem věřil v DR ISIKOLO po přečtení tolika svědectví o jeho práci a rozhodl se ho kontaktovat. Jsem Edi Gordan. Píšu své vlastní svědectví, o němž jsem si nemyslel, že by bylo možné. Než jsem se setkal s DR ISIKOLO, cítil jsem, že tohle jsou pověrčivé přesvědčení a kouzlo nebylo vědecky prokázáno jako pravdivé, ale toto kouzelné kouzlo mě donutilo věřit jinak. JE TO DOBRÝ ČLOVĚK. Po čtyřech letech pokusu jsem se s pomocí tohoto muže vrátila s mou ex-manželkou, ale zdálo se, že se nejeví žádné možné prostředky. Pokud čtete nějaké svědectví o DR ISIKOLO, je to pravda. Moje žena Sharon mě opustila už více než 4 roky a chtěla jsem ji vrátit a pokusila se ji prosit, aby se vrátila ke mně, ale ona mi zaplatila hluché uši a veřejně jsem ze mě udělala blázna. DR ISIKOLO mě odkázal můj přítel, kterému také pomáhal na mém pracovišti, a řekl jsem mu, že je pověrčivý a blázen, aby věřil v takové věci. Ale poté, co tolik myšlenek na to, šel jsem on-line hledat ho a rozhodl jsem se ho kontaktovat na jeho e-mailu. Brzy mi dal své mobilní číslo a taky jsme si povídali. On je nejlepší. Než jeho kouzlo fungovalo, už jsem měl jistotu. Do dvou dnů, moje ex manželka po 4 letech výsměchu, že je zbytečný člověk, přišel ke mně tentokrát prosit. Nevěděl jsem, co ten muž udělal, ale je pro mě velmi dobrý. Děkuji mu a mému kamarádovi za to, že ho v životě každodenně znají. Věřím, že pomůže každému, kdo k němu přijde, o pomoc. Budete ho kontaktovat na adrese isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196, pokud chcete, aby vaše ex zpět nebo chcete nějaké řešení vašeho problému

    OdpovědětVymazat
  54. Jsem zde, abych ocenil práci, kterou provedl doktor Isikolo pro můj život, je nejen dobrý v bylinné medicíně, ale také dobrý v odlévání kouzla lásky pro rozbité manželství, kouzlo hodně štěstí, zlomený vztah a další. Trápila jsem se s manželem, který mě opustil poté, co ve své kanceláři začal vidět jednu dámu, a já jsem ho konfrontovala s tím, proč mě podvádí a křičel na mě a odešel z domova, prosil jsem, že je mi líto, a on odmítl Odpusť nebo přijď domů, byl jsem s velkými dětmi sám, aby se o ně postaral, cítil jsem se frustrovaný s ním zůstat s jinou ženou, snažil jsem se najít kouzlo, které mi může pomoci, ale jak jsem procházel, tak jsem to viděl. mnoho svědectví o tom, jak Dr. Isikolo pomohl spoustě lidí, řekl jsem, že bych měl dát doktorovi Isikolovi soudní proces, a skutečně vrhl milostné kouzlo, které přivedlo mého krásného manžela ve skutečnosti do dvou dnů a bylo to neuvěřitelné a prosil ho překvapení auto dárek jako symbol pro to, co udělal opuštění mě celou tu dobu, a já mu odpouštím a dnes jsme šťastná rodina znovu. Prosím, někdo, kdo má nějaké potíže v manželství nebo vztah prosím kontaktujte tento velký bylinkář, protože jsem si jistý, že má nápravu pro každou situaci, můžete najít sami. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196. Bůh ti žehnej

    OdpovědětVymazat
  55. Jmenuji se Eleonora Lovrenco a já jsem v současné době v Německu. Chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak jsem se vrátil ke svému manželovi, který jsem přísahal, že bude někdy až do doby, kdy mě opustí jinou ženu, a to bez důvodu, a snažím se dělat věci pro oba z nás, přestože se věci zhoršují. a já ho miluju tolik a není nic, co bych mohl udělat, aby se můj manžel vrátil do doby, než jsem se setkal se svědectvím o ženě jménem Ana Mateovic z Austrálie na internetu o mocném kouzelníkovi s názvem DR BEN, který přivedl jejího manžela zpět 48 hodin a rozhodl jsem se, že to zkusím, a k mému největšímu překvapení také udělal to pro mě stejně jako on pro Stellu a mám spoustu lidí, kteří si stěžují na falešné kouzlo, ale tohle jsem se setkal byl opravdovým kouzelníkem, který Pomozte mi vyřešit můj problém nemám žádné řešení, představuji mnoho mých nejlepších přátel, kteří mají podobné problémy, a jejich problém byl vyřešen s velkou pomocí Dr. Ben., kteří jim pomáhají dostat zpět své milence do 48 hodin. Jsem tak šťastný, že můj manžel je zase zpátky ke mně, a nejpřekvapivější věcí je, že naše láska je velmi silná, každý den je štěstí a radost. a není nic podobného s mužem, kterého milujete. Jsem tak šťastný, že moje láska je zpět ke mně s pomocí Dr. Bena, pokud máte podobný problém, rád vám poradím, abyste ho kontaktovali, on je tam, aby vám pomohl a dal vám úsměv na tváři, jak to udělal se mnou as ostatními. kontaktní email: goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj všichni. Nedávno jsem viděl svědectví o doktorovi ISIKOLO v blogu, který navštěvuji pro vztah a datování poradenských problémů, protože jsem měl vážné problémy s manželem a chodili jsme po šest měsíců, jen se náhle změnil, nebyl se mnou doma a moje děti jako vždy, začal podvádět, v mnoha ohledech mě bolí, nikdy jsem si nemyslel, že je to možné, a já jsem si myslel, že bych to měl zkusit možná z nějakého zoufalství a kontaktoval jsem doktora ISIKOLO. Zpočátku se všechno zdálo zasněné a neuvěřitelné, jeho konzultace a řešení bylo trochu snadné a podivné a trochu jsem se bála, protože jsem slyšela číst a slyšet spoustu příběhů o falešných kouzelnických kolečkách, podvodech a nikdy jsem nevěřila v magii. Hrál jsem spolu s trochou naděje a víry a poslal jsem pár věcí po všem a fungovalo to jako zázrak, všechno šlo do nového směru, bylo to a je úžasné. čtěte ten konkrétní příspěvek, který věrný den .. Doufám, že by mohl pomoct i jiným lidem, jako on mě udělal .. Udělal jsem trochu a dostal jsem všechno, co jsem chtěl a chtěl pro svého manžela a opravdu se vrátil ke mně po 48 hodinách jako dr. Isikolo mě ujistil. Moje rodina a můj život. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  57. Dr. BEN JE TRVALÝ BŮH, KTERÝ POMÁHÁ POMOCÍ LIDEM.
    Jmenuji se Malinka Radanovič Jsem tady, abych svědčil o velkém a mocném kouzelníkovi s názvem Dr Ben, byl jsem tak zmatený a zdevastovaný, když mě můj milenec nechal pro jinou dívku. Potřeboval jsem ho zoufale, protože jsem ho tak milovala. Tak jsem kontaktoval tuto kouzelnou kouzelnici pro pomoc. Pomohl mi vrhnout návratové kouzlo na něj a do 48 hodin se ke mně můj přítel vrátil ke mně a prosil o mé odpuštění. Dr. Ben ho pustil, aby věděl, jak moc ho miluju a chtěli. A také otevřel oči, aby si představil, kolik lásky máme spolu. Když právě teď píšu toto svědectví, jsem nejšťastnější žena na Zemi. Chci doporučit tuto kouzelnou kouzelnici každému, kdo skutečně potřebuje urgentní řešení pro rozchod lásky. Poslat e-mail na adresu: goodwillspelltemple@gmail.com nebo Whatsapp / zavolat na jeho číslo mobilního telefonu +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  58. Můj vztah 3 let se potápěl a já jsem byl zdevastovaný. Moje snoubenka se ode mě vytratila a já od něj nemám žádné vysvětlení. pro mě, abych ho dostal zpátky, musím najít řešení, šel jsem do 3 různých koleček kouzel, kterým se všichni nepodařilo přivézt zpět svého milence, opravdu jsem si nebyl jistý, jestli kouzla byla skutečná, takže jsem jednou hledala jedno ráno jsem viděla některé skvělé recenze o isikolosolutionhome@gmail.com, byl jsem trochu skeptický na první, ale přítel mě požádal, abych se pokusil zjistit, co se stane, tak jsem požádal o lásku kouzlo z tohoto kouzla kolečko, řekl, že bude mít čas udělat milostné kouzlo, které přivede mého muže zpět ke mně, po dvou dnech se můj milenec se mnou smířil, bylo mi dobře, že jsem měl svého milence zpátky, když se vrátil, řekl, že mě už nikdy neopustí. Viděl jsem ho, jak se změnil od chlapa, který chtěl, aby byl s chlapem, který vždy chtěl být se mnou. teď je můj milenec otevřenější, s Dr. Isikolo, vím, že milostné kouzlo je skutečné, děkuji doktoru Isikolovi za to, že mě vrátil. Oceňuji jeho veškerý čas, úsilí a energii, kterou při kouzlení klade. kontaktujte ho přes isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  59. Tento rok 2019 byl pro mě tak blažený, že mi Bůh dal důvod žít znovu šťastně poté, co jsem byl po třech měsících zlomen srdce, když mě manžel opomněl a vrátil se do své milenky. Trpěl jsem a prošel všemi typy emocionálních mučení, protože jsem nemohl dostat žádnou pomoc, aby se můj muž vrátil, dokud jsem nebyl odvolán na doktora ISIKOLO svým spolupracovníkem, který mi dal plné ujištění o tom, že mu může pomoci. ke mě. Byl jsem v kontaktu s doktorem ISIKOLEM a poslouchal jsem jeho slova a následoval instrukce, které jsem mu dal. Mohl byste věřit, že se můj manžel vrátil domů do 48 hodin, jak řekl on a dnes, moje manželství je obnoveno a jsem tak vděčný, vděčný a vděčný Bohu za to, že Dr. . Je tam někdo, kdo se musí vrátit zpátky do svého milence nebo potřebuje pomoc jakéhokoliv druhu? Pak navrhuji, abyste se nyní s Dr ISIKOLO dostali do kontaktu s jeho e-mailovým ID: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196 pro více informací. Bůh vám žehnej, pane.

    OdpovědětVymazat
  60. Je to Dr. SUNNY, můžete mu poslat email, pokud potřebuje pomoc ve vašem vztahu drsunnydsolution1@gmail.com
    Slibuji vám, že vaše problémy budou vyřešeny okamžitě. Po sedmiletém vztahu s ním mě opustil, udělal jsem všechno Můžu ho otočit zpátky, ale všechno bylo zbytečné. Chtěl jsem pro lásku, kterou pro něj cítím, prosil, ale on odmítl, dokud mi neřekl můj problém s někým online a navrhla, že bych měl raději poslat kouzlo, které by mi pomohlo s kouzlem, které by ho přivedlo zpátky, ale já '' m chlap, který nikdy nevěřil ve kouzla, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, poslal do thaumaturge, neřekl jsem žádný problém, všechno bude v pořádku za tři dny, moje ex zpět ke mně do tří dnů, kouzlo bylo obsazeno a, překvapivě, druhý den, který byl kolem 16:00. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl. zavolal a všechno, co řekl, bylo, že byl tak špatný pro všechno, co se stalo, chtěl jsem se vrátit ke mně, což mám moc rád. Byl jsem tak šťastný a překvapený. Od té doby jsem učinil slib, že všichni, kdo znají vůli, nikdy nebudou mít problém ve vztahu, budu odkazovat na džbán na kouzlo, který vám pomůže. Kdokoliv může potřebovat pomoc pračky, e-mail drsunnydsolution1@gmail.com On také dělal mnoho kouzel-jako,

    (1) Pokud chcete obnovit ex

    (2) Pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Pokud chcete být povýšeni ve vaší kanceláři.

    (4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete svázat svého manžela / manželku, aby byl navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak vás podváděli a chcete získat zpět ztracené peníze.

    (10) pokud chcete zastavit rozvod.

    (11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

    (12) pokud si přejete, aby vám bylo vyhověno.

    (13) Těhotenství k otěhotnění dítěte

    (14) Zajistěte, abyste vyhráli problematické soudní případy a rozvod bez ohledu na to, jak

    (15) Zabraňte porušování manželství nebo vztahu.

    (16) jestliže trpíte onemocněním, jako je (H I V), (CANCER) nebo jakékoliv onemocnění.

    (17) Pokud potřebujete modlitby za propuštění svého dítěte nebo sebe samého.

    Ještě jednou se ujistěte, že vás kontaktuje, pokud máte nějaké problémy, které vám pomohou. Vaše e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) kontaktovat okamžitě ... zavolejte nebo připojte k číslu +2349030731985

    OdpovědětVymazat
  61. MÁM MY EX ZPĚT
    Mnoho lidí napsalo články o tom, jak jim pomohlo kouzlo, ale jsem velmi vděčný tomuto kouzelníkovi, který mi vrátil mého ex manžela. Toto svědectví je pravdivý příběh a jmenuji se Nina Lukasová. Když jsem přišel do kontaktu s tímto mužem, bylo to také svědectví o něm napsané a také jsem se setkal s mnoha svědectvími o tom, jak pomáhal druhým s jejich životem. Chcete-li se dostat zpět s ex je jedním z nejvíce vnitřních nejvíce pocit, mnoho lidí by rád, aby zkušenosti, zejména jako ty vzpomínky s naším ex vždy oblak naší mysli, když někdo jiný dělá některé z těch věcí, které náš bývalý dělat. Byl jsem svobodný rodič téměř 6 let a ačkoli můj bývalý manžel byl daleko od mých dětí, stále si přeju, aby se jednou vrátil ke mně. Tento lékař kouzla, se kterým jsem se setkal, známý jako doktor Ben, mi pomohl s mým přáním a jsem rád, že jsem zpět s mým bývalým manželem a jsem velmi rád, že jsem se s ním podělil o svědectví, aby se i on mohl setkat s tímto velkým lékařem a vyřešit jejich problémy. Nevím, co by se ostatní mohli cítit o tom, jak se dostat zpět do svého života, ale vždycky vím, že je požehnání v přestrojení jen s jedním opětovným spojením s ex. Pokud se chcete úspěšně vrátit se svým ex, obraťte se na tuto kouzelnou kouzelnici na svém Whatsappu +2348159101215 nebo emailu goodwillspelltemple@gmail.com a sdílejte také úžasné svědectví stejně jako já

    OdpovědětVymazat
  62. Můj vztah 3 let se potápěl a já jsem byl zdevastovaný. Moje snoubenka se ode mě vytratila a já od něj nemám žádné vysvětlení. pro mě, abych ho dostal zpátky, musím najít řešení, šel jsem do 3 různých koleček kouzel, kterým se všichni nepodařilo přivézt zpět svého milence, opravdu jsem si nebyl jistý, jestli kouzla byla skutečná, takže jsem jednou hledala jedno ráno jsem viděla pár skvělých recenzí o DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), byl jsem zpočátku trochu skeptický, ale kamarád mě požádal, abych se pokusil zjistit, co se stane, a tak jsem požádal o kouzlo lásky z tohoto kouzla. jeho čas udělat milostné kouzlo, které přivede mého muže zpět ke mně, po dvou dnech se můj milenec smířil se mnou, bylo to dobré mít zpátky svého milence, když se vrátil, řekl, že mě už nikdy neopustí. Viděl jsem ho, jak se změnil od chlapa, který chtěl, aby byl s chlapem, který chtěl být se mnou. teď je můj milenec otevřenější, s doktorem Isikolo Vím, že milostné kouzlo je skutečné, děkuji doktoru Isikolovi za to, že mě vrátil. Oceňuji jeho veškerý čas, úsilí a energii, kterou při kouzlení klade. ou můžete kontaktovat prostřednictvím tohoto e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat

  63. Rychlá půjčka 30.000.- Kč až 2.500.000.- Kč pomůžeme vám okamžitě vyřešit finanční situaci s nízkými splátkami. Hledáte v ČR SOUKROMÉHO INVESTORA s bezkonkurenční nabídkou - bez zástavy bez registru bez doložení příjmu. Řešíme finance na podnikání, bydlení, rekonstrukci, konsolidaci, exekuci, oddlužení vyplacení závazků na dovolenou na auto nebo jste jen nevyšli s penězi. Splácejte krátkodobě, dlouhodobě tak jak potřebujete vy. Máme pro vás širokou seriozní nabídku v s rychlým vyřízením do 30 minut v kanceláři ? pro matky na md, důchodce, zaměstnance, osvč i začínájící, úp dpp. Naše garantované služby využilo už tisíce spokojených klientů. Potřebujete peníze ještě dnes. Zavolejte Ihned ? zbavíme vás vašich starostí. RYCHLÝ KONTAKT :lubicapotocka4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože se cítil, že jsem ho podváděl s mým kamarádem, snažil jsem se mu všechno vysvětlit, ale on zaplatil hluché uši, byl jsem emocionálně zdevastovaný, protože jsem ho opravdu miloval až do Viděl jsem příspěvek na internetu o Dr. Benovi, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochyboval, jestli to bylo skutečné, protože jsem nikdy v takové věci nevěřil, ale rozhodl jsem se ho zkusit, kontaktoval jsem ho a řekl mu Co mám dělat a já to udělal, pak mi udělal kouzlo Lásky, on obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel zavolal a prosil, aby se mnou znovu, pokud budete potřebovat pomoc při opravě vašeho vztahu nebo manželského problému. Zde je jeho kontakt, zavolejte na / WhatsApp na: +2348159101215, Pošlete mu e-mail (goodwillspelltemple@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  65. jak mám kouzlo on-line a on je prostě to nejlepší, co kdy vidíte.
    To je svědectví, které každému řeknu, aby ho slyšel. Byl jsem ženatý čtyři 4 roky a v pátém roce mého manželství, další žena měla kouzlo, aby se můj milenec ode mě ode mě a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli po dobu 2 let, než jsem myslel místo, kde to Isikolo někomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu zkusím, aby mi pomohl přivézt si svého manžela domů a věřte mi, že jsem mu poslal obrázek a to mého manžela a po 48 hodinách, jak mi řekl, jsem viděl auto vjelo do domu a hle, to byl můj manžel a on přišel ke mně a dětem, a proto jsem rád, že každý z vás v podobném setkání s tímto mužem a svého milence zpět do svého vlastního e-mailu : isikolosolutionhome@gmail.com můžete ho také kontaktovat nebo WhatsApp ho na tomto +2348133261196 děkuji moc

    OdpovědětVymazat
  66. Svědectví Lara Borna, Jak se dostat zpět ex rychle!

    Byl jsem zraněn a zlomen srdce, když v mém manželství došlo před sedmi měsíci k velkému problému, mezi mnou a mým manželem. tak hrozné, že vzal případ k soudu za rozvod. řekl, že se mnou nikdy nechce zůstat a že mě už nemiluje. A tak se sbalil z domu a udělal mě a mé děti prošly těžkou bolestí. Zkoušel jsem všechny své možné prostředky, abych ho dostal zpátky po hodně žebrání, ale to všechno nebylo k ničemu a on to potvrdil, že se rozhodl a už mě nikdy nechtěl vidět. Takže jednoho večera, když jsem se vracel z práce, jsem potkal svého starého přítele, který se zeptal mého manžela. Tak jsem mu vysvětlil všechno, tak mi řekl, že jediný způsob, jak mohu svého manžela dostat zpátky, je navštívit kouzlo, které se jmenuje dr. Ben, protože to pro něj taky fungovalo. Tak jsem nikdy nevěřil v kouzlo, ale neměl jsem jinou možnost než následovat jeho radu. Pak mi dal e-mailovou adresu kouzla, kterou navštívil. Příštího rána jsem poslal mail na adresu, kterou mi dal, a kouzlo mě ujistilo, že budu mít svého manžela zpět dva dny. Jaké úžasné prohlášení! Nikdy jsem nevěřil, tak se mnou promluvil a řekl mi všechno, co musím udělat. Dalšího rána, tak překvapivě, můj manžel, který mi posledních 7 měsíců nezavolal, mi zavolal, aby mě informoval, že se vrací. Tak úžasný!! Tak se vrátil v ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a našim dětem. Pak od toho dne, náš vztah byl nyní silnější než jak to bylo předtím, s pomocí Dr. Ben. Takže, já vám poradím, pokud máte nějaký problém, kontaktujte ho, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže .. Napište mu na adresu: goodwillspelltemple@gmail.com,
    WhatsApp / volání +2348159101215
    Děkuji mnohokrát!!!

    OdpovědětVymazat
  67. Děkuji doktoru Isikolo za pomoc
    Jmenuji se Ana David, Z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví vědět všem. Byl jsem na jiných kolečkách kouzla, aniž bych viděl nějaký výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, mám od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl na rok pryč a já jsem šel všude a další kolečka kouzla na pomoc, ale žádný výsledek, dokud mi můj přítel nepředstavil doktora Isikolo. Jeho kouzla dělala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Je to zázrak! Náhle se vrátil s květinami, které mu říkají, že mu mám odpustit, byl jsem opravdu otrávený a šokován, když můj manžel poklekl, prosil o odpuštění a abych ho přijal zpátky. Jsem opravdu málo slov a radostných, jsi Bůh poslal mi a mé celé rodině .. A teď jsem radostná žena jednou again.Thank tolik Dr Isikolo Pro každého, kdo hledá skutečné kouzlo kolečko by měl kontaktovat Dr Isikolo On isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196, jsem živým svědectvím o své moci

    OdpovědětVymazat
  68. pravý kouzelník jménem Dr. Isikolo
    Byl jsem tak v depresi, když mě můj milenec opustil za dalšího chlapa poté, co jsme chodili po dobu 5 let, snažil jsem se ji prosit, aby se vrátila ke mně, odmítla a řekla, že už pro mě nemá city.
    Stal jsem se smutným mužem po tom všem, co jsme spolu prošli, po té lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si nedokázal představit svůj život bez ní, protože moje láska k ní byla z jakéhokoli důvodu neocenitelná pro obchod.
    Jednoho dne, když jsem procházel internetem, jsem viděl spoustu komentářů o tom, že má moc vrátit bývalého milence a rozhodl jsem se, že se budu snažit vidět sám, kontaktovat ho a okamžitě jsem mu odpověděl a vysvětlím, co jdu. skrz a on říkal, že ten druhý používá voodoo kouzlo na ní to bylo důvod, proč mě opustila pro něj i přes mou péči o ni a slibují, že mi pomůže vrátit mého milence zpět a také mi pomůže dát kouzlo Confussion na něj tak, že on nemůže bojovat proti mně v budoucnu, v žádném okamžiku, všechno šlo dolů pro oba z nich věděla, že si uvědomila, že on nebyl nikdy určen pro něj a do pěti dnů moje přítelkyně byla u mého domu a čekala, až se vrátím z práce a když jsem začala prosit a říkala, že je jí líto, že nikdy nevěděla, co jí přišlo. děkuji Dr. Isikolo teď jsem spokojený se svou přítelkyní a všechno je v pořádku. kontakt peter pro jakékoliv kouzlo pomsty a ex back kouzlo přes isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  69. Po 9 letech v manželství s mým manželem s 3 dětmi, můj manžel začal chodit s jinými dámami a ukázal mi chladnou lásku, při několika příležitostech hrozí, že se se mnou rozvede, pokud se ho dovolím zeptat na jeho záležitost s jinými dámami, byl jsem naprosto zdevastovaný a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzlu na internetu DR Ben, který pomáhá lidem s jejich vztahem a manželským problémem mocí milostných kouzel, zpočátku jsem pochyboval, zda taková věc vůbec existuje, ale rozhodla se jí dát zkuste, když jsem se s ním spojil, pomohl mi vrhnout kouzlo a do 48 hodin se ke mně manžel vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s dámami a on je se mnou pro dobro a pro mě. Je to těžké a trochu zvláštní, ale jeho jednoduchá pravda, že tam jsou velcí lidé, jako je dr. Ben, kteří jsou požehnáni pravomocemi pomáhat lidem, kteří potřebují řešení svých problémů. Obraťte se na tuto kouzelnou kouzelnici pro váš vztah nebo manželský problém přes: goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  70. Am Mai z Velké Británie. Poté, co jsem byl ve vztahu sedm let, rozešel se mnou, udělal jsem všechno možné, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo zbytečné, chtěl jsem ho tolik kvůli lásce, kterou mám pro něj, prosil jsem ho se vším, já slíbil, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzlo, které by mi pomohlo vrhnout kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil v kouzlo, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, já poslal doktora Ilekhojie a on mi řekl, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že moje ex se ke mně vrátí před třemi dny, vrhne kouzlo a překvapivě ve druhý den to bylo kolem 16 hodin. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že je tak omlouván za všechno, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátil, že mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme začali znovu žít spolu šťastně. Od té doby jsem slíbil, že každý, koho vím, že má problém se vztahem, tak by jsem pomohl takové osobě tím, že by ho odkázal na jediného skutečného a mocného doktora Ilekhojieho, který mi pomohl s mým vlastním problémem a kdo je odlišný od tam všechny falešné. Kdokoliv by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, děkuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  71. Am Mai z Velké Británie. Poté, co jsem byl ve vztahu sedm let, rozešel se mnou, udělal jsem všechno možné, abych ho přivedl zpátky, ale všechno bylo zbytečné, chtěl jsem ho tolik kvůli lásce, kterou mám pro něj, prosil jsem ho se vším, já slíbil, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzlo, které by mi pomohlo vrhnout kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil v kouzlo, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, já poslal doktora Ilekhojie a on mi řekl, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že moje ex se ke mně vrátí před třemi dny, vrhne kouzlo a překvapivě ve druhý den to bylo kolem 16 hodin. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na výzvu a všechno, co řekl, bylo, že je tak omlouván za všechno, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátil, že mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme začali znovu žít spolu šťastně. Od té doby jsem slíbil, že každý, koho vím, že má problém se vztahem, tak by jsem pomohl takové osobě tím, že by ho odkázal na jediného skutečného a mocného doktora Ilekhojieho, který mi pomohl s mým vlastním problémem a kdo je odlišný od tam všechny falešné. Kdokoliv by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, děkuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  72. Musí číst pro každého. Chci se podělit o své svědectví o tom, jak jsem potkal kouzelníka, který mi pomohl vrátit mé manželství. Můj manžel mě podváděl téměř šest let, takže mě a mé dvě dcery nezanechali, dokud mě můj přítel nepředstavil tomuto mocnému muži zvanému velký DR ISIKOLO, který nejprve pomohl svému manželovi vrátit. pomozte mi, dokud jsem mu nedal zkusit po tom, co ode mě požádal do dvou dnů, když se můj manžel vrátil domů, pláčem po mém odpuštění. upřímný na rozdíl od mnoha jiných, kteří tvrdí, že jsou kouzla kolečka jen vydírat peníze od lidí, pokud u mají podobné problémy nebo jakýkoli druh problémů laskavě kontaktujte ho na e-maily pod ním jistě vám pomůže ven. Kontaktovat ho prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  73. Jmenuji se Deborah Purg.I jsem z Wisconsinu ve Spojených státech. Nikdy jsem si nemyslela, že se znovu budu usmívat, můj manžel mě opustil s jedním dítětem na jeden rok. opět ne dokud jsem se nesetkala s dámou jménem Celina, která mi vyprávěla o kouzelnické kouzelnici jménem Dr.UZE, dala mi svou e-mailovou adresu a mobilní číslo a kontaktovala jsem ho a on mě ujistil, že se do 48 hodin můj manžel vrátí ke mně, V necelých 48 hodinách se můj manžel vrátil začal prosit o odpuštění a řekl, že je to práce ďáblů, takže jsem dosud překvapen až o tomto zázraku, nemohl jsem si představit, ale jakmile bylo kouzlo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé druhé dítě (Michelle), pokud potřebujete pomoc od něj, můžete ho kontaktovat prostřednictvím: Email: uzealospellhome01@gmail.com, WhatsApp: +2348072971407

    OdpovědětVymazat
  74. Byl jsem ve velkém otroctví téměř dva roky, trpím v rukou podvádějícího manžela, byli jsme šťastní a odcházeli dobře, dokud neřekl svou starou přítelkyni a začal ji chodit mimo naše manželství, než jsi věděl, že se přestal starat a starat se o svou vlastní rodinu to bylo do té míry, že se nyní chystal oženit se s ní a rozvést se s vlastní ženou, já jsem křičel a oznámil ho jeho rodině, ale on nikdy neposlouchal nikoho, ale aby můj příběh zkrátil. přišel hledat skutečné kouzlo kouzelník, který by mohl zničit jejich vztah a přimět ho, aby se vrátil ke své ženě a 2 děti na mém hledání jsem viděl lidi, kteří svědčí o tom, jak jejich manželství, kde obnovena DR ISIKOLO jsem si jeho e-mail a já jsem vyprávěl svůj příběh k němu a on souhlasil, že mi pomůže a po provedení kouzla třetího dne oba měli hádku a porazil svou přítelkyni a přišel domů prosit o já a mé malé děti, aby mu odpustili, že jeho oči jsou teď jasné, že on nikdy nic nedělá že to znovu zraní jeho rodinu a slibuje, že bude starostlivým otcem a už nikdy nebude podvádět. Jsem tak šťastná, že jsem ho neztratila pro dívku, a to vše, co se děje v DR ISIKOLO pro vás, jsou velké kouzlo a komu se to může týkat, pokud máte podvádějícího manžela nebo manželku, kterou můžete také poslat e-mailem DR ISIKOLO. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  75. Díky chubygreatovi za to, že mi pomohl dostat svou ženu zpět, může Bůh pokračovat ve zvyšování své moudrosti a moci dělat více vykořisťování. Pokud jste v jakémkoli druhu problémů života, cokoliv, co víte, je problém a hledáte řešení a nic se nezmění, stačí ho kontaktovat s jeho e-mailem chubygreat@gmail.com nebo whatsapp nebo zavolat 2348165965904

    OdpovědětVymazat
  76. Jak se vrátím k manželovi. Am Silvija Patrik podle jména Nikdy jsem nevěřila v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem nesetkala, když jsem letos navštívila svého přítele v Africe na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž jménem Dr. Ologhodo byl opravdu mocný a mohl pomoci s kouzly, která by vrátila ztracené, milence a kouzelné peníze, magii nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastný. Svědčím proto, že muž, kterého jsem chtěl vzít, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla dobrou placenou práci. Takže když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo a vysvětlil mu situaci. Nejdřív jsem byl nerozhodný a pochybný, ale zkusil jsem to. A za dva dny, když jsem se vrátil do Německa, mi zavolal kamarád (nyní manžel) a přišel ke mně a omluvil jsem se, že všechno bylo vyřešeno s matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, aby se oženil. Nevěřil jsem tomu, protože Dr.Ologhodo se zeptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo Whatsapp ho na 2348156911977.

    OdpovědětVymazat
  77. Chci vzít tuto šanci chválit mou matku, kterou musím přiznat. Pomohla spoustě lidí v různých problémech a situacích, které našli. Je to opravdu skvělá žena, protože to opravdu ukázala se svou prací. Četl jsem svědectví někoho, kdo o ní svědčil (ibhagbosorialovehome@gmail.com), o tom, jak jí pomohla otěhotnět, když ztratila naději na porod a také jí pomohla dostat svého manžela zpět, který ji opustil dva roky. Obrátil jsem se na ni, protože jsem zoufale chtěl dostat tento post na mém pracovišti a on mi řekl, co dělat a dostat se, a když jsem dokončil poskytování věcí, které požádala o matku LOVE, řekla mi, že příspěvek je můj. A v ten věrný den bylo všechno dokonalé. Dostal jsem post, aniž by tam někdo mohl být. Takhle mi tento příspěvek bez prodlení dal. Díky matce LOVE. Pokud se k ní chcete dostat, můžete jednoduše poslat e-mail na adresu ibhagbosorialovehome@gmail.com nebo whatsapp 2348165965904.

    OdpovědětVymazat
  78. DR BEN nejlepší kouzelník online obnovit můj zlomený vztah a já velmi doporučuji DR BEN pro každého, kdo potřebuje pomoc!
    Můj manžel mě opustil pro jinou ženu před 3 měsíci a od té doby byl můj život naplněn bolestí a zármutkem, protože byl mou první láskou, s níž jsem celý život strávil. Můj přítel mi řekl, že viděl nějaké svědectví o kouzelnickém kouzelníkovi jménem Dr Ben, že do několika dní může vrátit milence, smál jsem to a řekl, že mě nezajímá, ale kvůli lásce, kterou měl můj přítel pro mě, poradil jsem se s mým velkým knězem a po mém největším překvapení po dvou dnech mě můj manžel po třech měsících poprvé zavolal, že mi chybí a že je tak omlouvám za každou věc, kterou mi prošel. Vrátil se ke mně a teď jsme spolu šťastní. Stále tomu nemůžu uvěřit, protože je to neuvěřitelné. Děkuji DR BEN za to, že jsi přivedl svého milence zpět, a také k mému milému příteli, který se za mně přimlouval, pro každého, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto velkého kněze, je zde e-mailová adresa: goodwillspelltemple@gmail.com, kterou si můžete nechat WhatsApp přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  79. Můj přítel mě opustil pro jinou dívku. Potřeboval jsem ho zoufale, protože jsem ho tak milovala. Velmi jsem se bál a potřeboval pomoc. jak jsem procházel internetem, narazil jsem na konkrétní svědectví o tom dobrém Dr. Isikolo pomoci dostat zpět rychle a zastavit rozvod nebo rozchod a tak dále, tak jsem se cítil, že bych mu měl zkusit. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co mám dělat, a pak jsem to udělal (vrátil mi kouzlo lásky). O 48 hodin později se můj přítel vrátil ke mně, pláč a prosil o mé odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit tento velký kouzlo kolečko pro každého, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení jeho nebo její rozbité vztahy a manželství e-mailem na: isikolosolutionhome@gmail.com Jednoduše kontaktujte velké "Dr Isikolo" Pokud jste Máte nějaký problém, kontaktujte ho a já vám zaručit, že vám pomůže., už neplač kontaktovat toto mocné kouzlo. Děkuji vám doktor Isikolo za záchranu mých rozbitých vztahů a přivedl mého přítele zpět ke mně! “Napište mu na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  80. Já a můj přítel jsme byli spolu 8 měsíců a bylo to 6 měsíců, co jsme se oddělili. Stále ho miluju, ale někteří, co cítí jeho nespravedlnost. Proč milovat někoho, kdo tě zřejmě nemiluje zpátky? Modlil jsem se a modlil se za tyto měsíce a nic. Je stále se svou novou přítelkyní (s níž žije), ale neznamená to, že musím hledat pomoc První týdny po rozchodu jsem se modlil a snažil se o pomoc. kouzlo kolečko pomoci obnovit vztah dostat ex milence zpět, "tak jsem se rozhodl dát zkusit coz miluji svého přítele tolik. tak jsem se obrátil na Dr. Ben a řekl mi, že je to můj problém a on mi dal 100% záruku, že po svém kouzlu budu mít svého přítele, takže jsem byl nadaný a měl jsem štěstí, že jsem ho kontaktoval a udělal všechno, co mě požádal, a mé největší překvapení 2 dny po kouzlu mě můj přítel zavolal a omluvil se za to, co mi udělal, a požádal o odpuštění, abych se pro mě vrátil domů, byl jsem opravdu zraněn a projít ty okamžiky, ve kterých mě opustil, po tom všem, co doktor Ben udělal pro mě, odpustil jsem mu a on se vrátil domů s více lásky a štěstí, vše díky Dr Ben skutečné kouzlo kouzelník Afriky zatím google doporučil tento rok .. Takže prosím, pokud budete potřebovat pomoc, kontaktujte ho příliš na to. Uvidíte v závěru musíte jen důvěřovat procesu, kontaktujte Dr. Ben goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  81. Můj bývalý přítel mě před týdnem vyhodil poté, co jsem ho obvinil, že viděl někoho jiného a urazil ho. Chci ho zpátky v mém životě, ale on odmítá mít nějaký kontakt se mnou. Byl jsem tak zmatený a nevím, co mám dělat, tak jsem se dostal na internet a pomohl jsem, a viděl jsem svědectví o tom, jak jim kouzlo pomáhá získat jejich zpět, tak jsem se obrátil na kouzlo a vysvětlil mu svůj problém. a on mi dal kouzlo a ujistil mě o dvou dnech, že se můj ex vrátí ke mně a k mému největšímu překvapení třetí den můj ex přišel na dveře a prosil o odpuštění. Jsem tak šťastná, že moje láska je zase zpátky a ne jen to, že se chystáme oženit. Ještě jednou děkuji Dr. Landy. Jste opravdu talentovaní a nadaní. E-mail: goodwillspelltemple@gmail.com můžete ho WhatsApp prostřednictvím mobilního telefonu +2348159101215 je jediná odpověď. Může mít velkou pomoc a já ho nepřestanu zveřejňovat, protože je to úžasný člověk.

    OdpovědětVymazat
  82. Jsem dnes tak šťastný, že jsem tuto výpověď napsal. Toto svědectví budu psát na jiných místech, abych pomohl ostatním najít toto kouzlo a získat pomoc. Jmenuji se Ana Denis. Existuje pouze jedno kouzlo kouzlo jsem kontaktoval, že mi pomohl kouzla kolečka jsem se setkal online. Strávil jsem týden s tímto mužem, když jsem začal vidět změny v mém životě a životě mého manžela. Jmenuje se Dr. Isikolo. Byl jsem ženatý 3 roky a nemohl jsem nést dítě. Můj manžel šel ven s jinou ženou a stále pít a kouřit. Bylo pro mě těžké nést a hledal jsem pomoc. Obrátil jsem se na tohoto kouzelnického lékaře a můj manžel brzy začal přicházet domů vždy po práci do dvou dnů zpočátku, brzy druhá žena ho opustila sama a brzy jsem otěhotněla. Je to svazek Joy ve mně, že jsem konečně našel pomoc s krátkou dobou kontaktu, aby mi trvalo celý život. Jak jinak budu sdílet toto svědectví svého života. Prosím, pomozte mi. Kontaktujte ho také, Ano, kontaktujte ho na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  83. Vydávám svědectví o Dr. Isikolo. V loterii jsem vyhrál 1 000 000 eur, vzal jsem radu od někoho, kdo hovořil o této skvělé kouzelnické kouzelnici s názvem DR ISIKOLO, kterou osoba podala svědectví na blogu, jak mu DR ISIKOLO pomohl vyhrát v loterii tím, že mu poslal výherní číslo i byl zvědavý a myslel jsem, že to bylo všechno vtip, dokud jsem se obrátil na toto kouzlo kouzlo, abych sám věděl, jak tato práce způsobila, že jsem strávil hodně nákupem vstupenek a nikdy nevyhrál. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co je třeba udělat, a udělal jsem to a on mi řekl, abych počkal na tři dny a skutečně mi dal vítězná čísla, abych mohl hrát v loterii, kterou jsem udělal. první mezi vítězi. Řekl mi (můj syn vše, co potřebuju, abys pro mě udělal, je ujistit se, že se o toto svědectví podělíš s ostatními tak, aby mohli vyhrát i loterii, protože nemám moc času kouzlit na internetu), to je důvod, proč jsem sdílení tohoto svědectví s vámi, že pokud chcete vyhrát v loterii je to způsob, jak on-line tipy vám mohou pomoci, kontaktujte ho na jeho isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp nebo dokonce Viber ho na +2348133261196 je jediná odpověď, že váš problém vítězství v loterii

    OdpovědětVymazat
  84. Nikdy jsem neviděl velké kouzlo jako DR ISIKOLO. je tak pravý a věrný svým slovům, jsem Vanessa Noel. Měla jsem šťastnou rodinu a byla jsem vdaná za 15 let šťastného manželského života, požehnána dvěma dětmi a byli jsme tak šťastní a bohužel můj domov a manželství se začali rozpadat, když jsem začal ztrácet práci a pak jsem začal s manželem. s problémy a on se rozešel s ME a několik týdnů později začal žádat o rozvod a já jsem byl tak zdevastovaný, protože jsem ho tak moc miloval a pak jsem se rozhodl kontaktovat kolečka kouzel a ne kouzelník, který jsem kontaktoval, byli schopni pracovat. pro mě a pak jsem ztratil naději ve všem a byl jsem téměř vzdát, když jsem se setkal s přítelem, který se vrátil z pracovní cesty a ona mi řekla o skvělé kouzlo kolečko s názvem DR ISIKOLO, který jí pomohl získat její ex přítel zpět po 48 hodinách a dala mi své webové stránky na [wwww.drisikolosolutionhome.webnode.com] ,,, a já jsem se rozhodl kontaktovat ho a vyzkoušet ho a poté, co jsem mu vyprávěl o mém utrpení, mi řekl, že se všechno vrátí, jak tomu bylo dříve a pak vrhl kouzlo pro mě a svého manžela vrátil se ke mně po 48 hodinách a byl jsem opět odvolán zpět do práce a byl dokonce povýšen z obchodního zástupce na marketingového ředitele, takže kluci opět zde je jeho Email na isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. obraťte se na něj dnes a vyřešte všechny vaše problémy.

    OdpovědětVymazat
  85. Představte si, že se přes noc stane nesmírně bohatým. Být vítězem multi-milionové loterie bude jistě život měnící událostí pro téměř každého jednotlivého vítěze loterie. Jmenuji se Joe Maquez a já jsem vyhrál 1 800 000 eur. Vím, že mnoho lidí by se divilo, jak jsem vyhrál v loterii. Věřil byste mi, kdybych vám řekl, že jsem to udělal s kouzlem? Setkal jsem se s tímto slavným kouzelníkem známým jako DR ISIKOLO a byl to ten, kdo to udělal za mě. Stejně šokující, jak to bylo pro mě, bylo mé slavné vyjádření k tisku „Jdu a schovávám se v mé posteli.“ Nikdy jsem nevěřil, že mě DR ISIKOLO vlastně dělal přes noc bohatě. Pokud chcete mít šanci na výhru a být velmi bohatý, stejně jako já, kontaktujte lékaře Isikolo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196 a budete mít štěstí. Díky za čtení a doufám, že se uvidíme nahoře.

    OdpovědětVymazat
  86. DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny ZA ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
    Jmenuji se slečna Maria, byla jsem vdaná za svého manžela po dobu 5 let, kde jsme spolu šťastně žili letos a ne až do doby, kdy cestoval do USA na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě už nechce vidět a děti, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do USA, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a já jsem zůstal jen s maminkou a nebyl jsem léčeni dobře, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, který se oženil, ji neošetřoval dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluju a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na svém počítači, jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílená na internetu paní a to na mě zapůsobilo tak moc, že ​​jsem si to zkusil. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou řekl obrovský díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. jeho e-mailová adresa je opět (drsunnydsolution1@gmail.com)

    JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

    (1) Pokud chcete své ex zpět.

    (2) pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Pokud chcete být povýšeni ve vaší kanceláři.

    (4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

    (10) pokud chcete zastavit rozvod.

    (11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

    (12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

    (13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

    (14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

    (15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

    (16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

    (17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

    (18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, vyléčení Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a vyléčení rakoviny, pokud někdo vlastní peníze.
     
    ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com), kontaktujte ho okamžitě .... zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985

    OdpovědětVymazat
  87. Jmenuji se David Roko a chci vypovídat o této velké kouzelné kouzelnici, která mi pomohla vrátit mou bývalou manželku. Moje bývalá manželka a já, kde jsem měl nedorozumění, které vedlo k našemu rozchodu, i když jsem ji několikrát prosil, abych ti odpustil a přijal mě zpět, protože vím, že jsem ji urazil, ale pokaždé, když jsem šel, jsem se vždy cítil silněji v bolesti a utrpení, vždycky odešla na mě a nechtěla by poslouchat, co musím říct, a já jsem se cítila tak prázdná ve mně, moje osamělost se stala nejhorší, až do tohoto věrného dne jsem procházel internetem a viděl jsem svědectví na internetu svědčící o Doktor Isikolo dobrou práci, kontaktoval jsem ho, který mě do 48 hodin ujistil o okamžitém výsledku. Stejně jako 48 hodin, když slíbil, že se moje žena vrátila domů, prosila o odpuštění, aby ji miloval a vážila si ji i děti navždy, jsem tak šťastná a vděčná dr. Isikolo. Moje žena je se mnou znovu zamilovaná. Pokud existuje nějaké tělo, tam, kdo je v potížích a potřebují pomoc, laskavě kontaktujte Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  88. KONTAKTUJTE TENTO VELKÝ SPELLOVÝ CASTER PRO POMOC VYHLEDAT LOTTO A LOTTERY. isikolosolutionhome@gmail.com
    Jsem velmi vděčný, že s vámi sdílím toto skvělé svědectví. Nejlepší věc, která se kdy v mém životě stala, je to, jak jsem vyhrál loterii. Jsem žena, která věří, že jednoho dne vyhraju v loterii. konečně mé sny přišly, když jsem e-mailem dr gbojie. a řekněte mu, že potřebuji čísla loterie. Přišel jsem na dlouhou cestu utrácet peníze na letenku, jen aby se ujistil i vyhrát. Ale já nikdy nevím, že vítězství bylo tak snadné až do dne, kdy jsem myslel kouzlo kolečko on-line, který tolik lidí mluvil o tom, že je velmi velký v casting loterie kouzlo, tak jsem se rozhodl dát to try.I kontaktoval tohoto muže a on udělal kouzlo a on mi dal výherní loterijní čísla. Ale věřte mi, když se tahy dostaly mezi vítěze. Vyhraji 3 000 000 milionů eur. DR ISIKOLO opravdu jste nejlepší, s těmito lidmi můžete vydělat miliony peněz prostřednictvím loterie. Jsem tak ráda, že jsem se s tímto mužem setkala, navždy vám budu vděčná. Email mu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  89. Hej, ty pláčeš, že tvoje žena tě opustila a děti pro jiného muže, už nemusíš plakat, protože jsem byl na stejném místě, dokud jsem neslyšel o DR ISIKOLO, jak má dnes tolik lidí ve svém vztahu může odvážně doporučit Dr, ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Nezklamal mě také jsem přesvědčen, že nemůže selhat taky. je to opravdu zázračný pracovník. Zkoušel jsem tolik kouzelnických koleček a psychických, když mě můj milenec opustil. DR ISIKOLO bylo jediné kouzlo, které mi pomohlo. Pro jistotu je to opravdu chrám prosperity, kde se můžete dostat zpět svého bývalého milence. DR ISIKOLO vrhla milostné kouzlo a moje žena se změnila, udělala z ní lepší ženu a všechny své tajné milence. Jsem rád, že mám sjednocenou rodinu, bez snahy DR ISIKOLO to nebylo možné. Moje žena je zpět plná lásky a upřímnosti a stalo se to jen za 48 hodin. Spojte se s DR ISIKOLO a pomozte mu s nápovědou.
    isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  90. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě instruoval a ukázal mi, co dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj kluci .... Jen chci říct velké díky (DR ISIKOLO) za to, co udělal pro mě a mou rodinu tím, že mi pomohl vyhrát loterii. Vyhrál jsem čtyři sta dvacet tisíc eur. ((420 000,00)). Jeho loterijní kouzlo je nejlepší a tak úžasné. Můj život je nyní rovnováha a já jsem nyní velmi bohatý, jak jsem vždy chtěl a jsem z pochyb. Hledáte opravdové a pravé kouzlo, které vám pomůže vyhrát velké množství loterií, které hrajete? můžete kontaktovat DR ISIKOLO, dnes je váš plán na vítězství ve Velké loterii v pořádku a dobře pro vás. Jeho kouzlo velmi reálné a pravé, nemůžu stále věřit, a Jeho kouzlo také funguje velmi rychle. Děkuji moc Dr. Peterovi za to, že mi věnoval čas, aby mi dal loterijní kouzlo. Zaplatil jsem své účty a můj dluh byl zúčtován a jsem stále mega bohatý. Pokud potřebujete opravdové kouzlo pravého kouzla, které vám pomůže vyhrát loterii, obraťte se na něj s žádostí o rychlou a naléhavou nápovědu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp on +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  92. Jsem tak rád, že jsem se o své fantastické svědectví podělil. Můj život se zcela změnil za 48 hodin. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Mám důvěru v sebe a své schopnosti poprvé ve věku. S pomocí doktora Isikola mám svého přítele zpátky v životě. Řekl omluvu 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozbít, že nedokáže zvládnout emocionální zavazadlo, které jsem nosil celou dobu. Řekl, že si myslí, že je to negativní vliv na můj život a myslel, že je nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Mám v kapse peníze, které jsou mé vlastní. (Moje kontrola šeku prošla, když mi bylo řečeno, že je to několik měsíců. Jsem živým důkazem toho, co může doktor Isikolo udělat. Děkuji vám moc děkuji doktoru Isikolovi za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Pomohli jsme si, abychom byli schopni vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem.Nikdy jsem si nemyslel, že by kouzlo mohlo pomoci pár, než jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval všechno, aby se to stalo. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také WhatsApp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  93. Každý, kdo má zkušenosti s emocionálním zlomem srdce, pochopí, jak se cítím a pochopím, jak jsem šel na jakoukoliv délku, abych získal lásku svého života, dokud jsem se nesetkal s doktorem Isikolo, že to všechno bylo nemožné a já jsem začal ztrácet naději na získání Patrika zpět, protože odešel a řekl mi, že mě v životě nikdy nechtěl vidět a já jsem byl čarodějnicí za jeho nedostatkem pokroku a nemohl pokračovat v životě. ale po setkání s velkým doktorem Isikolo za splnění jeho požadavků na mou práci, mi dal mi milenec zpět do 48 hodin, a to je něco, co jsem nikdy necítil, bylo možné, protože jsem se stal smíchem pro všechny doma a pracovat i jeho podnikání spolupracovník se mi smál a nazval mě jmény, ale teď je zpátky do mého života. teď jsem se usmívá, jak moje manželství pozvání je dána k nim také získat pomoc z tohoto dobrého člověka e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com a říct mu magret odkaz vás a já věřím, jak to udělá, že to přinese konec všech vašich vztahů nebo Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  94. Toto je webová stránka, kterou jsem četl o doktorovi Isikolo a kontaktoval ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby se oženil během měsíce května tohoto roku a já jsem se sem vrátil, abych o něm mohl psát. Dr. Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Jana Kristijan. Zveřejnění o kouzelnické kouzelnici je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říct, že mi po 3 letech bez kontaktu pomohl kouzelník. Četl jsem o doktorovi Isikolo z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se chce ke mně vrátit. Setkali jsme se v pátek a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni tady, kontaktujte Dr. Isikolo, aby vám vyřešil váš problém a udělal vám radost ze svého vztahu, který vás bolí. Láska je nejlepší pocit, jaký kdy zažil. E-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196. On je největší kouzlo a kouzelník můžete najít kdekoli online.

    OdpovědětVymazat
  95. KONTAKTUJTE TENTO VELKÝ SPELLOVÝ CASTER PRO POMOCÍ VYHLEDAT LOTTOU NEBO LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
    Jsem velmi vděčný, že s vámi sdílím toto skvělé svědectví. Nejlepší věc, která se kdy v mém životě stala, je to, jak jsem vyhrál loterii. Jsem žena, která věří, že jednoho dne vyhraju v loterii. konečně mé sny přišly, když jsem e-mailem DR ISIKOLO. a řekněte mu, že potřebuji čísla loterie. Přišel jsem na dlouhou cestu utrácet peníze na letenku, jen aby se ujistil i vyhrát. Ale já nikdy nevím, že vítězství bylo tak snadné až do dne, kdy jsem myslel kouzlo kolečko on-line, který tolik lidí mluvil o tom, že je velmi velký v casting loterie kouzlo, tak jsem se rozhodl dát to try.I kontaktoval tohoto muže a on udělal kouzlo a on mi dal výherní loterijní čísla. Ale věřte mi, když se tahy dostaly mezi vítěze. Vyhraji 1.900.000 milionů eur. DR ISIKOLO opravdu jste nejlepší, s těmito lidmi můžete vydělat miliony peněz prostřednictvím loterie. Jsem tak ráda, že jsem se s tímto mužem setkala, navždy vám budu vděčná. Email mu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  96. Chci rychle použít toto médium, abych řekla celému vesmíru, že existuje opravdové kouzlo, které je mocné a pravé, měl jsem problémy se vztahem, které mě téměř zbavily mentality a emoce poté, co se se mnou rozešel můj manžel. Tak jsem se dostal do kontaktu s doktorem Isikolo, aby mi pomohl sjednotit mé manželství a vrátit mého manžela, který mě opustil. Když jsem se obrátil na Dr. Isikola, dal mi kouzlo lásky a za pouhých 48 hodin, jak mě ujistil, můj manžel, který řekl, že se mnou nemá nic společného, ​​mi zavolal a začal prosit a on byl zcela remoreseful. Teď jsem tak šťastný, protože je nyní s tolika láskou a péčí. dnes jsem rád, že vám všem vím, že toto kouzlo kouzelník má pravomoci smířit rodiny a přivést zpět milovníky, protože jsem nyní spokojený s manželem znovu. Obraťte se na něj na jeho e-mail o pomoc, a já jsem tak přesvědčen, že by vám mohl pomoci. kontaktujte Dr. Isikola na jeho e-mailu. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř vždy jsme měli boje a argumenty. Bylo to horší v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se, abych změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a vyzkoušel všechno, ale pořád, nic nefungovalo.

    Průlom přišel, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se neochotně zkusit, že jsem byl zoufalý a odešel bez možnosti volby ... On dělal zvláštní modlitby a používal kořeny a byliny ... Do 2 dnů on volal mě a byl omlouván za všechny emocionální trauma, které on mě způsobil, on se vrátil do domu a my nadále žít šťastně. co úžasný zázrak Baba Egbe udělal pro mě a mou rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým jsem se již léta zabýval

    Zavedl jsem ho do mnoha párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoliv typu, kontaktujte Baba Egbe nyní prostřednictvím svého emailu: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  98. To je ta nejkrásnější věc, jakou jsem kdy zažila v životě, a musím se o toto skvělé svědectví podělit. Děkuji velkému doktorovi Isikolovi za čas, který mi pomohl vrhnout kouzlo, které přivedlo mého manžela domů ke mně, který mi náhle ztratil zájem po jednom měsíci zasnoubení, ale dnes jsme šťastně ženatí s jedním dítětem a my jsme více šťastnější než nikdy předtím, byl jsem opravdu šokován a ohromen, když můj manžel poklekl, prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Jsem opravdu málo slov a radostných a nevím, jak moc mohu vyjádřit své uznání vy Isikolo jste Godsent, abyste obnovili zlomený vztah. Hluboce si užívá pomoci lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, dostat své bývalé milence zpět, zastavit urážlivé vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a více, kontaktovat ho dnes a nechat ho ukázat zázraky a úžas jeho lásky Systém pravopisu. Přináší výsledky ve svém nejlepším kouzlu, pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  99. To je ta nejkrásnější věc, jakou jsem kdy zažila v životě, a musím se o toto skvělé svědectví podělit. Děkuji velkému doktorovi Isikolovi za čas, který mi pomohl vrhnout kouzlo, které přivedlo mého manžela domů ke mně, který mi náhle ztratil zájem po jednom měsíci zasnoubení, ale dnes jsme šťastně ženatí s jedním dítětem a my jsme více šťastnější než nikdy předtím, byl jsem opravdu šokován a ohromen, když můj manžel poklekl, prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Jsem opravdu málo slov a radostných a nevím, jak moc mohu vyjádřit své uznání vy Isikolo jste Godsent, abyste obnovili zlomený vztah. Hluboce si užívá pomoci lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, dostat své bývalé milence zpět, zastavit urážlivé vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a více, kontaktovat ho dnes a nechat ho ukázat zázraky a úžas jeho lásky Systém pravopisu. Přináší výsledky ve svém nejlepším kouzlu, pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř vždy jsme měli boje a argumenty. Bylo to horší v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se, abych změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a vyzkoušel všechno, ale pořád, nic nefungovalo.

    Průlom přišel, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se neochotně zkusit, že jsem byl zoufalý a odešel bez možnosti volby ... On dělal zvláštní modlitby a používal kořeny a byliny ... Do 2 dnů on volal mě a byl omlouván za všechny emocionální trauma, které on mě způsobil, on se vrátil do domu a my nadále žít šťastně. co úžasný zázrak Baba Egbe udělal pro mě a mou rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým jsem se již léta zabýval

    Zavedl jsem ho do mnoha párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoliv typu kontaktujte nyní Baba Egbe přes svůj email: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  101. Jmenuji se Nora Zvonimir, jsem zde, abych se podělil o svědectví o tom, jak mi pomohl doktor Isikolo. Po jednom pětiletém vztahu se svým přítelem se náhle změnil a přestal mě pravidelně kontaktovat, přišel s výmluvami, že mě pořád neviděl. Přestal odpovídat na mé hovory a mé sms a přestal mě pravidelně vidět. Pak jsem ho začal několikrát chytat různými dívkami, ale pokaždé, když řekl, že mě miluje a že potřebuje nějaký čas, aby přemýšlel o našem vztahu. Ale nemůže přestat přemýšlet o něm, tak jsem se rozhodl jít online a viděl jsem tolik dobrých mluvit o této kouzlo kouzelníka s názvem Dr Isikolo a já ho kontaktovat a vysvětlit mu jeho problémy. Vrhl mi milostné kouzlo, které používám a po 48 hodinách se můj přítel ke mně vrátil a začal mě pravidelně kontaktovat a po několika měsících jsme se společně přestěhovali a on byl více otevřený. se mnou než jeho přátelé. Nakonec jsme se oženili a už tři roky jsme se se synem oženili. Od té doby, co mi doktor Isikolo pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Můžete také kontaktovat toto kouzlo a získat svůj vztah oprav. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo zavolejte nebo Whatsapp mu svou přímou linku +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  102. Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E-mail DR ISIKOLO pro rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenalezl DR ISIKOLO o tom, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, DR ISIKOLO za to, že jste dodržel svá slova a vaše sliby, že ho vrátíte zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř pokaždé jsme měli boje a argumenty. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme. co úžasný zázrak udělala Baba Egbe pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte Babu Egbe nyní prostřednictvím jeho e-mailu: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř pokaždé jsme měli boje a argumenty. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme. co úžasný zázrak udělala Baba Egbe pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte Babu Egbe nyní prostřednictvím jeho e-mailu: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, já jsem Korina Dino z Francie, chci jen poděkovat děkuji dr. Isikolou za skvělé kouzlo. Moje manželství 9 let se třemi dětmi se chýlí ke konci, když mi pomohlo velké kouzlo. Po dvou dnech, kdy začal pracovat, se můj manžel vrátil a řekl mi, že neví, co přišlo nad ním, což ho vedlo k rozvodu. Bylo to jako zázrak, protože jsem s ním celé týdny potěšil, a koupil jsem mu nové auto, které odmítl, a dokonce žádám o důvod, proč mě chtěl rozvést, ale nic neřekl. Byl jsem nešťastný, že mě opustil pro jinou ženu, viděl jsem komentář dr. Isikola, jak pomáhá mnoha lidem dostat zpět jejich milence zpět k nim, řekl jsem mu svůj problém, řekl, že mi pomůže, abych ho dostal zpátky, myslel jsem, že to bylo atlet, který za čtyři dny řekl, že se můj manžel vrátí ke mně ten věrný týden, který mi zavolal manžel a řekl, že se vrací domů, byl to pro mě sen, dokud jsem ho neviděl, že jsme všichni šťastní, prosím, každé tělo pokud se s ním setkáte, je to skvělý muž email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  106. Nikdy jsem neviděl ani neslyšel o člověku, jako je Dr. Idialu. Dr. Idial je Bůh v lidské podobě, lidé ho nazývají Bohem na Zemi. Můj manžel na mě vždycky podvádí, a pokaždé, když mu řeknu, aby přestal podvádět, zlobí se a hrozí, že opustí dům, bude i nadále podvádět měsíce, protože přivede druhou manželku domů, když tam nejsem. Miloval jsem ho tolik a nechtěl jsem ho ztratit, ale k mému velkému překvapení jsem se jednoho dne vrátil ze své práce a zjistil, že vzal své věci a šel žít s ostatními ženami. Plakala jsem a zůstala sama, dokud mi kamarádka v kanceláři neřekla, jak jí Dr. Idialu pomohla přivést jejího manžela po 6 letech rozvodu, a tak jsem se okamžitě spojila s Dr. Idialu prostřednictvím WhatsApp a řekla jsem mu její situaci a řekla: Pomozte mi a mému manželovi vrátí se a prosí mě na kolenou do 12-16 hodin. Udělal jsem všechno, co mi doktor Idialu řekl, a k mé velké radosti se všechno stalo do 1 hodiny, stejně jako předtím Dr. Idialu. Můj manžel se ke mně vrátil, padl na kolena, plakal a prosil mě, abych mu odpustil. Potřebuješ pomoc? Kontaktujte Dr. Idial nyní e-mailem: doctoridialuspellcaster@gmail.com nebo prostřednictvím WhatsApp: +2348118448718

    OdpovědětVymazat
  107. Nikdy jsem neviděl ani neslyšel o člověku, jako je Dr. Idialu. Dr. Idial je Bůh v lidské podobě, lidé ho nazývají Bohem na Zemi. Můj manžel na mě vždycky podvádí, a pokaždé, když mu řeknu, aby přestal podvádět, zlobí se a hrozí, že opustí dům, bude i nadále podvádět měsíce, protože přivede druhou manželku domů, když tam nejsem. Miloval jsem ho tolik a nechtěl jsem ho ztratit, ale k mému velkému překvapení jsem se jednoho dne vrátil ze své práce a zjistil, že vzal své věci a šel žít s ostatními ženami. Plakala jsem a zůstala sama, dokud mi kamarádka v kanceláři neřekla, jak jí Dr. Idialu pomohla přivést jejího manžela po 6 letech rozvodu, a tak jsem se okamžitě spojila s Dr. Idialu prostřednictvím WhatsApp a řekla jsem mu její situaci a řekla: Pomozte mi a mému manželovi vrátí se a prosí mě na kolenou do 12-16 hodin. Udělal jsem všechno, co mi doktor Idialu řekl, a k mé velké radosti se všechno stalo do 1 hodiny, stejně jako předtím Dr. Idialu. Můj manžel se ke mně vrátil, padl na kolena, plakal a prosil mě, abych mu odpustil. Potřebuješ pomoc? Kontaktujte Dr. Idial nyní e-mailem: doctoridialuspellcaster@gmail.com nebo prostřednictvím WhatsApp: +2348118448718

    OdpovědětVymazat

  108. Love Spells- Jak jsem dostal svého manžela Zpět.Čtěte více o Dr. Ilekhojie jeho kontaktní údaje viz níže: gethelp05@gmail.com

    WhatsApp him now +2348147400259 Můžete také navštívit jeho webovou stránku https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    Můj manžel, který se přede mnou odešel před 2 lety, mě začal volat a chtěl, abychom se vrátili zpět Kouzlo lásky Ilekhojie přimělo manžela se se mnou smířit. Když se vrátil, byl na mě, líbal se a mnul mi a řekl mi, jak moc mi chyběl a miluje mě. Dr. Ilekhojie je v opravářském vztahu velkolepý! Jeho práce je úžasná, jsem rád, že vás všechny informuji, že toto kouzlo má schopnost přivést milence zpět. Protože jsem nyní se svým manželem spokojený. Důrazně doporučuji tuto službu pro ty, kteří mají problémy se snahou obnovit vztah tam. on je skutečný obchod. Ilekhojie můžete kontaktovat na níže uvedené kontaktní údaje: gethelp05@gmail.com

    WhatsApp ho nyní +2348147400259

    Můžete také navštívit jeho webovou stránku https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    OdpovědětVymazat
  109. Nikdy jsem neviděl ani neslyšel o člověku, jako je Dr. Idialu. Dr. Idial je Bůh v lidské podobě, lidé ho nazývají Bohem na Zemi. Můj manžel na mě vždycky podvádí, a pokaždé, když mu řeknu, aby přestal podvádět, zlobí se a hrozí, že opustí dům, bude i nadále podvádět měsíce, protože přivede druhou manželku domů, když tam nejsem. Miloval jsem ho tolik a nechtěl jsem ho ztratit, ale k mému velkému překvapení jsem se jednoho dne vrátil ze své práce a zjistil, že vzal své věci a šel žít s ostatními ženami. Plakala jsem a zůstala sama, dokud mi kamarádka v kanceláři neřekla, jak jí Dr. Idialu pomohla přivést jejího manžela po 6 letech rozvodu, a tak jsem se okamžitě spojila s Dr. Idialu prostřednictvím WhatsApp a řekla jsem mu její situaci a řekla: Pomozte mi a mému manželovi vrátí se a prosí mě na kolenou do 12-16 hodin. Udělal jsem všechno, co mi doktor Idialu řekl, a k mé velké radosti se všechno stalo do 1 hodiny, stejně jako předtím Dr. Idialu. Můj manžel se ke mně vrátil, padl na kolena, plakal a prosil mě, abych mu odpustil. Potřebuješ pomoc? Kontaktujte Dr. Idial nyní e-mailem: doctoridialuspellcaster@gmail.com nebo prostřednictvím WhatsApp: +2348118448718

    OdpovědětVymazat
  110. jen se chci podělit o své svědectví o tom, co pro mě Bůh udělal pomocí velkého muže míru a lásky, restaurátora domů, on opravdu Bůh poslal .. na Zemi, jsem ženatý už jedenáct let jsme měli našeho prvorozence pět let po sňatku jsme čekali dalších 10 let na další dítě, ale věděli jsme, že jsme s manželem šli na test plodnosti a my jsme řekli, že moje vejcovod byla zablokována ... v té době jsem ztratil veškerou naději .. plakat celý den a noc můj manžel se mě snaží utěšit a moje malá holčička .. Také jsme šli do jiné nemocnice na test, že řekli, že nemůžu otěhotnět .. Když se ztratila veškerá naděje, říkám online svědectví o dobré práci DralashiraPředtím o tom můj manžel požádal, abych to zkusil a já to udělal, řekl mi, co mám dělat, a požádal mě, abych věřil, že Bůh alashiry to udělá pro mě a já věřím ... Cítil jsem se trochu horečnatě potvrdit těhotenství, ale stále jsem viděl své období, až do dvou měsíců, ve třicet jednoho týdne jsem začal experimentovat Když jsem se dostal do nemocnice, byl jsem poslán zpět kvůli žádné kontrakci, zavolal jsem velkému dr. Alashirovi, abych si poradil s tím, že mám víru, že se nic nestane, požádá mě, abych udělal nějaké přiřazení a řekl mi, co mám dělat, a já jsem to hle, o dva týdny později jsem se musel vrátit do nemocnice, kde mi byla doručena bezpečnost holčičky ... Děkuji mu za více informací, kontaktujte ho na e-mailu dr.alashirao1 @ gmail.comorwhatsap + 23408034395438 vám pomůže…

    OdpovědětVymazat
  111. mon mariage a été séparé pendant 9 ans et 11 mois, tout espoir était perdu pour le retour de mon mari..parce qu'il a déjà une autre femme, j'ai été pris en charge pour les enfants seuls les choses étaient si difficiles à gérer, il y a un jour que j'ai vu groupe sur Facebook, qui parlait de marié mais vivant célibataire, j’ai rejoint le groupe pour savoir de quoi il s’agissait..Je partage mon problème, un ami m’a envoyé un message dans ma boîte de réception me racontant sa situation et comment le docteur Alashira l’a aidée..Never crois-moi, elle me demande de l'essayer, et je le fais .. J'ai contacté le Grand Dr Alashira à dr.alashirao1@gmail.com et je lui ai tout dit. Il m'a dit qu'il m'aiderait si je le croyais et que je le croyais. il a demandé à envoyer la photo de mon mari que je fais..il a dit que je devrais cesser d'avoir peur que mon mari ne revienne..après 2 jours miraculeux, j'ai vu un appel et j'ai pris la vue que c'était mon mari qui m'appelait mon téléphone. je suis désolé qu'il ne sache pas ce qui se passe, je pensais que c'était une blague le lendemain, j'ai vu mon mari devant moi avec son ami mendiant toujours en lui disant que je devrais lui pardonner, je ne sais pas comment il l'a fait.indeed Dr Alashira est un grand homme un restaurateur à domicile Je promets de partager sa bonté avec le monde parce que le monde a besoin d'un semblable homme ..veuillez le contacter par e-mail dr.alashirao1@gmail.com ou ajoutez-le sur WhatsApp +2348034395438 il est en effet un homme de paix..il peut vous aider si vous croyez ..

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, jmenuji se harriet, procházel článkem a zjistil jsem o muži jménem Velký dr alashira. Trpěl jsem problémy s rozchodem u různých chlapů. Musel jsem se obrátit na kouzla. Pro mého muže Ben, Ben byl onthe pokaždé, když mě nechal pro jinou ženu, ale zůstal jsem pozitivní a věřil, že bych ho mohl nechat zpátky a přinutit ho, aby zůstal. Já a hle, Velká Velká alashira mi pomohla. Vidím a já se brzy vdáme. uzdravit, a tak mi pomohl zastavit můj problém se srdečním zatknutím. Děkuji mu a děkuji Bohu za dar, který mu byl dán. Pokud máte jakýkoli problém, kontaktujte ho na tomto e-mailu:

    Kontaktujte ho pro následující a podívejte se na skvělou práci velkého alashirského emailu dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.
    {2} Pokud chcete být velmi úspěšní
    (3) Pokud hledáte práci
    (4) Chcete být povýšen ve vaší kanceláři.
    (5) Chcete, aby ženy / muži běžely po vás.
    (6) Pokud chcete dítě.
    (7) Chcete být bohatí.
    (8) chcete získat Ženatý kouzla
    (9) Odstraňte nemoci z kouzla svého těla
    (10) Obchodní kouzlo
    (11) Vítězná čísla z loterie
    (12) Přineste zpět ztracenou lásku, abyste snížili hmotnost
    a mnoho dalších …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

    OdpovědětVymazat
  113. tout le monde je suis ici pour partager mon témoignage sur un grand homme, un homme de paix et aimant un restaurateur à la maison, je m'appelle (Mme Julian), j'ai un problème de santé (obésité). En tant qu'obèse, je pesais 176 kg. Tout ce qui est possible pour gérer mon poids mais en vain "J'ai pris toutes les manières du thé chinois au thé Lipton, au thé vert même au thé australien et à certains compléments alimentaires liés. Mon poids continue de monter en flèche à la journée. J'ai contacté de nombreux médecins et amis pour obtenir de l'aide, , Témoignage d’un homme qui n’était pas infecté par le VIH grâce à l’assistance du docteur Alashira et à de nombreux autres témoignages, dont une dame aidée par le docteur Alashira pour la restauration de son domicile, je me suis dit que je lui avais donné la possibilité d’essayer. à propos de ma condition, il me dit que je ne devrais pas craindre que ma condition ne reste pas la même. Ensuite, il me demande si je crois et j'ai dit Oui, je crois, il m'a dit quoi faire et il a dit qu'il enverrait des herbes que je prendrais , voici juste quelques jours que je voyais des changements que les herbes ont commencé à travailler Sur moi, j'ai commencé à perdre du poids, maintenant je pèse 100 kg ,,, je suis ici pour reconnaître la bonté du docteur Alashira pour son excellent travail. Je promets de partager le bon travail au monde pour son intervention sur mon poids, vous pouvez E -mail lui dr.alashirao1@gmail.com ou WhatsApp +2348034395438 s'il vous plaît crois qu'il va vous aider dans n'importe quel genre de situation des problèmes de mariage, affaires, élargissement de la richesse de puissance de Dick et beaucoup plus E-mail dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp + 2348034395438.justcontacthim il va vous aider..Merci ....

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj diváci, jsem tu, abych se podělil o skvělou práci alashiry ... Viděl jsem příspěvek ženy, která sdílela její svědectví v říjnu - 12- 2018, o tom, jak alashira jí pomáhá budovat její rodinu zpět. Byl jsem tak ohromen, že jsem zůstal mnoho letwithoutajob .. Věci pro mě byly tak drsné, požádaly o práci v mnoha společnostech, zdá se, že se nic neděje, než jsem viděl jinou ženu, která sdílela další svědectví, jak jí alashira pomohla za pouhé 2 měsíce, co hledala, před rokem. Svědectví a já jsem se rozhodl ho zaměstnat a řekl jsem mu všechno, co jsem prošel důkladně, a řekl, že bych se neměl bát, že to udělá pro mě, že bych měl uvěřit a řídit se jeho pokyny a udělal jsem, věřím a doufám s pevnou vírou, že udělej to, po slyšení je dobrá práce a život měnící svědectví lidí, na začátku 1 měsíce jsem ho kontaktoval, dostal jsem e-mail z Dubaje na zahraniční zaměstnání, na které jsem nikdy nepožádal, později ten týden, Igot volání z velké zásoby od někoho Nikdy jsem nevěděl, byl jsem zmatený , následující týden jsem dostal přednáškovou práci na soukromé univerzitě, kterou žádám o online online v Číně, abych se naučil angličtinu .. Když jsem se vrátil k přednáškové práci, i když to není snadné, ale práci miluji, zapečetil jsem dubajskou práci a dal jsem tuto nabídku jinak, kamarád, který to má na starosti ..truly Alashira je skvělý muž a Bůh poslán .. triple udělal v mém životě ... děkuji doktore alashira..kontaktujte ho za pomoc dr.alashirao1@gmail.com neboWhatsApp + 2348034395438… . Děkuji za čtení .. Pan Jude kodjo…

    OdpovědětVymazat
  115. jen se chci podělit o své svědectví o tom, co pro mě Bůh udělal pomocí velkého muže míru a lásky, restaurátora domů, on opravdu Bůh poslal .. na Zemi jsem byl ženatý už jedenáct let po sňatku jsme čekali dalších 10 let na další dítě, ale vím, šli jsme se svým manželem na test plodnosti a my jsme řekli, že moje vejcovod byla zablokována ... v té době jsem ztratil veškerou naději .. Pláču všechny den a noc se můj manžel pokoušel utěšit mě a moji malou holčičku .. Také jsme šli do jiné nemocnice na test, že řekli, že nemůžu otěhotnět .. Když se ztratila veškerá naděje, říkám online svědectví o dobré práci DralashiraI řekl svému manželovi o tom, že mě žádá, abych to zkusil, a řekl mi, co mám dělat, a požádal mě, abych uvěřil, že Bůh alashiry to pro mě udělá a já věřím ... Cítil jsem se trochu horečky, šel jsem na prohlídku I bylo potvrzeno těhotenství, ale stále jsem viděl své období, až do dvou měsíců, ve třicet jednoho týdne jsem začal experimentovat způsobující vysoký krevní tlak a upadl jsem do práce. Když jsem se dostal do nemocnice, byl jsem poslán zpět kvůli žádné kontrakci, zavolal jsem velkému dr. Alashirovi, abych si poradil s tím, že mám víru, že se nic nestane, požádá mě o skvělou práci a řekl jsem, co mám dělat, a já jsem to hle, o dva týdny později jsem se musel vrátit do nemocnice, bylo mi doručeno bezpečí holčičky ... děkuji mu za více informací kontaktujte ho na e-maildr.alashirao1@gmail.com nebo Whatsap + 23408034395438 vám pomůže ...

    OdpovědětVymazat
  116. Prosím, přečtěte si a také kontaktujte dr. Isikolo, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
    Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi pobytu, ale žádný z nich nemohl přivést Andro zpět ke mně. Byl to jen doktor Isikolo, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a urgentní milostné kouzlo, abyste přivedli zpět své laskavé kontaktování dr. ​​Isikola, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  117. Toto je moje svědectví o dobré práci doktora Isikola, který mi pomáhá. Jsem Monika Nicholas. A omlouvám se, že jsem to dal na síť, ale budu muset na tomto světovém špionážním kolečku, které přivedlo zpátky mého manžela, který mě opustil za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu, který zveřejnil jeden z klientů, který mi pomůže , Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl o kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO, o kterém slyšel, a dal mi e-mailovou adresu, abych mu mohl napsat kouzlo, abych mu řekl své problémy. Za pouhé 2 dny se můj manžel vrátil ke mně. Chci jen poděkovat za toto pravdivé a upřímné kouzlo, pane, vše, co jste řekli, se stalo a děkuji vám, pane. Prosím, chci říct všem, kdo hledají jakékoli řešení problému, radím vám, abyste se laskavě poradili s tímto kouzelníkem, on je skutečný, je silný a cokoli, co kouzlo řekne, je to, co se stane, protože všechno, co kouzlo řekl, já přišel projít. Můžete ho laskavě kontaktovat na: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo VIBER ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  118. JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Lydia Gomez, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usmívám. Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi na rok Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B
    6. Pokud chcete otěhotnět

    OdpovědětVymazat
  119. JAK ZÍSKAT SVOU HANDBAND ZPĚT S SKUTEČNÝM A EFEKTIVNÍM KOUPENÍM Z DR Eddy Jmenuji se Rosa Souza, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usměju. Můj manžel mě nechal se dvěma
    děti po dobu jednoho roku jsem si myslel, že ho znovu neuvidím, dokud nepotkám dámu jménem Cleusa, která mi řekla o kouzelníkovi jménem Dr.Eddy, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistila mě, že 48 hodin , můj manžel by se ke mně vrátil, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a prosil o odpuštění, že to byla práce ďáblů, takže jsem byl takovým zázrakem tak překvapen, že jsem si nedokázal představit, ale jakmile kouzlo bylo sesláno, otěhotněla a porodila mé třetí dítě, pokud od něj potřebujete pomoc, můžete ho kontaktovat e-mailem: dreddyspiritualtemple@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolat: +23408160830324

    OdpovědětVymazat
  120. Jsem Felicia, ztratil jsem svého manžela, dokud mi můj přítel nedal počet poslaných bohů, jmenuje se dr.ologodo, řekl mi, že se můj manžel vrátí ke mně, pokud mohu udělat cokoli, co se zeptám dr.ologodo, ale já
    pochyboval, ale později jsem se rozhodl to zkusit, zavolal jsem mu a vysvětlil všechno a řekl mi, že můžeme vidět, co může dělat. Včera jsem zavolal a zkontroloval, kdo to je, hle, byla to má drahá
    Manžel, který mě volal, abych ho vyzvedl z letiště.
    Teď jsem tak šťastný a vděčný. Pokud víte, že máte stejný problém, kontaktujte drologodospellhome@gmail.com nebo zavolejte na +2347053821755.

    OdpovědětVymazat
  121. JAK ZÍSKAT SVOU HANDBAND ZPĚT S SKUTEČNÝM A EFEKTIVNÍM KOUPENÍM Z DR Eddy Jmenuji se Rosa Souza, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usměju. Můj manžel mě nechal se dvěma
    děti po dobu jednoho roku jsem si myslel, že ho znovu neuvidím, dokud nepotkám dámu jménem Cleusa, která mi řekla o kouzelníkovi jménem Dr.Eddy, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistila mě, že 48 hodin , můj manžel by se ke mně vrátil, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a prosil o odpuštění, že to byla práce ďáblů, takže jsem byl takovým zázrakem tak překvapen, že jsem si nedokázal představit, ale jakmile kouzlo bylo sesláno, otěhotněla a porodila mé třetí dítě, pokud od něj potřebujete pomoc, můžete ho kontaktovat e-mailem: dreddyspiritualtemple@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolat: +23408160830324

    OdpovědětVymazat
  122. Chci použít toto médium rychle a říct celému vesmíru, že existuje skutečná magie, která je silná a pravdivá, měl jsem problémy se vztahem, které mě téměř mentálně a emocionálně omdlely poté, co se můj manžel rozešel se mnou. Takže jsem kontaktoval doktora ologodo, aby mi pomohl dostat se zpět do manželství a přivést zpět mého manžela, který mě opustil. Když jsem se spojil s dr. Ologodo, udělal mi laskavé kouzlo a za pouhých 48 hodin, když mě ujistil, můj manžel, který řekl, že se mnou nemá co do činění, mě znovu zavolal a začal mě prosit a prosil mě, abych byl úplně obnoven. Teď jsem tak šťastný, protože je zpět s tolik lásky a péče. Dnes s potěšením oznamuji, že toto kouzlo má moc vracet rodiny a milovníky návratu, protože jsem nyní se svým manželem opět spokojený. Kontaktujte ho e-mailem o pomoc. Věřím, že vám mohl úplně pomoci. Zde je jeho e-mail: drologodospellhome@gmail.com Whats-app him: +2347053821755. svědčí o Felicia. z USA

    OdpovědětVymazat
  123. Jsem tak šťastný, že jsem dostal půjčku od paní Sarah Abubakerové, nyní se můj život vrátil do normálu, a moje podnikání se hladce děje díky paní Sarah Abubakerové, můžete jej také kontaktovat, pokud dnes potřebujete půjčku? Pošlete mu e-mail na adresu: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Špatný kredit, dobrý !! 100% přijetí okamžitých půjček, získejte nabídku do 24 hodin
    Získejte osobní půjčku od (10 000 $ do 90 000 000 $, 3,0%
    úroková sazba Naše půjčky jsou dobře pojištěné a maximální zabezpečení je naší prioritou, jste finančně komprimovaná?
    Hledáte finanční prostředky na splácení půjček a dluhů?
    Hledáte financování pro zahájení vlastního podnikání?
    Potřebujete soukromé nebo firemní půjčky pro různé účely?
    Hledáte úvěry na velké projekty?
    Hledáte finanční prostředky na různé další procesy?
    Poznámka: Nabízíme jednotlivcům následující půjčky
    * Komerční půjčky.
    * Osobní půjčky.
    * Obchodní úvěry.
    * Investiční půjčky.
    * Rozvojové půjčky.
    * Půjčky na nákup.
    * Stavební úvěry.
    * Půjčky pro společnosti a mnoho dalších:
    a mnohem více při úrokové sazbě 3%;
    jak se přihlásit?
    e-mail: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. POTŘEBUJETE PŮJČENÍ Jste obchodní muž nebo žena? Potřebujete finanční prostředky k zahájení vlastního podnikání? Splácení úvěru není špatný zvyk, za který by se měl stydět okamžitě. Vážný problém nastává pouze v případě, že splacení půjčky příliš zatěžuje rozpočet. Jakmile není dost peněz na zaplacení další splátky, musíme jednat rychle.
    potřebujete úvěr na vypořádání svého dluhu nebo na splacení svých účtů nebo na zahájení pěkného podnikání? Potřebujete finanční prostředky na financování projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby v jakékoli výši a do jakékoli části světa pro (jednotlivce, společnosti, realitní kanceláře a spoluzakladatelské subjekty) s naší vynikající úrokovou sazbou 3%. Informace o aplikaci a další informace zašlete na následující e-mailovou adresu: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Toto je web, který jsem četl o doktoru Ilekhojie a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě vzal během měsíce května tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal příspěvek. Doktor Ilekhojie vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět po 3 letech bez kontaktu. Četl jsem o doktoru Ilekhojie z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se v pátek a on mi navrhl ... Byl to nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte doktora Ilekhojie, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu gethelp05@gmail.com nebo přímo na aplikaci App 2348147400259

    OdpovědětVymazat
  127. Rád sdílím své svědectví o tomto skvělém kouzelníkovi. Je mi 34 let, oženil jsem se ve věku 25 let. Mám dítě a šťastně jsem žil s rodinou. po dobu 9 měsíců jsem sledoval, jak se moje manželské chování stalo tak podivným a já opravdu nechápu, co se děje, zabalil se z domu do jiné ženy, která ho tak miluji, že jsem ho nikdy nesnívala o jeho ztrátě, zkusím své co nejlépe se ujistit, že se můj manžel vrátí ke mně, ale bezvýsledně, plaču a pláču o pomoc, diskutoval jsem o tom se svým nejlepším přítelem MARGERETem a slibuje mi, že mi pomůže. Řekla mi o muži jménem DR AJAYI, řekla mi, že je velmi mocný muž, kterému lze důvěřovat a že v otázkách lásky neexistuje nic, co by nedokázal vyřešit, a řekla mi, jak pomohl nesčetnému počtu lidí při obnovování jejich vztahů. Byl jsem opravdu přesvědčen a rozhodl se to zkusit, takže jsem kontaktoval jeho e-mailovou adresu na drajayi1990@gmail.com
    Vysvětluji mu celý svůj problém, řekl mi, že bych se neměl bát, že všechny mé problémy budou vyřešeny okamžitě. Řekl mi, co mám dělat, abych dostal svého manžela zpět, a řekl jsem, řekl, že po 3 dnech se můj manžel vrátí ke mně a začne žebrat, a opravdu se to stane, když řekl, byl jsem velmi překvapen, to je tak úžasné. Jsem velmi rád, že můj vztah je nyní velmi těsný a oba znovu žijeme šťastně. Pokud máte podobný problém, kontaktujte ho hned
    (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) NEBO Whatsapp na +2347084887094 a nechte svůj problém vyřešit jednou provždy. Jsem o tom živým svědectvím.

    OdpovědětVymazat
  128. SAVE VAŠE VZTAHY A VAŠE EX BOYFRIEND / GIRLFRIEND ZPĚT! KONTAKT. VIA CALL WHATSAPP +2348072971407 .. OR.EMAIL. (Udamoonspellhome00@gmail.com). Chci ocenit DR. UDA pro obnovení mého manželství s jeho kouzlem po dvou letech odloučení s manželem, s pomocí velkého kouzelníka DR .UDA můj manžel se vrací domů a nyní jsme spolu šťastně spolu díky DR. UDA. Specializuje se na všechny druhy případů Ex_Back, jako je
    1 LOVE SPELL
    2 VYHRAJTE ZPĚT
    3 OVOCE ŽENY
    PŘÍPRAVA KURTOVÉHO PŘÍPADU Kontaktujte ho o pomoc
    prostřednictvím jeho e-mailu. (Udamoonspellhome00@gmail.com) NEBO Zavolejte WhatsApp: +2348072971407 ...

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj pán / pani Máte finančné problémy? Už sa nemusíte báť, pôžička vám môže pomôcť! Máte online: - Osobné a komerčné pôžičky - Úvery na bývanie - Úvery na vozidlá - Spätné získavanie úverov - Investičné pôžičky Moja finančná kapacita je 5 000 až 8 000 000 s úrokovou sadzbou 3%. Požadované pôžičky sa získajú do 48 hodín od podania žiadosti. pre viac informácií prosím kontaktujte moju adresu Mail: Peterheymannloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj kluci! jmenuji se BOŽENA, z češtiny jsem po čtyřech letech manželství ztratil manžela s jinou ženou. Měli jsme krásné manželství, ale navázal vztah se spolupracovníkem, který ho pronásledoval. Žije nedaleko své práce a odmítal se mnou mluvit nebo se vrátit domů. Byl jsem tak zdevastovaný a bylo pro mě těžké zvládnout to. Velmi jsem se bál a potřeboval pomoc. Když jsem jednoho dne procházel internet, narazil jsem na poznámku Amber, která naznačovala, že Dr.Ogunze jí pomohla vyřešit její manželské problémy, obnovit rozbité vztahy atd. Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho e-mailem: drogunzesolutionhome@gmail.com a udělal pro mě kouzlo. O 28 hodin později za mnou přišel můj manžel a omluvil se za křivdy, které udělal, a snažil se to už nikdy neudělat. Od té doby se všechno vrátilo zpět do normálu. Já a moje rodina zase spolu šťastně žijeme .. Děkuji Dr.Ogunze. Pokud potřebujete kouzlo, které dokáže seslat kouzlo, které opravdu funguje, navrhuji, abyste ho kontaktovali. Nezklame vás a dokáže vyléčit také myomy. Dávám vám 100% záruku, že vám pomůže. Jeho e-mail: drogunzesolutionhome@gmail.com Díky Dr.Ogunze.

    OdpovědětVymazat
  131. POTŘEBUJETE PŮJČENÍ NEBO CHCETE UDĚLAT VAŠE DOMY, VYPLATIT BILLY, ROZŠÍŘIT VÁŠ OBCHOD S 3% ÚROKEM? HLEDEJTE DALŠÍ KONTAKT Via: Peterheymannloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj všichni!
    Potřebovat pomoc?
    Potřebujete naléhavou půjčku všeho druhu.
    Mezi 1 000 a 50 000 000,00 EUR
    * 3% úroková sazba
    * Výběr 1-35 let na splacení.
    * Vyberte si mezi platným měsíčním a ročním plánem.
    * Flexibilita úvěru.
    Pokud máte nápovědu, kontaktujte nás.
    Jméno: Adresa: Země: Potvrdit
    Telefon: Měsíční příjem:
    Neváhejte kontaktovat pana Kayla Abubakera
    Hospodářská pomoc
    Zašlete nám prosím e-mail: * prostřednictvím (financierlibertycapitals@gmail.com) nebo Whatsapp +1 (207) -408-7564

    OdpovědětVymazat
  134. JAK ZÍSKÁM EX EXIFUJEM ZPĚT S POMOCÍ DR ODION ...... Ahoj všichni, jmenuji se Robert Jason, po 15 letech manželství jsem já a moje manželka žili šťastně spolu, milovali jsme se navzájem tolik a miloval jsem moje rodina byla moje nejvyšší priorita, až do jednoho rána jsem měl se svou ženou malý argument, o kterém vím, že všechny páry mají, protože v tomto světě neexistují dokonalé páry po argumentu, který jsem šel do práce, když jsem se vrátil domů, nemohl jsem najít moji manželku a naše děti, také si sbalila tašky a ta dětí a odešla jsem ji zkusil zavolat, ale nemohl jsem se k ní dostat, šel jsem do domu její kamarádky, ale nemohli mi říct, kde ji najít, byl jsem frustrovaný Nevěděl jsem, co mám dělat, začal jsem pít alkohol každý den a noc jsem přestal chodit do práce to pro mě bylo těžké, protože ona a moje děti pro mě znamenají všechno, je to jako součást mého těla fungují dobře, jednoho dne jsem procházel internet, když jsem viděl svědectví někoho, kdo svědčí o muži zavolal doktor ODION a jak přivedl svou ženu zpět do 3 dnů, nepřemýšlel jsem o tom dvakrát, poslal jsem mu zprávu a řekl mu všechno, co se stalo mezi mnou a mou ženou, a řekl, že pro mě je jeho problém velmi snadný také mi řekl, abych mu věřil, že se moje žena vrátí, a řekl jsem mu, že mu věřím a požádal o nějaké informace, které jsem mu dal, o 3 dny později se moje žena vrátila domů s dětmi, byla jsem tak překvapená, že ji viděla jako sen pro mě začala plakat a omlouvat se mi Řekl jsem jí, že je v pořádku, odpouštím jí, že jsem šťastný, že je zpět, že teď žijeme šťastně spolu. Pokud máte zlomené srdce, protože vás opustila vaše manželka nebo manžel, v případě jakéhokoli druhu smrtelného kouzla, ochranného kouzla a také pro vyřešení soudních případů kontaktujte tohoto mocného kouzelníka jménem Dr. ODION, kontaktujte ho prostřednictvím jeho e-mailu; (drodion60@yandex.com) nebo můžete také WhatsApp ho na +2349060503921.

    OdpovědětVymazat
  135. Jsem velmi rád, že se zde mohu podělit o své zkušenosti. Jmenuji se Brenda a byl jsem šťastně ženatý. Dokud můj manžel neřekl, že ho podvádím, pak jsme se oba stali otravnými páry, nemohl uvěřit, ani nevěřil mým slovům, takže jsme požádali o rozvod, později jsme se oddělili a slibovali jsme, že nikdy nebudeme. Dlouho jsem se snažil pohnout dál, ale nemohl jsem zůstat bez něj, a tak jsem začal hledat návrat mého manžela, pak mě odkázali na Dr.IZOYU. Skvělý muž, se kterým jsem se setkal, vrhl milostné kouzlo a přiměl svého manžela, aby se vrátil do 24 hodin. s tím jsem zde, abych se podělil o kontakt s Dr. IZOYA, oslovil ho přes drizayaomosolution@gmail.com. Je opravdu mocný a specializuje se na následující záležitosti ...
    (1) Kouzla lásky všeho druhu. (2) Zastavte rozvod. (3) Ukončete neúrodnost. (4) Potřebujete duchovní pomoc.

    OdpovědětVymazat
  136. Vážený pane / paní,
    Potřebujete půjčku? Nabízíme malé, střední a velké půjčky na rychlou záruku ve výši 3% ročně. Zainteresované osoby by mě měly kontaktovat pro další informace a žádosti o (finančnícierlibertycapitals@gmail.com) nebo Whatsapp +1 (207) -408-7564 oblasti péče o obyvatele.
    Vaše zpětná vazba je vítána!
    Dík.
    Přátelské pozdravy!

    Kayla Abubakerová
    Úvěrové linky Velké zdi

    OdpovědětVymazat

  137. Můj manžel mě nechal pro mladší ženu a byl jsem zničen. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, Paul se ke mně otočil přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil každý jednotlivý web kouzla, který jsem nemohl najít bez výsledků. Kamarád mi poslal odkaz na web Dr. Akpabio a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v červnu. V důsledku veškeré jeho úžasné práce jsme se s mužem zase společně. Jsem tak šťastná a privilegovaná, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuju! Kontakt dr. Akpabia akpabiospells@gmail.com nebo Volat / WhatsApp mu +23489064238004

    OdpovědětVymazat
  138. Prosím, přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
    Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi, ale žádný z nich nemohl přivést Richard zpět ke mně. Bylo to jen DR ISIKOLO, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď jejich a potřebujete silné a naléhavé milostné kouzlo, které vám přinese zpět laskavý kontakt s DR ISIKOLO, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  139. Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všeho kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za to, že mi vrátil manžela. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel na mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem narazil na doktora Isikola E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com.com) na internetu zaslaného paní, rozhodl jsem se s ním kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a poté jsem hledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem, protože bez řešení není problém. Řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se vrátil zpět k vám po 2 dnech, jak slíbil. Tady oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám manželství a skvělou oslavu. Budu svědčit na internetu, protože doktor Isikolo je opravdu pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktujte doktora Isikola teď, pokud čelíte jakýmkoli výzvám ve svém vztahu. Můžete kontaktovat jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  140. Sedm let jsem byl ženatý bez dítěte, proto se můj manžel začal chovat divně, v poslední době se vrátil domů a už se mnou trávil čas a rozvedl mě. Takže jsem se stal velmi smutným a ztraceným v životě, protože můj lékař mi řekl, že pro mě neexistuje způsob, jak otěhotnět, což pro mě opravdu činí život mizerným. dokud jsem nenarazil na přítele, který mi řekl o DR AJAYI z internetu, jak pomohl mnoha ženám s podobnými problémy, kterými procházím, tak jsem ho kontaktoval na: drajayi1990@gmail.com a vysvětlil mu. řekl mi všechno, co mám poskytnout, než mohl seslat kouzlo shledání, aby přivedl mého manžela zpět, což jsem udělal, a poslal silnou modlitbu, kterou jsem musel říci o půlnoci, když vrhal kouzlo lásky. Byl to zázrak, o 48 hodin později se můj jediný manžel vrátil ke mně a omluvil se za vše, co udělal, a řekl mi, že je plně připraven mě podpořit ve všem, co chci. Rychle zavolám DR AJAYI a řekl jsem mu, co se v té chvíli děje, a také mi připravil a poslal bylinný lék, který řekl, že vyléčí všechny nežádoucí nemoci nebo infekce, které mi brání v otěhotnění, a poté mě poučil, jak používat před setkáním s mým manželem. Hle, po použití těchto nativních bylin a kořenů, o několik týdnů později jsem začal pociťovat známky těhotenství po celém mně, opravdu jsem byl těhotný, právě jsem porodil chlapečka 1. dne tohoto měsíce. Zavazuji se informovat celý svět o DR AJAYI za záchranu mého vztahu a za to, že mi dá děti, mohu dnes pyšně nazvat vlastní. Pro každou ženu, která to považuje za nemožné, je zde příležitost, abyste se usmál a přinesli štěstí své rodině laskavě kontaktujte DR AJAYI e-mailem na: drajayi1990@gmail.com nebo oslovte své WhatsApp NEBO číslo Viber: +2347084887094 Opravdu, on je Bůh poslaný, aby přivedl zpět ztracené milence a přinesl vám štěstí.

    OdpovědětVymazat
  141. URGENTNÍ ÚVĚROVÁ NABÍDKA Vy

    Potřebujete nějaký typ půjčky?

    Potřebujete osobní půjčku?

    Potřebujete půjčku?

    Chcete platit účty?

    Chcete být finančně stabilní?

    Kontaktujte nás pro více informací

    E-mail: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. Dr Edo nejlepší kouzlo online obnovit můj rozbitý vztah a já vřele doporučuji Dr Edo každému, kdo potřebuje pomoc!
    Můj manžel mě opustil pro jinou ženu před 3 měsíci a od té doby se můj život naplnil bolestmi smutkem a zlomeninami srdce, protože on byl moje první láska, se kterou jsem strávil celý svůj život. Moje kamarádka mi řekla, že viděl několik svědectví o kouzelnici jménem Dr Unity, že dokáže během několika dní vrátit milence, zasmál jsem se a řekl, že mě nezajímá, ale kvůli lásce, kterou pro mě měl můj přítel, konzultoval můj kněz jménem mého a k mému největšímu překvapení po 2 dnech mě můj manžel poprvé volal po třech měsících, že mi chybí a že je tak líto za všechno, co mě donutil projít. Vrátil se a teď jsme spolu šťastní. Stále tomu nemohu uvěřit, protože je to velmi neuvěřitelné. Děkuji vám doktore Edo, že jste mi přivedl zpět svého milence a také mého milého přítele, který se za mě přimlouval, za kohokoli, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto velkého kněze, je e-mailová adresa: edolovespelltemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo jej přidat na WhatsApp: +2348159452497

    OdpovědětVymazat
  143. Moje cesta k obnovení manželství začala před 3 dny, když mě moje 22letá žena změnila o muže mladšího 10 let. Je mi 57 a je jí 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k tomu, aby uzdravil mé zlomené srdce a odstranil mé bolesti kouzlem Mocná láska. Bylo to pro mě těžké, jak se ji bez úspěchu pokusit dostat zpět domů, a pro mé děti a já se to stalo agónii. Věřím Pánu a vím, že mi chce obnovit manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Potřebujeme víru. Víra je ujištění věcí, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
    Kontaktujte doktora Isikola Pro mocné milostné kouzlo poslané od Boha. e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  144. Můj přítel mě nechal pro jinou dívku. Zoufale jsem ho potřeboval, protože jsem ho tolik miloval. Velmi jsem se bál a potřeboval pomoc. Když jsem procházel internet, narazil jsem na konkrétní svědectví o tomto dobrém doktoru Edovi, který mi pomohl rychle se vrátit zpět a zastavit rozvod nebo rozchod atd. Takže jsem cítil, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návrat Love kouzla). O 28 hodin později se můj přítel vrátil ke mně a volal a prosil o mé odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé kouzlo komukoli, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svých zlomených vztahů a manželství, napište mu na adresu: edolovespelltemple@gmail.com. Jednoduše kontaktujte velkého „dr. Edo“ Pokud máte nějaký problém, kontaktujte ho a garantuji vám, že vám pomůže. Děkuji vám doktore Edo, že jste mi zachránil přerušené vztahy a přivedl mého přítele zpět! “Napište mu na adresu: edolovespelltemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na WhatsApp: +2348159452497

    OdpovědětVymazat
  145. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po osmi letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, abych byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

    OdpovědětVymazat
  146. Ja sam gospođa Brigitte torsten iz Francuske, želim podijeliti svjedočanstvo svog života sa svakim. Bila sam udana za svog muža Mullera, toliko ga volim da smo u braku sedam godina s dvoje djece. Kad je otišao na odmor u Ameriku, počeo je razgovarati sa ženom po imenu Ashley, a onda mi je rekao da ga više ne zanima naš brak. Bila sam toliko zbunjena i tražila pomoć, ne znam što da radim dok nisam upoznala svoju prijateljicu Christine i rekla joj svoj problem. Rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je ranije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom po imenu Poslanik kofo koji je bacio čaroliju na njenog bivšeg dečka i vratio ga k sebi nakon 3 dana. Christine me moli da komuniciram s prorokovim kofoom. Kontaktirao sam ga kako bi mi pomogao vratiti muža i on me moli da se ne brinem da se bogovi njegovih predaka bore za mene. Rekao mi je da će se nakon tri dana pridružiti meni i mom mužu. Zaista, nakon tri dana, suprug me nazvao i rekao mi da ponovno traži stvari sa mnom da se molim da se sretnem s njim ili će me doći vidjeti bilo gdje da jesam, iznenadio me kad sam ga vidio da je odmah sišao. koljena su mu počela plakati za oproštajem. U ovom trenutku sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj veliki prorok učinio za mene i mog muža. Odlučio sam podijeliti svoj komentar. Možete se obratiti njegovom e-mailu: (Prosetkofofranklin@gmail.com). Ili whatsapp .. njega u ovaj broj. (2348071473639). Molimo kontaktirajte ga u vezi s bilo kojim problemom i bit ćete blagoslovljeni.

    OdpovědětVymazat
  147. URGENTNÍ ÚVĚROVÁ NABÍDKA

    Potřebujete nějakou půjčku?

    Potřebujete osobní půjčku?

    Potřebujete úvěr na podnikání?

    Chtěli byste vzít půjčku na placení účtů?

    Chcete být finančně stabilní?

    Kontaktujte nás pro více informací
    E-mail: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj přátelé, tohle je moje svědectví. jsme manželé 5 let a společně 9 let. byli jsme odděleni 4 měsíce. Chce ven a nechce naše manželství zachránit. Byli jsme skvělý pár (alespoň tomu jsem věřil) a zřídka se hádáme. Měsíce předtím, než odešel z domova, byl tak neaktivní a hodně spal. Uvědomil jsem si, že s někým měl emoční vztah a potvrdil, že je přitahován k ní. Pak řekl, že se ke mně už nemiluje a nemůže se mnou žít. Prosil jsem, plakal atd. Měsíce. Potřeboval jsem tolik pomoci a já chci, aby se můj manžel vrátil ke mně, procházel jsem internet, když jsem viděl svědectví dámy o tom, jak dr. Ajayi, velká kouzelnice, která pomohla vyléčit myomy, dokázala mít své vlastní dítě, které v otočte obnovený mír v domácnosti. upustí jeho kontakt a zkopíroval jsem ho, nejprve jsem byl skeptický ohledně kontaktování, ale opravdu potřebuji trvalé řešení mého problému, takže mu pošlu zprávu vysvětlující moji situaci, řekl mu, abych byl ujištěn, že můj manžel přijde zpět ke mně, kdybych měl dělat, co sám nařídil, udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal, a čtvrtého dne jsem dostal od něj omluvný text, že neví, co se nad ním stalo, toho večera se vrátil domů a prosil za všechna jeho špatná jednání a od té doby byla naše láska a manželství silnější. Chtěl bych zvlášť poděkovat velkému kouzlovému kouzelníkovi Dr Ajayai za jeho dobrou práci a za to, že jsem v životě opět šťastný. Pokud máte stejný manželský problém nebo máte jiné problémy, které vás tlačí dolů, kontaktujte Dr. Ajayi dnes na e-mailu: Drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp number: +2347084887094. Je schopen vykonávat jakékoli kouzlo, na které si vzpomenete, jsem živé svědectví.


    OdpovědětVymazat
  149. Dobrý den
    jak se dneska máš?

    Píšeme, abychom vás informovali o naší úvěrové společnosti nabízející půjčky fyzickým osobám, společnostem a organizacím, nabízíme půjčku se 3% úrokovou sazbou na 1 až 10 let a částku naší půjčky v rozmezí od 1 000,00 do 10 000 000,00 USD.
    Těšíme se, že s vámi budeme spolupracovat na zajištění bezpečných a legálních transakcí.

    Děkujeme, že jste si našli čas na přečtení našich zpráv, protože
    čekáme na váš laskavý e-mail s odpovědí prostřednictvím:
    nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Dobrý den
    jak se dneska máš?

    Píšeme, abychom vás informovali o naší úvěrové společnosti nabízející půjčky fyzickým osobám, společnostem a organizacím, nabízíme půjčku se 3% úrokovou sazbou na 1 až 10 let a částku naší půjčky v rozmezí od 1 000,00 do 10 000 000,00 USD.
    Těšíme se, že s vámi budeme spolupracovat na zajištění bezpečných a legálních transakcí.

    Děkujeme, že jste si našli čas na přečtení našich zpráv, protože
    čekáme na váš laskavý e-mail s odpovědí prostřednictvím:
    nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Dobrý den
    jak se dneska máš?

    Píšeme, abychom vás informovali o naší úvěrové společnosti nabízející půjčky fyzickým osobám, společnostem a organizacím, nabízíme půjčku se 3% úrokovou sazbou na 1 až 10 let a částku naší půjčky v rozmezí od 1 000,00 do 10 000 000,00 USD.
    Těšíme se, že s vámi budeme spolupracovat na zajištění bezpečných a legálních transakcí.

    Děkujeme, že jste si našli čas na přečtení našich zpráv, protože
    čekáme na váš laskavý e-mail s odpovědí prostřednictvím:
    nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Dobrý den
    jak se dneska máš?

    Píšeme, abychom vás informovali o naší úvěrové společnosti nabízející půjčky fyzickým osobám, společnostem a organizacím, nabízíme půjčku se 3% úrokovou sazbou na 1 až 10 let a částku naší půjčky v rozmezí od 1 000,00 do 10 000 000,00 USD.
    Těšíme se, že s vámi budeme spolupracovat na zajištění bezpečných a legálních transakcí.

    Děkujeme, že jste si našli čas na přečtení našich zpráv, protože
    čekáme na váš laskavý e-mail s odpovědí prostřednictvím:
    nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Když jsem našel doktora Johna, zoufale jsem potřeboval přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a já jsem v situaci vůbec neřekl. Po čtyřech letech mě prostě vyhodil bez vysvětlení. Kontaktuji Dr.Johna prostřednictvím jeho webových stránek a řekl mi, co musím udělat, než mi může pomoci, a udělal jsem to, co mi řekl, poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, aby nám pomohl dostat se zpět dohromady . Krátce poté, co udělal své kouzlo, můj přítel mi začal znovu posílat textové zprávy a cítil se hrozně za to, co mi právě dal. Řekl, že jsem nejdůležitější osobou v jeho životě, a to ví teď. Vstoupili jsme spolu a on byl vůči mně otevřenější než předtím a pak začal trávit více času než dříve. Od té doby, co mi Dr. John pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíž ke mně než dříve. Vřele doporučuji Dr. John každému, kdo potřebuje pomoc. E-mail: drjohnsoco@gmail.com, zavolejte mu nebo přidejte jej na WhatsApp prostřednictvím: +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  154. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  155. POTŘEBUJETE PŮJČENÍ NEBO CHCETE UDĚLAT VAŠE DOMY, PLATIT BILLY, ROZŠÍŘIT VÁŠ OBCHOD S 3% ÚROKEM? NEVYHLEDÁVEJTE DALŠÍ KONTAKT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než předtím, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

    OdpovědětVymazat
  157. Když jsem našel doktora Johna, zoufale jsem potřeboval přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a já jsem v situaci vůbec neřekl. Prostě mě po 3 letech vyhodil bez vysvětlení. Kontaktuji Dr.Johna prostřednictvím jeho webových stránek a řekl mi, co musím udělat, než mi může pomoci, a udělal jsem, co mi řekl, poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, aby nám pomohl dostat se zpět dohromady . Krátce poté, co udělal své kouzlo, můj přítel mi začal znovu posílat textové zprávy a cítil se hrozně za to, co mi právě dal. Řekl, že jsem nejdůležitější osobou v jeho životě, a to ví teď. Vstoupili jsme spolu a on byl vůči mně otevřenější než předtím a pak začal trávit více času než dříve. Od té doby, co mi Dr. John pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíž ke mně než dříve. Vřele doporučuji Dr. John každému, kdo potřebuje pomoc. E-mail: drjohnsoco@gmail.com, zavolejte mu nebo přidejte jej na WhatsApp prostřednictvím: +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj, tohle je skutečné svědectví kouzelnického lékaře, který mi pomohl přivést zpět mého snoubence, který opustil já a děti po dobu 10 měsíců. Ztratil jsem veškerou naději, že se můj snoubenec vrátí domů. pokud prožíváte těžký čas ve svém manželství nebo vztahu, nebo chcete zpět své Ex. kontaktujte ho na drjohnsoco@gmail.com nebo whatapp +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  159. LÁSKA OČEKÁVÁ, ŽE PRÁCE
    Sdílím toto svědectví partnerům trpícím v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení.
    Můj manžel mě a naše 2 děti opustil po dobu 4 let pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, takže jsem provedl průzkum na internetu a narazil jsem na stránku, kde jsem viděl, že Dr. John kouzelník kouzel může pomoci získat zpět milence. Kontaktoval jsem ho a udělal pro mě zvláštní modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel po několika dnech vrátil domů. Tak jsme se znovu sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a míru.
    Také můžete kontaktovat Dr. Johna, mocného kouzelníka pro řešení jeho kontaktů, drjohnsoco@gmail.com nebo přímo na Whats App: +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  160. LÁSKA OČEKÁVÁ, ŽE PRÁCE
    Sdílím toto svědectví partnerům trpícím v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení.
    Můj manžel mě a naše 2 děti opustil po dobu 4 let pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, takže jsem provedl průzkum na internetu a narazil jsem na stránku, kde jsem viděl, že Dr. John kouzelník kouzel může pomoci získat zpět milence. Kontaktoval jsem ho a udělal pro mě zvláštní modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel po několika dnech vrátil domů. Tak jsme se znovu sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a míru.
    Také můžete kontaktovat Dr. Johna, mocného kouzelníka pro řešení jeho kontaktů, drjohnsoco@gmail.com nebo přímo na Whats App: +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj pěkný den.
    Jsem tu, abych vám pomohl vyřešit vaše duchovní a fyzické problémy pomocí předků, které jsem zdědil po dědečkovi. Pomůžu vám sjednotit se se svými bývalými, obnovit vaše manželské problémy, léčit HIV (aids) a jakékoli nemoci. Můj e-mail můžete dnes kontaktovat na adrese: okosunhomeofsolution@gmail.com, aby vám pomohl přinést zpět vaši ztracenou lásku a také seslat následující kouzlo jako rozvodové kouzlo, kouzlo manželství, vazebné kouzlo, zastavit podvádění kouzla, ochranné kouzlo, pomstu a kouzlo smrti.

    OdpovědětVymazat
  162. Toto je moje svědectví o dobré práci doktora Fasoyi, který mi pomáhá, já jsem Alberto Grace ze Španělska. Je mi líto, že jsem to dal na síť, ale budu muset, díky tomuto světově nejlepšímu kouzlu, které přivedlo zpět mého manžela, který mě opustil ven za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu vyslání jednoho z je klient pro pomoc, můj manžel rozdal všechny známky, že měl poměr, ale já jsem se rozhodl žít v popření a ignorovat je. Choval se ke mně špatně a přestal mi ukazovat lásku a náklonnost, která mě do něj zamilovala

    Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl o kouzelníkovi, o kterém slyšel, a dal mi e-mailovou adresu, abych mu mohl napsat kouzlo, abych mu řekl své problémy. Za pouhé 2 dny byl můj manžel zpět ke mně, jen jsem chci poděkovat za toto pravdivé a upřímné kouzlo, pane, vše, co jste mi řekl, přišlo projít a děkuji, pane, prosím, chci říct všem, kdo hledá jakékoli řešení jejich problému, radím vám laskavě konzultovat toto kouzlo, on je skutečný, je mocný a cokoli kouzlo říká, je to, co se stane, protože všechno, co mi kouzlo řeklo, mi přišlo, můžete ho laskavě kontaktovat na: jeho e-mailová adresa je (fayosasolusionhome@gmail.com) nebo přímo na Whatsapp +2348151918774

    OdpovědětVymazat
  163. můj příběh je velmi zvláštní a jedinečný, protože se nepodobá četné reklamě, kterou vždy vidíte online, a také vám chci být 100% upřímný a pravdivý, že nikdy nemůže existovat žádné jiné online kouzlo, které vám může pomoci přivést zpět vaše EX ZPĚT na vás jiné než DR ISIKOLO, protože on sám je stoprocentně efektivní, dynamický a velmi spolehlivý, protože 99,9% jiných kouzelníků není skutečných a nikdy vám nepomůže vyřešit vaše problémy, místo toho zkomplikují váš současný stav OK SO Buďte moudří a získejte a kontaktujte DR ISIKOLO DNES. MOJE VLASTNÍ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH / ZKUŠENOSTI: Jmenuji se Niko Dominik. Chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. ISIKOLO právě udělal, tento muž mi právě přinesl zpět své ztracené Ex WIFE se svým velkým kouzlem. Byl jsem ženatý s touto ženou Julie, protože jsme byli spolu déle než 4 roky a milovali jsme se, ale nemohl jsem ji otěhotnět a také jí dát vše, co potřebuje. Opustila mě a řekla mi, že už nemůže dál pokračovat. Nyní jsem hledal způsoby, jak ji dostat zpět, dokud mi moje přítelkyně neřekla o tomto muži a nedala jeho kontaktní e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. K KONTAKTU SE MŮŽETE POUŽÍVAT ŽÁDNOU Z TĚCH, a tomu nebudete věřit. Když jsem kontaktoval tohoto muže kvůli mým problémům, připravil toto kouzlo, přivedl Juileta zpět ke mně a po měsíci pro mě otěhotněla.

    OdpovědětVymazat
  164. Slíbil jsem, že budu svědčit po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel přesně tak, jak mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomáhal. Rozhodl jsem se správně kontaktovat DR ISIKOLO, velkého kouzla, který vám pomůže vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi seznam věcí, které bych si mohl koupit, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu peníze poslal a on si je koupil a připravil dokonalé milostné kouzlo. Manžel ke mně běžel zpět za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A GENUINE. Byl jsem tak překvapený, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abys věřil, protože DR ISIKOLO je tak reálný a žádám ho, abys ho teď kontaktoval na jeho e-mailu, aby ti také mohl pomoci, jak mi pomohl. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  165. JAK ZÍSKAT EX LOVER ZPĚT BEZ PANIKU. Jsem Leona Rafael. Chci svědčit o mocném doktorovi Isikolou za záchranu mého vztahu. Musím být jedním z mála, kteří nemají potíže s tím, že někomu ukážu a řeknu, jak jsem vděčný za to, že jsem svůj vztah učinil melodickým a hladkým vztahem. Snažil jsem se být ve svém vztahu se svým přítelem pozitivnější, zdá se, že to trvalo věčně. Další dáma vzala Fiancee ode mě a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala ho, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout moje hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzelníkem jménem Isikolo, který mi pomohl vrhnout velmi silné milostné kouzlo, které mi vrátilo mého snoubence za 48 hodin. Byl jsem ohromen a překvapen, když mě moje snoubenka volala, abych mě všechny prosila o odpuštění kvůli mocnému milostnému kouzlu doktora Isikola. Pokud máte nějaké problémy s manželstvím nebo vztahem, nezapomeňte kontaktovat doktora Isikola následujícím způsobem. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  166. Moje meno je Lilian N.Je to veľmi radostný deň môjho života, pretože mi pomohla Dr.saguru tým, že mi pomohla získať späť môjho bývalého manžela pomocou kúzla a mágie. Bol som ženatý 6 rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel ma naozaj podvádzal a hľadal rozvod, ale keď som na internete narazil na e-mailovú adresu Dr.saguru o tom, ako pomohol toľkým ľuďom získať späť svoje ex a pomôcť opraviť vzťah. a prinútiť ľudí, aby boli šťastní vo svojom vzťahu. Vysvetlil som mu svoju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, ale k môjmu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadom a teraz oslavujem, pretože môj manžel sa zmenil úplne navždy. Vždy chce byť pri mne a bez môjho prítomnosti nemôže urobiť nič. Naozaj si užívam svoje manželstvo, aká veľká oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože Dr.saguru je skutočne skutočným kúzelníkom. POTREBUJETE POTREBU POTREBOVAŤ KONTAKTOVÝ LEKÁR SAGURU TERAZ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com alebo WhatsApp +2349037545183 Je to jediná odpoveď na váš problém a prinútite sa, aby ste sa cítili šťastní vo svojom vzťahu. 3 OVOCIE ŽENY 4 OCHRANA PROPAGÁCIÍ 5 OCHRANA KOĽAJA 6 OBCHODNÁ ČINNOSŤ 7 KLABLA S DOBROU PRÁCOU 8 Kúzla LOTTERY A KÁBE PRÍPADU KURZY.

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj všichni, tohle je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím sdílet toto skvělé svědectví. Chtěl bych jen poděkovat díky DR ISIKOLO, že jste si udělali čas a pomohli mi obsadit kouzlo, které mi vrací mého bývalého milence, který najednou ztratil zájem o mě po šesti měsících zasnoubení, ale dnes jsme ženatí a šťastnější než nikdy předtím. Když jsem pro mě udělal práci, byl jsem opravdu otřesený a šokován a za 48 hodin se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět. Opravdu nemám slov a nevím jak moc ti mohu vyjádřit své uznání DR ISIKOLO, jsi Bůh poslaný k obnovení porušeného vztahu. Hluboko si užívá pomoci lidem dosáhnout jejich touhy, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milence, zastavit hrubé vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a dovolte mu, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho systému Love Spell. Dosahuje nejlepších výsledků v reálném kouzlení. Pošlete e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  168. AUTENTICKÁ LÁSKA PRÁCE PRÁCE ZA 48 HODIN
    Svou bývalou přítelkyni jsem měl zpět s pomocí DR ISIKOLO na isikolosolutionhome@gmail.com. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, s nímž byli požehnáni, a kterým tedy chci také říct můj. Také s těmito svědectvími jsem se setkal s doktorem Isikoloem a kontaktoval ho, aby mi přivedl moji ex Katrinu zpět, abychom mohli spolu strávit dovolenou, protože jsme se rozpadli téměř rok a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu z celého srdce. S pomocí doktora Isikola se můj ex vrátil ke mně za 48 hodin poté, co jsem vyhověl a udělal to, co od mě požadoval. Je to velmi skutečné. Také jsem byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to ve skutečnosti fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tohoto muže, pokud si přejete, aby vám váš milovaný byl zpět s rychlými výsledky na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whats App / Call +2348133261196. dík

    OdpovědětVymazat
  169. Díky DR ISIKOLO za záchranu mého manželství !!! Jmenuji se Helena Lukasová, jsem 7 let ženatý s manželem, máme spolu 2 děti a naše manželství bylo skvělé. Jsem velmi rád, že mohu každému říct své svědectví. Další žena musela ode mě vzít svého milence a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli 2 roky, dokud jsem nenarazil na místo, kde tento muž jménem DR ISIKOLO pomohl mnoha lidem a rozhodl jsem se mu dát odpověď na jeho E-mail, pokud mi může pomoci přivést mého milence zpět domů, a zeptá se mě na nějaké informace, které mu posílám, a informace mého manžela, a po 48 hodinách, jak mi řekl, jsem viděl auto vjíždělo do domu a hle, bylo to moje manžel a on přišel ke mně a dětem plakat a prosit o odpuštění, a proto jsem dnes šťastná. Také osvobodil mého přítele od HIV DR ISIKOLO opravdu učinil ženu, kterou jsem dnes pro kohokoli, kdo hledá, jak získat jeho nebo její ex zpět nebo jakýkoli problém, který vám poradím, DR ISIKOLO je řešením všech problémů. Můžete ho kontaktovat s touto e-mailovou adresou: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  170. Jaké nádherné a rovné kouzlo, které mi přineslo radost a štěstí do mého života! Dávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat DR ISIKOLU za skvělou věc, kterou udělal v mém životě, přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřil v kouzla, dokud se můj život nerozpadl, když můj milenec 6 roky se rozhodli nazvat to quit téměř když jsme se chtěli oženit. Byl jsem tak emocionální zhroucení do té míry, že jsem nemohl udělat nic rozumného znovu, po 2měsících v bolesti, než mě můj starý přítel představil kouzlu na linii s názvem Dr. Iwisa, to bylo poté, co jsem byl scammed různými falešnými kouzly . Představil jsem mi DR ISIKOLA jako pravého kouzla. Za méně než 48 hodin jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka, a po 1 měsíci jsme se oženili a bylo to pro mě jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji DR ISIKOLO za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky. email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  171. Jsem velmi vděčný, že jsem se setkal s velkým duchovním kouzelníkem, jako je tento! Můj manžel se ke mně právě vrátil domů za 48 hodin a všechno se stalo přesně tak, jak řekl, že jsem tak šťastný, že jsem kontaktoval DR ISIKOLO a teď mám svého manžela zpět do své rodiny. Pokud jste ho všichni nezkoušeli, musíte tak učinit a splnit vaše touhy srdce. Přestaň být pochybný, vyzkoušel jsem DR ISIKOLO a teď jsem naplněná žena. DR ISIKOLO LOVE SPELL JE V AKCI velmi VELKÉ A VÝKONNÉ. DĚKUJEME ZA ŽÁDOST, KTEROU PŘEŠLI MĚ, DR ISIKOLO. Můžete se k němu dostat, pokud potřebujete Jeho pomoc, kontaktoval jsem mocného kněze e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com a konečně jsem zjistil, že je opravdu pravdivý duchovní kouzelník a tak mocný, a dal mi informace o tom, jak pracovat pro mě, co udělal poté, co jsem se podřídil, a můj manžel mě teď tak moc miluje a nyní odhodil svou milenku do práce. Jsem tak šťastný, že je zpět k našemu 7letému dítěti, vždy budu svědčit o tvém skvělém jménu DR ISIKOLO. E-mail znovu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  172. Moc děkuji DOCTOR ISIKOLO za to, že se můj bývalý přítel vrátil ke mně. Píšu toto úžasné svědectví o tomto muži. Splnil všechna moje přání. Můj přítel a já jsme chodili déle než 3 roky, ačkoli jsme měli tolik hádek, ale nikdy jsme nenapadlo na rozchod. Jednoho dne mi zavolal telefonem a řekl mi, jak je unavený vztahem a nikde nevidí, kam směřujeme. Uplynuly měsíce a můj přítel už mě nekontaktoval a já jsem o něm už neslyšel a jeho mobilní telefon byl odpojen. Věděl jsem, že musím hledat pomoc, protože tolik lásky k němu mám. Kontaktoval jsem tohoto velkého kouzla, protože jsem ještě nikdy nikoho nekontaktoval a říkám vám, že po dvoudenním kontaktu mě zavolal můj bývalý přítel a požádal mě, aby mě viděl, a příštího rána mi na prstenu nosil prsten. Jsem velmi šťastný, protože brzy budu vdaná za pomoci tohoto velkého kouzelníka jménem DOCTOR ISIKOLO. Slíbil jsem, že projevím vaše díla všem, a prosím kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj, jmenuji se Ivana, jsem ze Záhřebu, chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi, který můj manžel opustil mě a děti na 2 týdny, když jsem mu zavolal, nezvedl, když se vrátil domů 3. týden on řekl mi, že chce rozvod, byl jsem tak smutný, že jsem plakal celou noc znovu odešel jsem byl tak osamělý další den jsem hledal něco online, když jsem našel kouzelníka jménem Kněz KALADU, který pomohl tolika lidem s jejich problémy, takže i kontaktoval ho se svými problémy, řekl mi, že to bude trvat 24 hodin a můj manžel se vrátí ke mně, udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal, a příští den se můj manžel vrátil klečící a prosil, aby zrušil rozvod, jsme nyní šťastní spolu Priest KALADU vám také může poslat e-mail na adresu
    drkaladuspellhome@gmail.com
    WhatsApp +393512961233

    OdpovědětVymazat
  174. JAK ZÍSKAT MŮJ HUSBAND V DOMÁCÍCH POUŽITÍM SKUTEČNÉHO A PŮVODNÍHO CASTER SPELL DR IDAHOSA TEXT NEBO KONTAKTUJEME EMAIL NA idahosaspellcasterhome@gmail.com Jsem ze Spojených států, téměř jsem spáchal sebevraždu kvůli svému manželovi, který mě opustil a který přestal brát můj volání k zodpovězení mých e-mailů a zpráv. Řekl, že mi už nedůvěřuje, snažil jsem se ho přesvědčit a prosit ho, ale nebude mi věřit nebo mi odpovědět, dokud se nebudeme hádat a odloučit po dobu 6 měsíců poté, co si uvědomím, že bez něj nemohu žít kvůli lásce mít pro něj. Snažil jsem se všechno, abych to dostal zpět, ale nefungovalo to pro mě, falešné kouzla mě vykouzlila a odešla se svými penězi, dokud jsem nenarazila na tohoto muže jménem Dr. 48 hodin, prosit mě o odpuštění, jsem byl tak překvapený, že kolečko jako Dr. idahosa stále existuje. Pokud zde někdo potřebuje pomoc, s úctou kontaktujte Dr. idahosu ještě dnes na idahosapellcasterhome@gmail.com. opravdu jsi kněz, děkuji, že jsi z mého domu udělal opět šťastný dům. Nikdy o vás nemůžu přestat mluvit, pane. DR idahosa je opravdu skvělý muž, můžete ho kontaktovat pro řešení všech typů problémů
    (1) loterijní loterie
    (2) zpětný návrat
    (3) otěhotnět
    (4) léčit všechny nemoci, nemoci a infekce
    A mnoho dalších dnes kontaktuje tohoto velkého muže a řeší vaše problémy.

    OdpovědětVymazat
  175. Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, které jsme žili šťastně. Až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy, byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel Internet, kde jsem viděl dámu jménem Sandra, která svědčí o kouzlu zavolat DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl zkusit kontaktovat kouzla DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a on řekla mi, že bych se neměla bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největšímu překvapení za pouhých 48 hodin mě můj manžel začal volat a prosit o odpuštění to byl skutečně zázrak, teď jsme jsou zpět jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven, a právě teď jsem za měsíc pryč všechno mé poděkování patří DR ISIKOLO, nebojte se, protože DR ISIKOLO je tu, aby vám všem pomohl, udělám vám laskavost zavěsil svou e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  176. DR JOHN je neuvěřitelný! Můj bývalý manžel a já jsme se smířili minulý týden poté, co jsme se rozvedli na dva roky. V současné době pomáháme poradenstvím pro páry a jsme odhodláni se znovu oženit příští měsíc po období obnovy DR JOHN. Před smíření jsme měli několik nesprávných startů; DR JOHN je však věrný a stalo se „náhle“. Krásná část je, že po našem posledním falešném startu jsem zapůjčil pomocnou ruku a tuto situaci jsem úplně dal do rukou DR JOHN a později jsem o tom moc nepřemýšlel. Najednou se ke mně přiblížil a zeptal se, jestli bychom se mohli vrátit spolu. Opět je DR JOHN tak věrný a tak dobrý. Dodržuje všechny své sliby. je skvělý pomocník. Pošlete mu e-mail (drjohnsoco@gmail.com) nebo zavolejte NEBO co
    +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  177. Jak jsem se dokázal se svým manželem smířit pomocí dr. ​​Ajayi, kouzelníka, jsem 47 let se třemi dětmi, jednou ráno asi před 8 měsíci, se můj manžel právě probudil z postele a další věc, kterou řekl, byla měli bychom se rozvést, že se už o naše manželství nezajímá, ta slova mě vyvedla z rovnováhy a málem jsem omdlel, prosil jsem s ním a zeptal se, co se pokazilo, ale ten samý měsíc odmítl něco říct děti a být upřímný, nebylo to pro mě snadné, dokonce jsem řekl své sestře, aby mi pomohl prosit ho, aby mi odpustil, když jsem ho nevědomky špatně omyl a všechny důvody upadly na hluché ucho. Hledal jsem pomoc z jiné platformy, ale všechno selhalo, dokud jsem nečetl článek o duchovním muži, kouzelníkovi jménem Aj Aji, vysvětlil jsem mu svůj problém a řekl mi, abych mu poskytl nějaké informace, které jsem mu dal, řekl mi manžel není ve svém správném rámci, že je manipulován jinou ženou, proto hledá rozvod, ale řekl mi, abych se nebál toho, že za tři dny všechny moje starosti skončí a po mém největším překvapení po kouzlo bylo obsazeno velkým doktorem Ajayim, můj manžel říkal, že míří zpět domů, a dokonce se mě ptal, jak dlouho už byl od domu, jsem opravdu šťastný, že moje manželství zachránilo velké kouzlo s názvem Dr Ajayi, rozvod se nikdy nestane, mám povýšení na pracovišti, všechno v mém životě se obrací k dobrému a skvělému kouzelníkovi Dr. Ajayimu za to musí poděkovat. Pokud máte manželský problém, pokud hledáte ovoce dělohy, chcete-li získat zpět svého bývalého milence, pokud chcete šťastná čísla pro loterii, pokud potřebujete ochranné kouzlo, kouzlo pro bohatství atd ... Můžete se obrátit na doktora Ajayiho s žádným druhem kouzelné práce a budete za to navždy skvělí, protože budou splněny všechny vaše touhy srdce. Můžete ho kontaktovat na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp +2347084887094.

    OdpovědětVymazat
  178. Už jste slyšeli o velkém muži jménem Dr. Ajayi, že je kouzelníkem, problém, který jsem měl v manželství, mě k němu dovedl. Je mi 51 let, moje manželství bylo kdysi v ponurém stavu, protože jsem byl sňatek po dobu 15 let, aniž bych byl schopen otěhotnět, pak jednoho večera mi řekl, že se chce rozvést, že se večer večer přestěhoval z domu vybíral jsem některé z jeho věcí, prosil jsem s ním, ale všechny mé prosby padly na hluché ucho a to mi zlomilo srdce, protože jsem hledal pomoc z různých zdrojů, ale nic pro mě nefungovalo. Procházel jsem facebookovou stránku, když jsem viděl svědectví ženy o tom, jak jí kouzelník jménem Aj Aji pomohl získat zpět svého muže po 5 letech odloučení, jeho kontakty pustila paní, vzala jsem je a kontaktovala kouzla , neodpověděl okamžitě, ale když jsem to konečně udělal, vysvětlil jsem mu a také mi položil několik otázek, na které jsem odpověděl po sekci, řekl mi, co je třeba udělat, a slib mi, že se můj manžel vrátí domů do 72 hodin, jakmile budou provedeny potřebné věci, vyhověl jsem všemu, jak mi bylo řečeno, věřte mi, že jsem byl překvapen, když se můj manžel vrátil domů po měsících odloučení a uzavřel to všechno Dr. Ajayi z mě udělal bylinnou medicínu, porodila jsem dvojčata, tohle opravdu já a mého manžela a všechno díky děkuji dr. Ajayimu za jeho skvělé kouzelné schopnosti a také zjistím, že pomohl mnoha dalším lidem, takže pokud ve svém vztahu prožíváte nějaký těžký čas a chcete trvalý řešení kontaktujte Dr. Ajaye i velké kouzlo kolečko přes WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Díky děkuji doktoru Ajayimu, že se mi podařilo znovu získat manžela, vypadá to jako sen, když se to stalo, protože jsme byli odloučeni téměř rok a tato doba byla mezi mými nejhoršími okamžiky v životě, protože svého manžela opravdu miluji. Zabalil jsem ho, aby se vrátil domů, aby byl se mnou a svými dětmi, ale on odmítl. Moje přítelkyně Doris mi řekla, jak byla schopna získat zpět svého manžela pomocí kouzelníka Dr. Ajayi, protože procházeli rozvodem, řekla, že jí pomohl navrátit mír v jejím domě, nemám jinou možnost než dát kouzlo kouzelník Dr. Ajayi zkusit, napsal jsem mu na jeho WhatsApp číslo: +2347084887094 a vysvětlil mu věci. Řekl mi, abych byl v klidu, a některé určité věci, které je třeba udělat, abych získal můj domov, jsem se řídil jeho pokyny, po třech dnech kouzla se můj manžel vrátil domů s velkým medvídkem a požádal mě, abych mu odpustil za všechny jeho zločiny a z toho den až do tohoto dne byla moje rodina plná lásky. Kontaktujte držitele kouzel Ajayi dnes, má řešení všech životních problémů, nestyďte se svých problémů, měli byste ho kontaktovat na WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mailem: drajayi1990@gmail.com pro trvalé řešení.

    OdpovědětVymazat
  180. Jmenuji se Jessica Funk a chci poděkovat doktoru Isikolou, velmi mocnému kouzelníkovi, který mi pomohl přivést mého muže zpět, před několika měsíci mám vážný problém se svým manželem do té míry, že opustil dům, a začal chodit s jinou ženou a zůstal se ženou, snažil jsem se vše, co jsem mohl, abych ho přivedl zpět, ale veškeré mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a manželovi, řekla mi o mocném kouzelníkovi, který jí pomáhal, když byla ve stejném problému, pak jsem kontaktoval doktora Isikoloa a řekl mu každé přemýšlení a řekl mi, abych se už sám sebe nebál, že se můj manžel vrátí ke mně poté, co na něj seslal kouzlo, myslel jsem, že to byl vtip, poté, co dokončil kouzlo, řekl mi, že právě dokončil kouzlo, k mému největšímu překvapení během 2 dnů se můj manžel opravdu vrátil prosit mě, abych mu odpustil, pokud potřebuješ jeho pomoc, můžeš se s ním spojit je e-mailová adresaisikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. je ochoten pomoci každému tělu, které potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat
  181. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat
  182. Obećao sam da ću reći svoje svjedočenje diljem svijeta jednom kada mi se čovjek vrati i moj muž dođe baš onako kako mi je rekao liječnik Isikolo kad mi je pomagao. Ispravno sam odlučio kontaktirati doktora Isikola, velikog vratara čarolije koji vam može pomoći u rješavanju vaših problema. Muškarac me ostavio da patim i nikada nisam vjerovao da će mi se on vratiti, ali kad sam kontaktirao doktora Isikola, uvjeravao me da će moj čovjek opet doći. dao mi je popis predmeta koje mogu kupiti, ali nisam ih mogao nabaviti u svojoj zemlji i zato sam mu poslao novac, a on je kupio predmete i pripremio savršenu ljubavnu čaroliju. Moj suprug potrčao je sa mnom u roku od 48 sati molivši za oproštaj OVO JE TAKO STVARNO I ŽENSKO. Bila sam toliko iznenađena da je čarolija djelovala baš onako kako mi je rekao. Ovo je tako nevjerojatno i želim da vjerujete, jer je doktor Isikolo toliko stvaran i molim vas da ga sada kontaktirate na njegov e-mail kako bi i on mogao pomoći vama na način na koji je meni pomogao. e-adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete Whatsapp poslati i na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy opravdu miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy opravdu miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  185. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

    OdpovědětVymazat
  186. Bunny Sarafina10. dubna 2020 v 3:18

    Chcete-li přivést zpět svého bývalého přítele, přítelkyni, manžela nebo manželky nebo někoho z vašich blízkých, pokud potřebujete duchovní pozornost, máte pocit, že se věci s vámi nejednou a potřebujete pomoci změnit věci, s pomocí této skvělé Kouzelník, velká láska kouzelníka chubygreat@gmail.com. svou magickou mocí řeší každý problém, o kterém si myslíte, že čelíte. stačí ho kontaktovat s následujícími údaji! e-mail chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904 s těmito dvěma údaji se k němu můžete dostat a on je vždy k dispozici a je připraven vám pomoci vyřešit váš problém po celý život. Našel jsem ho, když jsem potřeboval pomoc, abych získal zpět svého manžela, který mě opustil a odešel s další ženou na několik měsíců, pomocí chubygreatové práce s kouzlem jsem ho mohl přivést zpět a my spolu žijeme šťastní. děkuji chubygreat, nechť Bůh pokračuje ve zvyšování tvé síly a dává ti moudrost.

    OdpovědětVymazat
  187. Bunny Sarafina10. dubna 2020 v 3:21

    Chcete-li přivést zpět svého bývalého přítele, přítelkyni, manžela nebo manželky nebo někoho z vašich blízkých, pokud potřebujete duchovní pozornost, máte pocit, že se věci s vámi nejednou a potřebujete pomoci změnit věci, s pomocí této skvělé Kouzelník, velká láska kouzelníka chubygreat@gmail.com. svou magickou mocí řeší každý problém, o kterém si myslíte, že čelíte. stačí ho kontaktovat s následujícími údaji! e-mail chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904 s těmito dvěma údaji se k němu můžete dostat a on je vždy k dispozici a je připraven vám pomoci vyřešit váš problém po celý život. Našel jsem ho, když jsem potřeboval pomoc, abych získal zpět svého manžela, který mě opustil a odešel s další ženou na několik měsíců, pomocí chubygreatové práce s kouzlem jsem ho mohl přivést zpět a my spolu žijeme šťastní. děkuji chubygreat, nechť Bůh pokračuje ve zvyšování tvé síly a dává ti moudrost.

    OdpovědětVymazat
  188. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

    OdpovědětVymazat
  189. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede vrátil mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho způsobů, jak dostat mého muže zpět, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo whatsapp + 2 3 3 2 3 5 8 8 7 8 2 5 slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  190. Ahoj, jsem tady, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem se vrátil ze své ex lásky. Zbláznil jsem se, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mě seznámí s DR ISIKOLO, velkým poslem věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svůj problém DR ISIKOLO o tom, jak moje bývalá láska odešla mě a také, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, kdybych získal svou srdeční touhu bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, poté, co se to stalo, V následujících 2 dnech mě moje láska zavolala na telefon a litovala, že mě žiji dříve a také v příštím týdnu poté, co mě láska volala prosit o odpuštění, byl jsem povolán k pohovoru v mé požadované společnosti, když jsem musel pracovat jako generální ředitel. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu, abych kontaktoval DR ISIKOLO na následující e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyřešil všechny vaše problémy. Žádný problém není příliš velký na to, aby ho vyřešil ..Kontakt ho přímo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  191. Co mohu říci, jsem zastřelen slovy, pokud ne pro doktora Isikola bych teď nebyl šťastný, udělal pro mě úžasnou věc, že ​​si nemohu udržet sám sebe, nejsem takový druh lidí, kterým pomůžete po Dobrá práce, kterou utekli, proč každý den nechávám lidi, aby věděli, že existuje mocný velký muž, jako jste vy, který bude věřit, že se moje přítelkyně Rita stále může vrátit ke mně a prosit ji o kolena poté, co mě dožila 7 měsíců Dr. Isikolo odvedl pro mě práci, která mě přiměla k tomu, abych uvěřil, že tam jsou opravdu mocní kouzelníci, ale je prostě trpělivý, že mám mocného, ​​jako je Dr. Isikolo. Dokážu to každému, kdo chce kontaktovat tohoto velkého muže, nebude toho litovat Isikolo přivedl mého milence zpět do 48 hodin poté, co jsem byl podveden těmi online kouzelníky, kteří hledají peníze lidí, ale právě teď se chystám oženit, abych se s ní oženil. děláte to samé s lidmi, kteří potřebují pomoc f rom. ještě jednou děkuji svým přátelům tam venku v jakémkoli problému, který chcete zkusit kontaktovat doktora Isikola a prodiskutovat to s ním a zjistit, co se stane dál, zde je email: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  192. Ahoj kluci, jsem tak nadšený, že se můj manžel vrátí poté, co opustil mě a naše 3 děti pro jinou ženu.
    Po dvou letech manželství jsme se já a můj manžel dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že DR ISIKOLO může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky DR ISIKOLO. je tak silný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že DR ISIKOLO skutečný a silný kouzelník kouzel, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  193. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl jsem klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby mu dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, on mi jen řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě. No, pokud potřebujete efektivní a opravdové kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete se obrátit na doktora Isikola na jeho e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  194. Originální kouzelník zvaný Dr. Isikolo, který dělá zázraky pro lidi
    Byla jsem tak depresivní, když mě můj milenec opustil pro jiného chlapa poté, co jsme chodili po dobu 5 let, zkusil jsem ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že už pro mě nemá city. Po tom všem, co jsme spolu prožili, jsem se stal smutným mužem, po veškeré lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla k nezaplacení obchodovat z jakéhokoli důvodu, jednoho dne, když jsem šel přes internet jsem viděl komentář o tom, že má moc přivést zpět milence a rozhodl jsem se vyzkoušet se pro sebe kontaktováním a okamžitě jsem odpověděl a vysvětluji, co prochází a řekl, že ten druhý použijte na ni kouzlo voodoo, proto mě pro něj opustila, navzdory mé péči o ni a slibuji, že mi pomůžu získat zpět mého milence zpět, a také mi pomůže dát mu mrtvé kouzlo, aby mě v budoucnu nemohl bojovat méně než tři dny byl chlap zastřelen neznámými muži na Floridě a do 48 hodin moje přítelkyně byla v mém domě a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělala, začala žebrat a říkala, že je mi líto, že nikdy nevěděla, co se s ní stalo. děkuji, doktore Isikolo, jsem nyní s mojí přítelkyní spokojený a vše nyní probíhá hladce. kontaktujte peter pro jakékoli kouzlo pomsty a kouzla ex back přes isikolosolutionhome@gmail.com můžete si ho také povídat na WhatsApse na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  195. Jsem zde, abych vydal svědectví o tom, jak mi tento mocný kouzelník jménem Dr. Peter pomohl upevnit můj vztah. Byl jsem zlomeninu srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s druhou ženou. Plakala jsem a vzlykala každý den, dokud mi to nebylo tak špatné, že jsem se natáhl na internet o pomoc, to bylo, když jsem četl recenzi o skvělé práci doktora Petera, pak jsem ho kontaktoval, aby mi pomohl získat zpět svého milence, on pomohl mi obsadit mocné (kouzlo smíření o smíření) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách provádění milostného kouzla se moje snoubenec vrátil na kolena a prosil mě, abych mu odpustil. Nyní jsme šťastně ženatí a děkuji všem dr. mě zachránil můj vztah, můžete kontaktovat Dr. Petera prostřednictvím jeho e-mailové adresy: ikhalealovespelltemple@gmail.com nebo WHATSAPP ho na +2348033101068

    OdpovědětVymazat
  196. Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce srpna tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme silně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Setkali jsme se ve stejném měsíci a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  197. Láska je vždy krásná, když jste s pravou osobou, vy a skutečný milenec. Jsem Mayruris Camplelo Můj přítel se se mnou rozešli a byl jsem osamělý, takže jsem byl nasměrován na velmi laskavý a velké kouzlo zaklínač Dr ADELEKE, který mi pomohl přivést zpět svého milence ke mně a požádal mě o 340 eur za položky potřebné pro kouzlo a dnes jsem s ním teď a my jsme spolu šťastní. Jsem velmi vděčný za to, co jste udělali pro mě Dr ADELEKE můžete E-mail mu aoba5019@gmail.com nebo Whatsapp mě přes +27740386124 .

    OdpovědětVymazat
  198. Jsem Helena Leon z Londýna, můj manžel a já jsme manželé více než 10 let. Setkali jsme se, když mi bylo 20 a on byl 24. Byli jsme spolu hodně emocionálně. V našem manželství bylo několik obrovských bojů a bolestných situací, ale na druhou stranu jsme vždy vypadali silnější. Z modra můj manžel rozvedl rozvodový rozhovor na mě, byl jsem slepý! Neviděl jsem to přicházet, nepoznal jsem znamení. Přestal nosit svůj snubní prsten a nemyslel jsem na to. Už mě nepovažuje za sexuálně atraktivní. Nemohl jsem si pomoct, ale brečet jsem pořád, protože jsem byl velmi zraněný. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLO kouzelníka z Afriky, o kterém všichni mluvili online, a kontaktoval jsem ho kvůli kouzlu Láska. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že přivede mého manžela zpět za méně než 48 hodin od jeho kouzla. Zdálo se mi to nemožné. Nebudete věřit, že můj manžel zavolal hned po 48 hodinách a prosil mě, abych zapomněl na to, co řekl o rozvodu. Byl jsem naprosto ohromen! V mé rodině je tolik lásky, protože jsem použil jeho kouzla. Je úžasný a jeho kouzla pracují tak rychle. Můj manžel mě teď miluje mnohem víc než dříve. Také byste se na něj mohli obrátit, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  199. Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o své fantastické svědectví. Můj život se za 48 hodin úplně změnil. Vidím sám sebe v zrcadle a úsměv. Poprvé jsem věřil v sebe a své schopnosti. Mám přítele zpět ve svém životě s pomocí Dr. Isikola. Omluvil 24 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozejít, že nedokáže zvládnout emoční zavazadlo, které jsem pořád nosil. Řekl, že si myslel, že má negativní vliv na můj život, a považoval za nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme se navzájem odpouštěli. Mám v kapse peníze, které jsou konečně moje vlastní. (Moje kompenzační kontrola prošla, bylo mi řečeno, že to bylo o několik měsíců pryč. Jsem živým důkazem toho, co může Dr. Isikolo udělat. Děkuji vám tolik Dr. Isikolo za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Jsem nyní tak šťastný. Pomohli jsme oba vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem. Nikdy jsem si myslel, že kouzlo by mohlo pomoci pár, než jsem velmi potěšen, kontaktoval vás a inicioval to všechno se stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat Dr Isikolo e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat